Spiseliv har samlet en guide med skønne spisteder ved vandet i og omkring København, hvor man kan nyde udsigten, god mad og nærværende betjening.

Spis ved vandet tæt på København_11Hellerup Sejlklub

På Strandparksvej i Hellerup kan man hygge sig med smørrebrød og det franske køkken med en formidabel udsigt fra den store terrasse eller bag vinduerne i restauranten på de kolde dage. Uanset vejret er maden god og udsigten levende.

LÆS MERE OM HELLERUP SEJLKLUB OG BOOK 

Spis ved vandet tæt på København_16

Restaurant Krabben i Vallensbæk Havn

Nyd den hyggelige havnestemning på Restaurant Krabben. Her kan du sidde på den store træterrasse og nyde udsigten ud over havnen. Terrassen´s mobile overdækning samt varmelamperne, gør at man kan sidde ude i næsten al slags vejr. 

LÆS MERE OM KRABBEN OG BOOK BORD


Spis ved vandet tæt på København_20

Cafe Sundet i Nordhavn

Med en placering helt ude på Svaneknoppen i Nordhavn, kan Cafe Sundet friste med 2 fantastiske udsigter, både indefra og ude på terrasserne. Til den ene side er der udsigt over havneløbet og lystbådehavnen, mens der til den anden side er panoramaudsigt over Øresund.

LÆS MERE OM CAFE SUNDET OG BOOK BORD

Spis ved vandet tæt på København_15

Restaurant Albatrossen & Co

Sejl ind i Brøndby Havn og spis en dejlig frokost eller aftensmad hos Albatrossen & Co. Frokostkortet er fyldt med lækkert smørrebrød og frokostanretninger og til aften et lækkert a la carte med fokus på Casual fine dining - begge med en variation af fisk, skaldyr, kød, husets burger og vegetarisk. 
LÆS MERE OM ALBATROSSEN & CO OG BOOK BORD

Spis ved vandet tæt på København_19

Restaurant Charlottenlund Fortet

På toppen af Charlottenlund Fortet med 180 graders havudsigt er rammerne sat for en smuk spiseoplevelse inde i restauranten som på terrassen. Restauranten har store panorama vinduer, så der er havudsigt til alle. Selvom restauranten ligger hævet over vandet, er det let og hurtigt at komme til i bil som parkeres ved foden af Fortet. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Spis ved vandet tæt på København_13Lynetten på Refshaleøen

Restaurant Lynetten ligger på Refshaleøen med en fantastisk udsigt over bådehavnen og Øresund. Lynetten har åbent 7 dage om ugen, hvor gæsterne kan nyde frokost i smukke omgivelser, både inde på kolde dage med store panoramavinduer med udsigt havnen - og på terrassen med udsigt til Øresund. 

LÆS MERE OM LYNETTEN OG BOOK BORD

Spis ved vandet tæt på København_14Kastrup Strandpark

Kastrup Strandpark er et åndehul tæt på alt. Her er frisk havne luft, en stor solrig terrasse fra restauranten åbner kl. 12 til solen går ned. Her serveres god mad fra det danske/franske køkken og selvfølgelig husets populære burger, som også fåes vegetarisk.

LÆS MERE OM KASTRUP STRANDPARK OG BOOK