Spis med udsigt til vand i København_1

Ravelinen - Restaurant med udsigt over Voldgraven

Spis fantastisk mad hos Restaurant Ravelinen med fænomenal udsigt til Voldgraven indrammet af det smukkeste grønne område på Christianshavn. Maden er lavet fra bunden og råvarerne er de bedste fra sæsonen. Ravelinen ligger i gåafstand fra Christianhavns metro og der er parkering foran restauranten. Udover den smukke udsigt og lækker mad har Ravelinen også en imponerende vinkælder med vine fra hele verden. Som et af de bedste vin-steder i København, kan man her nyde en god flaske vin til maden eller deltage i en vinsmagning arrangeret af restauranten. Ravelinen er også det perfekte sted at holde private arrangementer og fester, med mulighed for at tilpasse menuen efter specifikke ønsker og behov.

Med sin unikke beliggenhed og hyggelige atmosfære er Restaurant Ravelinen en destination for enhver, der ønsker at nyde lækker mad, vin og en restaurant med udsigt i København.

Spis med udsigt til vand i København_2

Kaffesalonen

Næsten som at sidde på en båd, denne ligger bare stille og byder ind til nogle dejlige soltimer midt på Peblinge Dosseringen. Kaffesalonen byder på forskellige brunchtallerkener, sandwiches og meget andet lækkert til at stille sulten og selvfølgelig god kaffe! Kaffesalonen byder også på et udvalg af kager og søde sager, der er perfekte til at forkæle sig selv eller en ven. Deres kaffe og te er af høj kvalitet og serveres altid med et smil. Salonen er også et fantastisk sted at arbejde eller studere, med gratis Wi-Fi og en rolig atmosfære, der gør det nemt at koncentrere sig med fantastisk udsigt over søerne i København. 

Spis med udsigt til vand i København_3

Restaurant med udsigt til Lynetten

Kom en tur ud på Refshaleøen og nyd en dejlig frokost hos Restaurant Lynetten på terrassen eller bag de store panorama vinduer med udsigt de mange sejlbåde. Køkkenet er dansk/fransk og her er åbent alle dage til frokost og aften. Uanset om man vælger at sidde på terrassen eller bag de store panorama vinduer, er udsigten fra Restaurant Lynetten helt spektakulær. Personalet er venligt og imødekommende, og den afslappede atmosfære gør det nemt at slappe af og nyde omgivelserne. Alt i alt er Restaurant Lynetten en fantastisk destination for enhver, der ønsker at nyde lækker mad fra en restaurant med udsigt over havnen på Refshaleøen.

Spis med udsigt til vand i København_4

Cafe 22

Gå en tur om søerne eller bare langs dem og sæt dig på den hyggeligste terrasse under kastanjetræerne eller i direkte sol og mærk hvilken ro man kan få hos Cafe 22 på Østerbro. Køkkenet byder på alt fra morgenmad, cafe retter, smørrebrød og aften menuer, men få udvalgte fra hver kategori. Og så er der også åbent søndag fra morgenstunden. Cafe 22 er også kendt for deres gode kaffe og te, og der er altid en hyggelig stemning i cafeen. Personalet er imødekommende og hjælpsomme, og der er altid mulighed for at bestille take-away, hvis man er på farten. Caféen er et populært sted blandt både lokale og turister, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med en afslappende atmosfære, lækker mad og drikkevarer og en fantastisk beliggenhed tæt på søerne og Fælledparken, er Cafe 22 et must-visit sted på Østerbro.

Spis med udsigt til vand i København_5

Il Gabbiano - Restaurant med udsigt over Langelinie

Få en fornemmelse af ferie ved kajen på Langelinie, hvor masser af både sejler forbi alt imens I nyder en sprød pizza eller en god pasta ret på Ristorante Il Gabbiano´s dejlige terrasse med læhegn og blomster i kummerne. Udover deres lækre menu, har restauranten også et stort udvalg af vine og cocktails, der er perfekte til at nyde på deres dejlige terrasse på en varm sommerdag. Deres vinkort byder på et bredt udvalg af vine fra forskellige regioner i Italien, så der er noget for enhver smag. Alt i alt er Ristorante Il Gabbiano et skønt sted at nyde lækker italiensk mad og vine en varm sommerdag med udsigt over Københavns havn.

Spis med udsigt til vand i København_6

Restaurant med udsigt til Nyhavn - Hummer

Ved godt det kan være svært at se vandet i Nyhavn indimellem, da her hersker en leben uden lige. Men når man sidder og nyder lækker friskfanget fisk og skaldyr med forfriskende drikke i glassene, er det tydeligt at man sidder ved vandet. Og Restaurant Hummer ligger i den rolige ende af Nyhavn. Husk der er parkeringskælder på Sankt Annæ Plads, lige bagved. Beliggenheden tæt på Københavns centrum og de mange turistattraktioner, herunder Den Lille Havfrue og Amalienborg, gør det til et perfekt sted at besøge for både lokale og turister. Og med parkeringskælderen på Sankt Annæ Plads lige bagved, er det nemt at besøge restauranten uden at skulle bekymre sig om parkering. Alt i alt er Restaurant Hummer i Nyhavn et fantastisk spisested, der byder på lækker mad, drikkevarer og en afslappet atmosfære i den travle bymidte.

Det var alt for vores guide til en restaurant med udsigt. Hvis du skal have inspiration til restaurantbesøg i resten af kongeriget så klik her og se vores guide til restauranter i Ribe, Næstved og Silkeborg.