Restaurant Allegade 10 en af Danmarks ældste restauranter Anno 1780.
De flere hundrede år gamle lokaler er sat i stand i lyse farver, men med respekt for husets historie. Foran restauranten er den smukkeste gårdhave, hvor der er god plads til de få og de mange til frokost i solen eller under markiserne og selvfølgelig på de lune aftener. Huset har flere selskabslokaler, hvoraf det ene er helt perfekt til den store bryllupsfest med højt til loftet, runde borde og udgang til terrasse.
På frokostkortet finder man klassiske danske retter og hjemmelavet smørrebrød samt gode caferetter, som en cæsarsalat, en pasta, sandwich med kylling eller flæskesteg og husets burger.
Aftenkortet er ligeledes klassisk dansk, og Allégade 10s signaturret er den helstegte oksesteg, som serveres ved bordet, hvor man selv får lov at skære for. Derudover finder man retter som stegt flæsk med persillesovs, stegt rødspætte og den altid populære wienerschnitzel.
Restauranten er åben hver dag, også ved højtider som Mortens aften, Påske, Pinse og Juleaften. Eneste lukkedag er den 1. januar.
På selskabskortet er sortimentet mere internationalt inspireret, men stadig med rødder i det danske, og udover restaurantens egne forslag til menu sammensætninger, er der mulighed for at komme med ønsker til menu og arrangement.
I gårdhaven bag restauranten er der bordfodbold, dart og alskens brætspil, som man kan fordrive tiden med.
Førstesalen er indrettet til Bed & Breakfast med bad på gangen og yderst rimelige priser for en overnatning.