Restaurant Hummer
Restaurant

Restaurant Hummer

Nyhavn 63A | 1051 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Frisk fisk og skaldyr

2.

Ambitiøs restaurant

3.

Rolige ende af skønne Nyhavn

Profil

Fiskerestaurant i Nyhavn

Pris
Hovedret

195 - 650

Menu

450 - 575

Åbningstider
Alle dage:
april - september: 12 -24
oktober - marts: 17 - 24
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Restaurant Hummer i Nyhavn er en restaurant med en mission. Missionen er dels at vise folk, at hummer ikke kun er noget, man spiser nytårsaften, og dels at det prægtige skaldyr ikke behøver at koste en formue at kaste sig ud i. Restaurant Hummer er blevet optaget i Michelin guiden 2017 med ordene, kyndig tilberedning af mad af friske råvarer. 

Menukortet er naturligvis bygget op omkring hummeren, som kan fås i flere forskellige udgaver. Den er både repræsenteret i den indledende snacksektion, hvor den blandt andet fås som sprøde hummerwontons og hummerchips med hummerremoulade. Blandt hovedretterne finder du blandt andet grillet hummer med purløgsmayonnaise, hummer med sprængte brisler og hakkebøf med okse og hummer, serveret med hummerbearnaise.

Har du ikke lyst til hummer, er der også råd for det. I så fald byder Hummer på dagens tilgang fra fisketorvet eller grillet sortfodsgris med chorizo-mousseline til kødspiserne.

Skaldyr og bobler er en af denne verdens meget sikre kombinationer. Vinkortet byder derfor også på et godt udvalg af især mousserende vine og hvidvine fra både den nye og gamle vinverden.

Den nyåbnede restaurant har til huse i den nedre del af Nyhavns solside, og der er derfor mulighed for at nyde frokost eller middag i solen ved restaurantens store udeservering, når vejret tillader det. 

Ønsker du at afholde et større møde, en rund fødselsdag eller lignende i restauranten, råder Hummer desuden over et stort, flot selskabslokale på førstesalen af det gamle byhus. Ring til restauranten for at høre nærmere om mulighederne.

 

 

 

 

 

Andre spisesteder