Det nye koncept på Rivalen åbner i Odense fredag den 10. maj, blot halvanden måned efter at ejerne Louise Bang Thomsen & Morten M. Bang overtog stedet. Og nu sætter iværksætterne og ægteparret altså lidt flere ord på, hvad man kan forvente som gæst hos Rivalen.

KENDTE KRÆFTER STÅR BAG: RIVALEN ER KOMMET TIL BYEN_1

Mere end bare endnu en restaurant

Rivalen byder indenfor til frokost og aften, med et menukort der rummer godt håndværk og god kvalitet, og hvor champagne, caviar, cocktails og snacks serveres med et smil. Ambitionen er at skabe et sted, hvor du har lyst til at mødes med dine venner, kollegaer, familie og netværk til god mad, forfriskende cocktails og en stemningsfuld atmosfære, hvor man aldrig ved, hvad der sker.

Med andre ord vil Rivalen have fokus på alt det, som ægteparret bag brænder for: At tilbyde deres gæster noget nyt og lidt udover det sædvanlige i Odense.

Med Rivalen har vi en klar ambition om at udfordre status quo og tage kampen op mod alt, der er forudsigeligt og kedeligt.

Vores mål er at drive en moderne restaurant til frokost og aften, som vil overgå til en cocktail bar, selvfølgelig med den gode service og velsmagende mad i centrum.

Fredag og lørdag aften vil vi fyre lidt ekstra op for musikken og den gode stemning. Vi vil derudover afholde events, som man måske ikke lige kan finde andre steder i byen. Men hovedkernen er, at hvert eneste besøg skal byde på lidt ekstra”, lyder det fra Louise Bang Thomsen.

KENDTE KRÆFTER STÅR BAG: RIVALEN ER KOMMET TIL BYEN_2

Med caviar, østers og rød grød m. fløde på menuen

Rivalen er målrettet overraskelser og man vil derfor kunne finde både østersplatter og rød grød med fløde på menukortet.

Det vigtigste er, at alle råvarer er af god kvalitet og tilbyder gæsterne nogle muligheder og kombinationer, de måske ikke forventede var muligt. Derudover er retterne delevenlige og lægger i dén grad op til social dining og masser af samvær.

KENDTE KRÆFTER STÅR BAG: RIVALEN ER KOMMET TIL BYEN_3

”Vi lægger enormt meget energi i vores koncepter, og det skinner helt klart også igennem hos Rivalen. Vi vil ikke blot være endnu et spisested, men virkelig etablere os som en modig udfordrer, der ikke er bange for at prikke lidt til normerne”, slutter Louise Bang Thomsen.

Du kan allerede nu booke bord hos Rivalen, som åbner dørene for gæster fra fredag den 10. maj.