Rosé Rosé - Bistro og Bar København
Restaurant

Rosé Rosé - Bistro og Bar København

Store Kongensgade 62 | 1264 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk Bistro

2.

Nær Marmorkirken og Kongens Nytorv

3.

Cocktail bartender i weekenden

Profil

Stilfuld fransk bistro med smørrebrød nær Kongens Nytorv

Pris
Frokost

149 - 239

Hovedret

229 - 389

Menu

549 -

Åbningstider

Alle dage: 11:45 - 23:00

Frokost

Alle dage: 11:45 - 16:00

Elegant fransk bistro stil i varme farver, lysekroner i loftet, højborde med stole beklædt i blød velour, spiseborde med hvide duge og en hyggelig bar med plads til et godt glas før eller efter middagen. Rosé Rosé bistro og bar har formået at skabe den atmosfære, hvor man sætter verden udenfor på pause og bare må overgive sig til gastronomisk forkælelse, krydret med dejlig vin takket være bistroens Sommelier.

Menukortet består af franske bistroretter og smørrebrød til frokost. Aftenen inviterer til klassiske bistro retter samt skiftende tavleretter, som gerne følger sæsonen. Om efteråret hvor svampene er høstet, laver køkkenet den lækreste svampetoast og til jul confiteret fransk andelår, serveret med klassisk rødkål, svesker og æbler. Franske desserter som creme brulée med sprød karamelliseret top og crepe suzette flamberet ved bordet, er bare to af favoritterne fra a la carten. Baren har et lækkert cocktailkort, der ligesom alt andet følger sæsonerne, så smagene skifter med sæsonens råvarer.

Den eftertragtede gårdhave er åbnet og pyntet op til herlige stunder hele sommeren - her er kræset for detaljen - så er man vild med komfortabel gårdhavehygge med god mad og forfriskende glas, så er det tid til at samle kollegaer og venner til fredags bar, som både er torsdag "lille fredag" og fredag. Her diskes op med gode tilbud på populære drikke, som kunne være et glas Cremant, Rosé eller glas øl til en flad 50er. Fredagsbaren åbner kl. 15, så man kan sagtens nå frokosten og lade den gode stemning fortsætte. Der skrues lidt op for stemningen med shakede drinks i baren fra torsdag til lørdag.

Rosé Rosé bistro og bar startede på Strandvejen i Hellerup og har givet området et stilfuldt og hyggeligt sted at droppe ind til både hverdag og fest. Der kan reserves bord, men området ved baren og højbordene er til for gæster, som bare har lyst til at `droppe ind´ til et glas, lidt god mad eller kaffe. Det samme gælder for Rosé Rosé bistro og bar i St. Kongensgade, så kom bare ind til en hyggestund - I vil blive taget godt imod.


Andre spisesteder