Brunch i København_4Brunch hos Riz Raz - tæt på Vor Frue kirke

Hos Riz Raz er der et væld af lækre brunchretter som du selv sammensætter til din favorit brunch. Priserne er fra kr. 99,- og man vælger 3 - 7 brunchretter, som serveres ved bordet i restaurantens hyggelige stuer, i den store gårdhave med både skygge og sol pladser samt terrassen ud til strædet i det indre København. Riz Raz har plads til de få og til de mange ved et opdækket langbord. Book bordet og få en dejlig start på dagen med en velsmagende brunch.

BOOK BRUNCH BORD HOS RIZ RAZ

Picture

Brunch Cafe Sebastopol på Sankt Hans Torv

Sebastopol er en af de ældste caféer på Nørrebro, og en ægte frankofil af slagsen. Beliggenheden på det hyggelige Skt. Hans Torv kombineret med et cafékøkken, der går op i, hvad der serveres, gør Sebastopol til en af byens populæreste caféer. I weekenderne serveres dejlig brunchtallerken samt fransk morgenmads anretninger.

Brunchtallerken lørdag og søndag fra kl. 10:00 kr. 178,-

LÆS MERE OG BOOK BORD

Brunch i København_6

Brunch på BaneGaarden´s Perron - Jernbanebyen

I den Københavnske øko-oase nær Enghavevej finder man BaneGaarden, et helt unikt sted hvor der er madboder, events, en sommerrestaurant i væksthuset - en arv fra Botanisk have - masser af udendørs spisepladser og så er der Perron. Perron er BaneGaardens bageri, hvor der laves den lækreste brunch lørdag og søndag fra kl. 10 - 14.

Brunchbuffet koster kr. 225,-/voksen og kr. 115,-/barn under 12 år

BOOK BRUNCH HOS PERRON OG SE MENU

Brunch i København_8

Kongedybet - brunch restaurant i Brønshøj

Ja man skal lige lidt ud af byen, men så får du også hele paletten, for her ligger en udpræget brunch restaurant Kongedybet. Kongedybet byder indenfor i nogle skønne lyse stuer med komfortable møbler og store vinduer ud til gårdhaven, hvor brunchen også kan nydes når vejret tillader. Menukortet er brunchretter og man sammensætter selv sin brunch, som herefter serveres ved bordet. 

Brunch fra kl. 8:30 - 17:00 i weekenden og kl. 9:00 til kl. 16:00 i hverdagene.

LÆS MERE OG BOOK BRUNCH HER


Brunch i København_5

Kom til weekend brunch buffet hos Restaurant Allegade10 på Frederiksberg. Hver lørdag og søndag fra kl. 10 - 13 er dækket op til en dejlig start på dagen med hyggeligt samvær med familie og venner til en stor buffet med koldt, lunt, sødt og bitter ad libitum.
Brunchen koster kr. 199,- og inkluderer kaffe, the, kakao og juice. Brunchbordet kan bookes inde og ude for de mange og de få. Allégade10 har den smukkeste store gårdhave, flotte historiske stuer og ønsker man at sidde i eget selskabslokale med egen buffet, kan dette også arrangeres til en merpris. 

BOOK BRUNCHBORD HOS ALLÉGADE 10