Allégade 10
Restaurant

Allégade 10

Allegade 10  | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk restaurant med smuk gårdhave

2.

Flotte selskabslokaler og Hotel værelser

3.

Smørrebrød og Grillaftener

Profil

Dansk restaurant, café og selskabslokaler på Frederiksberg

Pris
Hovedret

129 - 189

Åbningstider
Hver dag: 11-24
Køkkenet lukker kl. 22

For selskaber er der åbent hele døgnet mod forudgående aftale
Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Restaurant Allegade 10 en af Danmarks ældste restauranter Anno 1780.

De flere hundrede år gamle lokaler er sat i stand i lyse farver, men med den gammeldags stil bibeholdt, og foran restauranten er der åbnet for udeservering i godt vejr. Allégade 10 har desuden adskillige selskabslokaler og en skøn gårdhave, som egner sig til afholdelse af små og store selskaber.

På frokostkortet finder man klassiske danske retter og hjemmelavet smørrebrød uden for mange dikkedarer, og der serveres brunch hver dag mellem kl. 11-14. Aftenkortet er også klassisk dansk, og Allégade 10s signaturret er den helstegte oksesteg, som serveres hel ved bordet, hvor man selv får lov at skære for. Derudover finder man retter som stegt flæsk med persillesovs, stegt rødspætte og andre kære klassikere. Restauranten er åben hver dag næsten hele året, også ved højtider som Mortens aften og juleaften, hvor der serveres ægte hjemmelavet mad a la mormor. Den eneste dag, hvor der er lukket, er den 1. januar.

På selskabskortet er sortimentet mere internationalt inspireret, men stadig med rødder i det danske, og udover restaurantens egne forslag til menusammensætninger er der mulighed for gæsterne til selv at sammensætte menu og arrangement præcis, som de ønsker.

I gårdhaven bag restauranten er der er desuden bordfodboldbord, dart og alskens brætspil, som man kan fordrive tiden med.

Der er desuden mulighed for at overnatte på førstesalen, som er indrettet til Bed & Breakfast med bad på gangen og yderst rimelige priser for en seng at sove i.

Andre spisesteder

Bestil bord på Allégade 10

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Allégade 10