Lynetten Restaurant
Restaurant

Lynetten Restaurant

Refshalevej 200  | 1432 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Åben til frokost alle dage

2.

Flot udsigt

3.

Flot selskabslokale

Profil

Dansk-fransk restaurant på Refshaleøen

Pris
Frokost

99 - 149

Hovedret

125 - 199

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 11:00 - 21:30
Lørdag og søndag: kl. 10 - 21:30
Selskaber: efter aftale

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Spiseliv logo
3.5

Spiseliv Rating 3.5

Restaurant Lynetten ligger på Refshaleøen med en fantastisk udsigt over bådehavnen og Øresund. Lynetten har åbent 7 dage om ugen, hvor gæsterne kan nyde frokost i smukke omgivelser, både inde på kolde dage med store panoramavinduer med udsigt havnen - og på teressen der har udsyn til Øresund på varme dage.

Køkkenet er dansk-fransk inspireret, og der er en fint menukort. Til frokost kan du nyde klassikere som lun leverpostej med sprød bacon, æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise, kryddersild, marineret sild, frikadeller og sandwich med forskelligt fyld. Aftenmenuen består af danske klassikere som stjerneskud, og hakkebøf blandet med mere moderne retter som amerikansk ribeye og lynetten burger. Hver onsdag serveres der stegt flæsk.

Det unikke ved Lynetten er et stort selskabslokale med plads til 200. Det ligger ligesom restauranten med en formidabel udsigt over Øresund. Stedet er ideelt til store fester; både firmaarrangementer og private fester. Du kan aftale menuen med køkkenet. Leje af lokalerne er til meget rimelige priser.

Andre spisesteder