Allégade 10
Restaurant

Allégade 10

Allegade 10  | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk restaurant med Smørrebrød

2.

Smukkeste gårdhave 

3.

Selskabslokaler og værelser

Profil

Dansk restaurant, café og selskabslokaler på Frederiksberg

Pris
Frokost

69 - 139

Hovedret

189 - 239

Åbningstider
Hver dag: 11-24
Køkkenet lukker kl. 22

For selskaber er der åbent hele døgnet mod forudgående aftale
Frokost

Smørrebrød og cafémad: kl. 10 - 17

Det siger gæsterne
4.4

powered by

Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Restaurant Allegade 10 er en af Danmarks ældste restauranter - Anno 1780 - men på ingen måde gået i stå i en tidsalder. Der er stor respekt om det gode traditionelle danske køkken, som de yngre restaurantgæster i større stil tager til sig - der er noget ved det velkendte, bare det er veltillavet. 

Restauranten er delt op i 2, hvor den forreste del er dejlig lys, takket være vinduerne ud til den pragtfulde gårdhave. Et par skridt længere inde åbner sig en hel unik stue, hvor romantikken får mere plads, med dæmpet belysning og god plads mellem bordene. De flere hundrede år gamle lokaler er blevet lysnet op, dog med respekt for husets historie, men så der er attraktivt at være for både unge og ældre. 

Foran restauranten er den smukkeste gårdhave, hvor der er god plads til de få og de mange til frokost i solen eller under markiserne og selvfølgelig på de lune aftener. Huset har flere selskabslokaler, hvoraf det ene er helt perfekt til den store bryllupsfest med højt til loftet, runde pyntede borde, lille scene og egen udgang til terrasse.

På frokostkortet finder man klassiske danske retter og hjemmelavet smørrebrød samt gode caferetter, som en cæsarsalat, en pasta, sandwich med kylling eller flæskesteg og husets burger.

Aftenkortet er ligeledes klassisk dansk, og Allégade 10s signaturret er den helstegte oksesteg, som serveres ved bordet, hvor man selv får lov at skære for. Derudover finder man retter som stegt flæsk med persillesovs, stegt rødspætte og den altid populære wienerschnitzel. 

Restauranten er åben hver dag, også ved højtider som Mortens aften, Påske, Pinse og Juleaften. Eneste lukkedag er den 1. januar.

På selskabskortet er sortimentet mere internationalt inspireret, men stadig med rødder i det danske, og udover restaurantens egne forslag til menu sammensætninger, er der mulighed for at komme med ønsker til menu og arrangement.

I gårdhaven bag restauranten er der bordfodbold, dart og alskens brætspil, som man kan fordrive tiden med.

Førstesalen er indrettet til Bed & Breakfast med bad på gangen og yderst rimelige priser for en overnatning.

Andre spisesteder