Ravelinen
Restaurant

Ravelinen

Torvegade 79 | 1400 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Smuk udsigt til Voldene

2.

Flot Gårdhave i vandkanten

3.

Ambitiøst køkken

Profil

Klassisk dansk restaurant med udsigt over Christianshavns Volde

Pris
Frokost

82 - 248

Hovedret

168 - 288

Åbningstider
Åbent alle ugens dage:
Frokost: kl. 11.30 - 16.00
Aften: kl. 17.30 -21.30

Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Dejlig dansk restaurant med udsigt over vandet, hyggelig atmosfære og mad ud over det sædvanlige. Restaurant Ravelinen er dansk køkken i bedste stil og blev i 2016 nomineret af de danske madkritikere til bedste restaurant i Danmark i sin kategori.

Ravelinen ligger idyllisk placeret lige på Christianshavns Vold med indgang fra Torvegade. Fra Ravelinens kæmpe udendørs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene. 

Ravelinen er en hyggelig have restaurant med udsigt over vandet omkring Christianshavn - 200 m fra Christianshavn Torv med metroadgang. Haven kan overdækkes af store markiser med et tryk på en knap, og to indendørs pavilloner tilbyder hyggeligt indendørs atmosfære hvis vejret skulle drille.

I løbet af året afholdes arrangementer med musik, fantastisk mad og vin med kendte gæstekokke. Højtiderne fejres på smagsfuld og afslappet manér for både private og firmaselskaber.

Så et dejlig og uformelt sted med udsigt over vandet - lige i centrum af byen. Og al mad lavet med omhu, langt det meste er lavet fra bunden med friske danske råvarer og menuerne ændres løbende så sæsonen af råvarerne følges.

Andre spisesteder