Picture

Peperoncino

Peperoncino emmer af varme og hyggelig atmosfære fra du træder ind af døren og der er højt til loftet når Peppe kreerer lækre sicilianske retter og specialiteter i køkkenet. Vil du selv jage vinen, så tag lige en rundtur i den hyggelige vinkælder som ligger i forbindelse med restauranten. Restauranten ligger i Det Røde Pakhus og er åben alle dage. Der kan parkeres i baggården.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

DHABA

Dhaba er en indisk restaurant, som specialiserer sig i streetfood-specialiteter fra det store indiske køkken. En dhaba er det indiske navn for de små madboder på gaderne i de indiske provinser og storbyer, hvor du kan få små, lækre specialiteter til små penge.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Restaurant Ilden

Familierestauranten Ilden byder på 15 forskellige stykker kød til sine aftengæster, som får lov at smage både gængse og mere eksotiske stykker kød. Porteføljen hos Restaurant Ilden tæller både udskæringer fra okse, gris, lam, men også dyr som vildsvin og – ikke mindst – kænguru har fundet sin vej til denne proteinhøjborg i Næstved.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Ristorante Italia

På hjørnet lige overfor stationen ligger den gode gamle Ristorante Italia som igennem 26 år har været drevet af Nino. Her fåes de gode gamle italienske retter inkl. italienske pizzaer, som serveres i kælderen med lidt dæmpede farver og lys på bordene eller på første sal i den helt lyse, men hyggelige stil med udsigt til den travle gade. Restauranten åbner alle dage kl. 16:00.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD