Restaurant Riz Raz København
Restaurant

Restaurant Riz Raz København

Store Kannikkestræde 19 | 1169 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stor Vegetarisk buffet

2.

Kød- og fiskeretter a la carte

3.

Dejlig gårdhave og terrasse

Profil

stor vegetarisk buffet samt a la carte og udeservering

Pris
Hovedret

99 - 289

Åbningstider
Alle dage: 11.30 - 24
Det siger gæsterne
4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Riz Raz vegetarbuffet har i årtier været et mekka, for alle som ønsker sig skønne, mættende og vitaminrige salater fra det store område, som omkranser Middelhavet. Hertil lækre sprøde hjemmelavede falafel-kugler - Alt sammen lavet på plantebaserede ingredienser.

Restauranten byder også på a la carte med kødretter af god kvalitet. Det værende fisk, fugl, okse, lam og kylling. Selvom der er rigeligt at spise sig mæt i, så gem lidt plads til husets små desserter, hvor bl.a. cheesecaken er serveret i et lille glas og smager himmelsk.

RizRaz har et godt udvalg af vin, som passer til både det vegetariske og kødrige køkken. Er du mere til friske cocktails eller en læskende fadøl fra Nørrebro Bryghus i sommervarmen er her rigeligt at vælge imellem. 

RizRaz har flere selskabslokaler - alle hyggeligt indrettet og med god plads op til 60 spisende gæster. 

Der er også plads ude foran RizRaz, hvor man kan nyde det travle byliv i det gamle stræde – eller man kan finde plads i restaurantens farvefyldte gårdhave, hvor parasoller og terrassevarmere giver en hyggelig stemning, selv når solen ikke skinner over København.

Andre spisesteder