Lynetten Restaurant

Dansk-fransk restaurant på Refshaleøen
Priser: Hovedretter fra 60,- til 140,-

Restaurant Lynetten ligger på Refshaleøen med en fantastisk udsigt over bådehavnen og Øresund. Lynetten har åbent 7 dage om ugen, hvor gæsterne kan nyde frokost i smukke omgivelser, både inde på kolde dage med store panoramavinduer med udsigt havnen - og på teressen der har udsyn til Øresund på varme dage.

Køkkenet er dansk-fransk inspireret, og der er en fint menukort. Til frokost kan du nyde klassikere som lun leverpostej med sprød bacon, æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise, kryddersild, marineret sild, frikadeller og sandwich med forskelligt fyld. Aftenmenuen består af danske klassikere som stjerneskud, og hakkebøf blandet med mere moderne retter som amerikansk ribeye og lynetten burger. Hver onsdag serveres der stegt flæsk.

Det unikke ved Lynetten er et stort selskabslokale med plads til 200. Det ligger ligesom restauranten med en formidabel udsigt over Øresund. Stedet er ideelt til store fester; både firmaarrangementer og private fester. Du kan aftale menuen med køkkenet. Leje af lokalerne er til meget rimelige priser.

Lynetten Restaurant

Refshalevej 200
1432 København K

Profil: Dansk-fransk restaurant på Refshaleøen

Priser:
Hovedretter fra 60,- til 140,-

array(0) { }

SANKT HANS 2017

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6025) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6025)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Lynetten

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Lynetten Restaurant.

Skriv til Lynetten

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: