5 gode burgere i KøbenhavnBash burger i Roskilde

Kom et smut til Roskilde, nærmere Ro´s Torv - her finder du en både moderne og hyggelig burger restaurant på første sal. Bash Burger har nogle år på restaurant scenen og masser erfaring i køkkenet med at kreere lækre smage i form af grillet bøf, kylling og veggie, dertil hjemmelavede dressinger med fokus på at finde frem til den rette smag. Selv sides som løgringe er hjemmepanerede og fritterne bedste kvalitet. Menukortet byder på alt fra den klassiske burger, trøffel burgeren, den med frisk avocado til Waffle burgeren, som nok rammer toppen af kreativitet for den nysgerrige spiser. Milkshakes af italiensk is, frisklavede lemonader, god kaffe og en velassorteret bar til glæde for dem, som gerne vil hygge til sent på aftenen. Køkkenet lukker kl. 21:30, så der er mulighed for sen aftensmad.  


5 gode burgere i København og Roskilde_1Couloir på Amager Strand
Couloir ligger med udsigt til Amager Strandpark. I sommermånederne fungerer stedet som restaurant, café og ikke mindst strandbar, mens det om vinteren først og fremmest er caféen og restauranten, der tiltrækker lokale stamgæster. Couloirs udendørs terrasse er et godt sted at hænge ud på en solskinsdag efter en tur på Amager Strand. Selvom menukortet er et mere udpræget cafékort, må den hjemmelavede burger fremhæves her. Husets burger serveres i hjemmebagt briochebolle med syltet agurk, tomat, løg og bacon - hertil løgring, fritter og chili mayo. Fås også med kylling eller vegetarisk (halloumi og hummus).

Lækre burgere i København og Omegn_2

Louis burger på Istedgade, Falkoner Alle og Nørrebrogade

Den lille frække med masser af smag fra flammegrillen. Louis Burger fik hurtigt gang i den da burgerstedet åbnede for en del år siden og den er stadig populær. Har du brug for en hurtig burger i hånden eller en lille tidslomme på spisestedet, så er Louis burger valget. Miljøet er ungt, burger bøffen er grillet og toppet med lækkert tilbehør, pakket ind i burger papir og dermed let håndterbar. Louis burger har spisepladser inde og hyggelige bænke pladser på fortovet med masser af sol hele dagen. Menukortet over det åbne køkken er let overskueligt og priserne i den lave ende. Louis burger Istedgade - Louis burger Falkoner alle - Louis burger Nørrebrogade

Lækre burgere i København og Omegn_1

Dansk Wagyu burger i Hyskenstræde

Hos Restaurant Tight er burgeren en klasse for sig og er lettest at spise med kniv og gaffel. Burgerbollen er hjemmelavet foccacia, bøffen og bacon af dansk Wagyu, osten en velsmagende emmentaler og dressingen hjemmelavet. Hertil ovnstegte kartofler. Vegetar burgeren serveres med bøf af sødekartofler, urter, chili og forårsløg. Tight´s burgere kan nydes til frokost og aften i restauranten på Hyskenstræde, en sidegade til Strøget.