Spiseliv har samlet en guide med skønne spisteder ved vandet i og omkring København, hvor man kan nyde udsigten, god mad og nærværende betjening.

Cafe 8-Tallet i Ørestaden

Spis ved vandet tæt på KøbenhavnPå kanten af fælledens fredede uendelighed, i BIG´s prisbelønnede byggeri ligger Cafe 8tallet, med måske byens bedste udsigt. Verdensarkitektur, natur, himmel og horisont. Sæt dig ned og nyd det hele sammen med lækker mad og drikke.

Læs mere og Book bord

Restaurant Trekosten i Nivå Havn

Spis ved vandet tæt på København_1

Restaurant Trekosten ligger alleryderst på molen ved Nivå Havn. Udsigten over Øresund er fænomenal. Herfra kan man se hele vejen til Hven, Sverige, Kronborg og Sletten. Inde fra restauranten er der også en god udsigt gennem de store panoramavinduer samt mulighed for at sidde på terrassen foran restauranten, hvor der er mere læ.

Læs mere og Book bord

Restaurant Albatrossen i Brøndby Havn

Spis ved vandet tæt på København_4Restaurant Albatrossen ligger flot pladseret på første sal, med en stor terrasse og udsigt over hele lystbådehavnen samt grønne arealer med masser af aktiviteter og en stor indhegnet legeplads for de mindste. Hver dag åbner dørene kl. 11:30 og køkkenet er klar til at servere frisklavet dansk mad, altsammen lavet fra bunden, til sine gæster.

Læs mere og Book bord

Restaurant Krabben i Vallensbæk Havn

Spis ved vandet tæt på København_5

Nyd den hyggelige havnestemning på Restaurant Krabben. Her kan du sidde på den store træterrasse og nyde udsigten ud over havnen. Terrassen´s mobile overdækning samt varmelamperne, gør at man kan sidde ude i næsten al slags vejr. 

Læs mere og Book bord

Cafe Sundet i Nordhavn

Spis ved vandet tæt på København_6

Med en placering helt ude på Svaneknoppen i Nordhavn, kan Cafe Sundet friste med 2 fantastiske udsigter, både indefra og ude på terrasserne. Til den ene side er der udsigt over havneløbet og lystbådehavnen, mens der til den anden side er panoramaudsigt over Øresund.

Læs mere og Book bord

Jenners Seaside på molen i Mosede Havn

Spis ved vandet tæt på København_7

For enden af molen i Mosede havn ligger et yndigt sortmalet træhus med hvide vinduer og en helt formidabel udsigt over lystbådene og ud over havet, så langt øjet rækkker. Fra restaurantens store træterrasse får man også udsigten langs stranden og de mange lækre huse ned til vandet. Terrassen har komfortable stole og store parasoller for de, som ønsker lidt skygge på de varme solskinsdage.

Læs mere og Book bord

Sejlklubben Frem i Svanemøllen havn

Spis ved vandet tæt på København_9

Spis god mad i hverdagene, hvor der bydes ind til danske klassikere og nyd den skønne havneudsigt eller top den med en gåtur. Lokalerne er store og har alle rammer til den store fest eller selskabet, som har brug for lidt ekstra plads. Gode parkeringsforhold.

Læs mere og book bordet her 

Hellerup Sejlklub

Spis ved vandet tæt på København_10

På Strandparksvej i Hellerup kan man hygge sig med smørrebrød og det franske køkken med en formidabel udsigt fra den store terrasse eller bag vinduerne i restauranten på de kolde dage. Uanset vejret er maden god og udsigten levende. 

Læs mere og book bordet her