Il Gabbiano Langelinie
Restaurant

Il Gabbiano Langelinie

Langeliniekaj 5 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk restaurant

2.

Pasta og Pizza

3.

Langeliniekaj

Profil

Italiensk pizzarestaurant på Langeliniekaj

Pris
Hovedret

55 - 189

Åbningstider
Alle dage: 11:00-22:00
Det siger gæsterne
4.5

powered by

Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Il Gabbiano er en italiensk pizzarestaurant beliggende på Langeliniekaj med en flot udsigt over havneløbet og Refshaleøen på den modsatte side. I sommermånederne kan du nyde mad og drikke ved den store udeservering, hvor der er uhindret udsigt over vandet. Den spritnye restaurant er den tredje i rækken af familieejede Il Gabbiano-restauranter, og den fremstår lys og indbydende med flotte og komfortable stole, malerier på væggene og en veludstyret bar.

På menuen finder du klassiske, kendte og elskede italienske pastaretter som for eksempel spaghetti carbonara, spaghetti bolognese eller fettuccine al gorgonzola. Pizzaerne er dog restaurantens signatur. Blandt pizzaerne finder du godt 25 varianter med alt, hvad hjertet kan begære. Pizzadejen og tomatsaucen er lavet ud fra en 30 år gammel familieopskrift. Er du til lidt lettere retter, findes der foretter som calamari, hjemmelavet tzatziki og hvidløgsbrød. Du kan også få en burger med pommes frites og diverse sandwiches. Til børnene er der en børnemenu med pizza, lasagne, spaghetti eller fiskefilet.   

På Il Gabbiano er der også mulighed for at afholde selskaber, fødselsdag og høltider. Kontakt restauranten for nærmere oplysninger og aftale vedrørende menu.

Andre spisesteder

Bestil bord på Il Gabbiano Langelinie

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Il Gabbiano Langelinie