5 fantastiske gårdhaver i København_3

Spis i Restaurant Riz Raz' gårdhave i København

Spis grøn mad i grønne omgivelser i Restaurant Riz Raz hyggelige gårdhave i Københavns St. Kanikkestræde. Restauranten har både en skøn terrasse foran i gågaden og bagved i en solrig og læfuld gårdhave. Buffeten og menukortet er fyldt med lækre grønne retter til frokost og aften samt gode proteinrige retter med fisk, fugl, okse, lam og kylling. Riz Raz er kendt for sit plantebaserede køkken igennem årtier og i rigelige mængder med hjemmebagt brød til og læskende drikke. Her er rigtig god plads, skulle man have samlet vennerne eller familien til fællesspisning. Uanset om du er vegetar, veganer eller blot ønsker at udforske plantebaseret mad, vil Riz Raz opfylde dine forventninger med deres generøse udvalg af velsmagende retter. Og vær sikker på, at der er rigeligt med plads til at samle dine nærmeste til en dejlig fællesspisning.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

5 fantastiske gårdhaver 

Restaurant Engtoftegård i Brøndbyskoven

Midt i Brøndbyskoven ligger denne oase af en gårdhave, højtliggende terrasse med flot have på den anden side af huset, altså en skøn dansk restaurant lige midt i det grønne få km fra København. Gårdhaven er fyldt alle dage hvor vejret tillader, så det bedste er altid at reservere bordet inden ankomst. Køkkenet laver god dansk mad fra det kolde, lune og varme. Man er naturligvis velkommen ud til kaffe og kage, men mon ikke menukortet frister når først man har sat sig godt til rette og hilst på den venlige betjening. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

5 fantastiske gårdhaver i København_5Hyggelig italiensk gårdhave 

La Buca degli Artisti ligger i Vanløse og er en vigtig del af de italienske køkkener i København, selvom den ikke ligger i hjertet af Hovedstaden, til gengæld er her gode parkeringsmuligheder. På de lune sommeraftener åbner dørene ud til den skønneste gårdhave og hyggen følger med. Tjenerne formår at skynde sig langsomt, hvor der er tid til gæsten og med de rolige italienske toner fra højtalerne, sænker skuldrene sig, glasset løftes og der er lagt op til en dejlig stund med gastronomisk forkælelse sammen med familie og venner. 

Så besøg La Buca degli Artisti og oplev den italienske stemning i Vanløse. Nyd den dejlige gårdhave, de rolige toner og den varme atmosfære. Sammen med din familie og venner kan I forkæle jer selv med autentiske italienske retter og skabe minder om en dejlig stund med gastronomisk forkælelse.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

5 fantastiske gårdhaver _1

Smukkeste gårdhave på Frederiksberg

Restaurant Allegade 10 en af Danmarks ældste restauranter Anno 1780. De flere hundrede år gamle lokaler med højt til loftet, er frisket op med lysere farver, men stadig med en vis romantik i den bagerste del af restauranten. Spiseområdet lige indenfor døren, nær den store opsigtsvækkende bar, får masser af lys ind fra de mange vinduer ud til den pragtfulde gårdhave, som pyntes op med blomster hele sommeren. Allégade 10 har desuden selskabslokaler med udgang til egen terrasse, det ene med en scene og enorme vinduespartier. Når der dækkes op her med runde borde, hvide duge og lys er der lagt op til den helt store begivenhed.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

5 fantastiske gårdhaver i København_2

Oase omkranset af det ældre København

Hele sommeren er fyldt med liv og glæde i gårdhaven hos Bobo Food studio, der ligger overfor Magasin Du Nord. Bag restauranten, højt hævet over gadeplan, finder du en fantastisk træterrasse mellem de høje bygninger. Terrassen minder om en ældre københavnsk gårdhave med sine gamle mure og vinduer, men er indrettet med moderne møbler.

Gårdhaven hos Bobo Food studio er det perfekte sted at tilbringe sommeren. Her kan du nyde solen og den hyggelige atmosfære, mens du forkæler dig selv med lækker mad og god service. Terrassen er også udstyret med en storskærm, der bruges til visning af visse sportsbegivenheder, hvilket tilføjer en ekstra charme til stedet. Det er en unik oplevelse at kunne sidde udendørs og samtidig få den gode service i sådanne smukke omgivelser.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER