Riz Raz
Restaurant

Riz Raz

Kompagnistræde 20 | 1208 København K
Casper
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stor Vegetarisk buffet

2.

Kød- og fiskeretter a la carte

3.

Dejlig gårdhave og terrasse

Profil

stor vegetarisk buffet samt a la carte og udeservering

Pris
Hovedret

99 - 120

Åbningstider
Alle dage: 11.30 - 24
Det siger gæsterne
4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

RizRaz har i mange år været en af de mest kendte vegetarrestauranter i København. Restaurantens bugnende vegetarbuffet har i årtier været et mekka, for dem som ønskede skønne, mættende salater fra det store område, som omkranser Middelhavet. Eller en nærende og vitaminrig broccolisalat. Og selvfølgelig alle de sprøde falafel-kugler man forsvarligt kan fortære. Alt sammen lavet alene på plantebaserede ingredienser.

Men faktisk har restauranten også et a la carte kort, som byder på kød både fra vand, land og fra luften. Du kan eksempelvis starte din frokost eller middag med store, grillede tigerrejer, der har masser af bid og saft. Eller dampede blåmuslinger i en velsmagende, rig suppe.

Til hovedret er mulighederne mange. På kortet finder du både norsk laks, unghanebryst, lammekroner og mørbrad, filet eller restaurantens rib-eye-steak.

RizRaz har også et udvalg af vin, som går godt til den forskelligartede mad. Er du mere til friske, lækre cocktails i sommervarmen, kan det unge personale hurtigt komme dig til undsætning. Eller foretrækker du en kold og læskende fadøl, så har RizRaz et samarbejde med Nørrebro Bryghus, som leverer de tørstslukkende dråber.

RizRaz har to restauranter i København. I Kompagnistræde 20 er der både plads til at sidde indenfor eller udenfor. Restauranten har flere hundrede pladser indenfor, hvor adskillige niveauer i den gamle, københavnske bygning er i brug og giver mange forskellige siddemuligheder alt efter gæstens humør.

Der er også plads ude foran RizRaz, hvor man kan nyde det travle byliv i det gamle stræde – eller man kan finde plads i restaurantens farvefyldte gårdhave, hvor parasoller og terrassevarmere giver en hyggelig stemning, selv når solen ikke skinner over København.

Andre spisesteder