Engtoftegård Restaurant og Gårdhave
Restaurant

Engtoftegård Restaurant og Gårdhave

Vestre Gade 32 | 2605 Brøndby
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Restaurant med stor gårdhave

2.

Frokost og aften

3.

Selskaber

Profil

Idyllisk beliggende restaurant med stor gårdhave i Brøndby skoven

Pris
Frokost

80 - 315

Hovedret

185 - 325

Menu

395 -

Åbningstider

Alle dage: kl. 11 - 21:30

Få kilometer fra København gemmer sig den skønneste oase af en dansk restaurant med et ambitiøst køkken og den dejligste gårdhave, med fri udsyn til skovens træer og en stor blå himmel. 

Engtoftegård er et smukt gammelt hus med små hyggelige stuer, flot selskabslokale på førstesalen, kæmpe træterrasse fra restauranten ud til haven og så den store gårdhave med åben himmel og mulighed for overdækning. Hele sommeren er gårdhaven fyldt med glade gæster hele dagen, så det er en god ide at reservere bord inden. 

Hele oplevelsen starter allerede ved turen op til Engtoftegård og parkeringen mellem skovens træer foran gårdhavens port. Her bliver man mødt af et smilende personale, som sørger for at finde den bedste plads til hver en gæst. For selvom solen er skøn at sidde i, er der mange som nyder en skyggeplads eller det at komme indenfor i en sval stue og hygge med en god frokost. 

Frokostkortet er fyldt med danske retter fra det kolde og lune køkken. Her er både lille og stor frokostanretning, mange slags sild, røget ål, pandestegt rødspætte, pariserbøf, hønsesalat, oste og desserter. Næsten umuligt at blive skuffet, for køkkenet byder på det meste samtidig med at maden er veltillavet af kvalitets råvarer. 

Om aftenen er menukortet smallere og fyldt med sæsonens friskhed og smag. Forretten kunne være hvide asparges med urtehollandaise og håndpillede rejer eller rørt oksetartar. Hovedretten en bøf bearnaise af lavagrillet Angus eller Wienerschnitzel med dreng, stegte kartofler og skysauce. Middagen kan rundes af med en frisk rabarber trifli eller den søde Gateau Marcel med brændt hvid chokolade og hindbær coulis. 

Selskaber er velkomne og huset har et flot lokale på førstesalen med fritlagte bjælker og vinduer med venligt lysindfald og god akustik. Mindre selskaber kan få en af de små stuer med udsigt til haven og har man brug for meget plads, sættes stort telt op i haven. 

Skoven indbyder til en lille gåtur før eller efter maden hvis man trænger til at strække benene og lytte til fuglenes kvidren. Og ved parkeringspladsen er en lille legeplads når de små behøver en lille get away. 


Andre spisesteder