La Buca Degli Artisti

La Buca Degli Artisti

Godthåbsvej 209 | 2720
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.5
Profil

En italiensk klassiker i Vanløse

Pris
Hovedret

160 - 287

Menu

395 - 650

Åbningstider
Tirsdag-Søndag: 17.30-23.30

I snart 20 år har Ellis Lolli drevet La Buca degli Artisti sammen med sønnen Guido. Restauranten er ikke blot berømt blandt kendere for at være en af de ypperste repræsentanter for det italienske hverdagskøkken herhjemme – det er også et yndet udflugtsmål for nogle af de hotteste internationale stjerner i showbiz, når de besøger København. Blandt dem, der har været forbi, kan nævnes Cliff Richard, Bruce Springsteen, Janet Jackson, Kylie Minogue, Nick Cave og Harry Belafonte, som alle har været så søde at kvittere for den gode mad med et signeret billede af dem selv. 

La Bucas menukort er sammensat af klassiske retter fra hele Italien. Kokken Antonio Spatafora stammer fra Sicilien og familien Lolli er fra Abruzzerne og det gør sig uden tvivl gældende i tilgangen til maden. Begge regionale køkkener er kendte for at lade råvarerne smage igennem. Det er til en grad, hvor kunsten er, at lade råvaren stå for sig selv.

Sønnen, Guido, har i alle årene fået frit spil med at købe vin ind til restauranten. Det har givet La Buca et omfattende vinkort udelukkende med italiensk vin fra de fleste regioner i Italien.