5 gode burgere i KøbenhavnBash burger i Roskilde

Kom et smut til Roskilde, nærmere Ro´s Torv - her finder du en både moderne og hyggelig burger restaurant på første sal. Bash Burger har nogle år på restaurant scenen og masser erfaring i køkkenet med at kreere lækre smage i form af grillet bøf, kylling og veggie, dertil hjemmelavede dressinger med fokus på at finde frem til den rette smag. Selv sides som løgringe er hjemmepanerede og fritterne bedste kvalitet. Menukortet byder på alt fra den klassiske burger, trøffel burgeren, den med frisk avocado til Waffle burgeren, som nok rammer toppen af kreativitet for den nysgerrige spiser. Milkshakes af italiensk is, frisklavede lemonader, god kaffe og en velassorteret bar til glæde for dem, som gerne vil hygge til sent på aftenen. Køkkenet lukker kl. 21:30, så der er mulighed for sen aftensmad.  


5 gode burgere i København og Roskilde_1Couloir på Amager Strand
Couloir ligger med udsigt til Amager Strandpark. I sommermånederne fungerer stedet som restaurant, café og ikke mindst strandbar, mens det om vinteren først og fremmest er caféen og restauranten, der tiltrækker lokale stamgæster. Couloirs udendørs terrasse er et godt sted at hænge ud på en solskinsdag efter en tur på Amager Strand. Selvom menukortet er et mere udpræget cafékort, må den hjemmelavede burger fremhæves her. Husets burger serveres i hjemmebagt briochebolle med syltet agurk, tomat, løg og bacon - hertil løgring, fritter og chili mayo. Fås også med kylling eller vegetarisk (halloumi og hummus).

5 gode burgere i København og Roskilde_2

Louis burger på Istedgade

Den lille frække med masser af smag på Istedgade. Louis Burger fik hurtigt gang i den da burgerstedet åbnede for en del år siden og den er stadig populær. Har du brug for en hurtig burger i hånden eller en lille tidslomme på spisestedet, så er Louis burger valget. Miljøet er ungt, burger bøffen er grillet og toppet med lækkert tilbehør, pakket ind i burger papir og dermed let håndterlig. Louis burger har spisepladser inde og hyggelige bænke pladser på fortovet med masser af sol hele dagen. Menukortet over det åbne køkken er let overskueligt og priserne i den lave ende.

Lækre burgere i København og Roskilde_2

Burger Garage på Halmtorvet
Burger Garage er en dedikeret burger restaurant, som ligger med den hyggeligste terrasse ud til Halmtorvet med kig til Kødbyen. Her er pyntet op med grøn beplantning, farverig markise, varmelamper og tæpper i bedste cafe stil. Indenfor er der plads til leg i form af dart og bordfodbold samt stor skærm på sportslige aftener. Menukortet frister med 14 forskellige burgere, heriblandt et par veganere, en vegetar, en fiskeburger, kyllingeburger og den til de helt små. Oksekødet er af dansk Himmerlandskvæg. Derudover kan Burger Garage friste med nogle gode salater, sprøde nachos og en pariserbøf. 

Lækre burgere i København og Roskilde

Restaurant Generator i Adelgade

Du skal faktisk vide at det ligger der, selvom det er få skridt fra Kongens Nytorv. Generator er en stor voksen legeplads med Petanque bane, shuffle boards, pool samt en hyggelig restaurant med høje langborde og god plads på terrassen, som er en kæmpe gårdhave i det indre København. Her er lækre burgere lavet ud fra princippet Slow cooking, såsom langtidsbraiseret spidsbryst, kylling - marineret i kærnemælk og vegetarbøf. De "store drenge", som måske har dystet i alskens aktiviteter på Generator Hostel, vælger gerne Dirty Burger - En rigtig herre burger.