Picture

Cafe Obelix på Vesterbro Torv

Cafe Obelix på solsiden af Vesterbros Torv er en klassiker blandt caféerne på Vesterbro, og den centrale placering og god mad til prisen gør den til et populært mødested til mange anledninger. Caféen er hyggeligt indrettet med små og store afbildinger af Asterix og Obelix på væggene, og på torvet foran er der en stor udestilling, hvor der er sol det meste af dagen.

Caféen er åben hver dag fra morgen til aften og først på dagen, serveres der morgenmad og brunch.

Picture

Cafe Okko i Læderstræde

Cafe Okko frister med en central beliggenhed i Strædet, som formentlig er en af centrums hyggeligste shoppinggader. På Cafe Okko kan du tage en pause og trække vejret ved cafeens udeservering, hvor du kan nyde en kaffe eller lidt mad, mens gadens liv passerer forbi.

Brunch serveres alle dage fra kl. 9 - 16.

Picture

Cafe Sebastopol på Sankt Hans Torv

Sebastopol er en af de ældste caféer på Nørrebro, og en ægte frankofil af slagsen. Beliggenheden på det hyggelige Skt. Hans Torv kombineret med et cafékøkken, der går op i, hvad der serveres, gør Sebastopol til en af byens populæreste caféer.

Brunch serveres til morgen og frokost.

Picture

Cafe Sari på Nytorv

Cafe Sari er et skønt sted at gøre et kort ophold efter en shopping tur på Strøget – eller en byvandring i det gamle København. Og skulle aftenen og dalende temperaturer komme snigende, så er der både terrassevarmere og bløde tæpper til at holde hyggen i live på den udendørs cafe.

Brunch serveres alle dage til morgen og frokost.

Picture

Ravnsborg Kitchen & Bar

Ravnsborg Kitchen & Bar er et kombineret bistro og bar, som frister med en central placering lige på hjørnet af hippe Ravnsborggade og Nørrebrogade. Du kan nyde maden eller kaffen ved den store udendørsservering, som får masser af solskin i løbet af dagen. Indenfor er indretningen moderne, men alligevel rustik og uprætentiøs, med rustikke træborde, bløde sofaer og dæmpet belysning i glødelamperne.

Brunch serveres i weekenderne fra kl. 10 - 14.

Picture

Carlton på Halmtorvet

Lige i hjertet af Vesterbro, hvor der er liv dag og nat, ligger Carlton. Stedet er både bar, cafe og restaurant, og du har derfor mulighed for at nyde enten morgenmad, brunch, frokost eller middag på dette spisested på Halmtorvet.

Brunch buffet lørdag og søndag kl. 9:30 - 14:00.

Picture

Kafe Kapers tæt på Parken og Østre Gasværk

 

Hos Kafe Kapers kan du nyde luksus brunch buffet, sammensætte en lækker to- eller tre retters menu, nyde en varm cafe latte, en iskold fadøl eller et glas vin. Den hyggelige udendørs terrasse og top moderne pavillon byder på sol hele dagen, og med en central beliggenhed midt på Østerbro, er det nemt at finde en parkeringsplads lige i nærheden.

Luksus brunch buffet hver mandag til fredag kl. 9.00 - 15.00 og lørdag og søndag kl. 9.00 - 15.00.

Picture

Restaurant Cassiopeia ved Skt. Jørgens Sø

Restaurant Cassiopeia ligger i Planetariet ved Skt. Jørgens Sø. Her kan man nyde den charmerende udsigt over søen - om sommeren fra restaurantens store udendørs terrasse. Selvom Cassiopeia først og fremmest er en restaurant, er man også meget velkommen til bare at droppe forbi til en kop kaffe og et stykke kage, og i det hele taget er Cassiopeia et oplagt stop på en spadseretur rundt om søerne eller efter et besøg i Planetariet.

Brunch serveres alle dage fra kl. 11:30. Book online her på Spiseliv profilen.

Picture

Bash 19 tæt på Amalienborg og Nyhavn

Bash 19 ligger på solsiden af Sankt Annæ Plads lige midt i byen, i gåafstand fra Nyhavn, Amalienborg og andre kulturelle seværdigheder og samtidig i et roligt område af København. Restauranten har en dejlig stor udeservering på det brede fortov, hvor man kan nyde små lækre retter, et glas vin eller en skøn kop kaffe allerede fra morgenstunden, hvor der bydes på morgenmadsretter og en stor brunchtallerken med mange lækkerier.

Brunch platte allerede fra kl. 8:00 mandag-fredag og kl. 10:00 lørdag og søndag.