Restaurant Hummer

Hummer restaurant i Nyhavn
Åbningstider:  Alle dage: 11:30-22:00
Priser: Hovedretter fra 185,- til 275,-

Restaurant Hummer i Nyhavn er en restaurant med en mission. Missionen er dels at vise folk, at hummer ikke kun er noget, man spiser nytårsaften, og dels at det prægtige skaldyr ikke behøver at koste en formue at kaste sig ud i. Restaurant Hummer er blevet optaget i Michelin guiden 2017 med ordene, kyndig tilberedning af mad af friske råvarer.

Bag Hummer står Michael Rønnebæk-Rørth, som også står bag Hummerhytten på Bornholm og Restaurant Koefoed i København. I køkkenet står Mads Mørkeberg, som tidligere har svinget gryderne på Koefoed, mens restaurantchef Kristina Bengtson medbringer erfaring fra Geranium, Kong Hans og Kadeau.   

Menukortet er naturligvis bygget op omkring hummeren, som kan fås i flere forskellige udgaver. Den er både repræsenteret i den indledende snacksektion, hvor den blandt andet fås som sprøde hummerwontons og hummerchips med hummerremoulade. Blandt hovedretterne finder du blandt andet grillet hummer med purløgsmayonnaise, hummer med sprængte brisler og hakkebøf med okse og hummer, serveret med hummerbearnaise.

Har du ikke lyst til hummer, er der også råd for det. I så fald byder Hummer på dagens tilgang fra fisketorvet eller grillet sortfodsgris med chorizo-mousseline til kødspiserne.

Skaldyr og bobler er en af denne verdens meget sikre kombinationer. Vinkortet byder derfor også på et godt udvalg af især mousserende vine og hvidvine fra både den nye og gamle vinverden.

Den nyåbnede restaurant har til huse i den nedre del af Nyhavns solside, og der er derfor mulighed for at nyde frokost eller middag i solen ved restaurantens store udeservering, når vejret tillader det. 

Ønsker du at afholde et større møde, en rund fødselsdag eller lignende i restauranten, råder Hummer desuden over et stort, flot selskabslokale på førstesalen af det gamle byhus. Ring til restauranten for at høre nærmere om mulighederne.

 

 

 

 

 

Restaurant Hummer

Nyhavn 63A
1051 København K

Profil: Hummer restaurant i Nyhavn

Åbningstider:
Alle dage: 11:30-22:00

Priser:
Hovedretter fra 185,- til 275,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17175) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17175)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Hummer

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Hummer.

Skriv til Restaurant Hummer

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: