Spiseliv har samlet en guide med skønne spisteder ved vandet i og omkring København, hvor man kan nyde udsigten, god mad og nærværende betjening.

Spis ved vandet tæt på København_11Hellerup Sejlklub

På Strandparksvej i Hellerup kan man hygge sig med smørrebrød og det franske køkken med en formidabel udsigt fra den store terrasse eller bag vinduerne i restauranten på de kolde dage. Uanset vejret er maden god og udsigten levende.

Læs mere og book bordet her 


Spis ved vandet tæt på København_1Restaurant Trekosten i Nivå havn

Restaurant Trekosten ligger alleryderst på molen ved Nivå Havn. Udsigten over Øresund er fænomenal. Herfra kan man se hele vejen til Hven, Sverige, Kronborg og Sletten. Inde fra restauranten er der også en god udsigt gennem de store panoramavinduer samt mulighed for at sidde på terrassen foran restauranten, hvor der er mere læ.

Læs mere om restauranten og book bord


Spis ved vandet tæt på København_5

Restaurant Krabben i Vallensbæk Havn

Nyd den hyggelige havnestemning på Restaurant Krabben. Her kan du sidde på den store træterrasse og nyde udsigten ud over havnen. Terrassen´s mobile overdækning samt varmelamperne, gør at man kan sidde ude i næsten al slags vejr. 

Læs mere om restauranten og book bord


Spis ved vandet tæt på København_6Cafe Sundet i Nordhavn

Med en placering helt ude på Svaneknoppen i Nordhavn, kan Cafe Sundet friste med 2 fantastiske udsigter, både indefra og ude på terrasserne. Til den ene side er der udsigt over havneløbet og lystbådehavnen, mens der til den anden side er panoramaudsigt over Øresund.

Læs mere om restauranten og Book bord


Spis ved vandet tæt på København_7

Jenners Seaside på molen i Mosede Havn

For enden af molen i Mosede havn ligger et yndigt sortmalet træhus med hvide vinduer og en helt formidabel udsigt over lystbådene og ud over havet, så langt øjet rækkker. Fra restaurantens store træterrasse får man også udsigten langs stranden og de mange lækre huse ned til vandet. Terrassen har komfortable stole og store parasoller for de, som ønsker lidt skygge på de varme solskinsdage.

Læs mere om restauranten og book bord


Spis ved vandet tæt på København_9Sejlklubben Frem i Svanemøllen havn

Spis god mad i hverdagene, hvor der bydes ind til danske klassikere og nyd den skønne havneudsigt eller top den med en gåtur. Lokalerne er store og har alle rammer til den store fest eller selskabet, som har brug for lidt ekstra plads. Gode parkeringsforhold.

Læs mere om restauranten og book bord


Spis ved vandet tæt på København_13Lynetten på Refshaleøen

Restaurant Lynetten ligger på Refshaleøen med en fantastisk udsigt over bådehavnen og Øresund. Lynetten har åbent 7 dage om ugen, hvor gæsterne kan nyde frokost i smukke omgivelser, både inde på kolde dage med store panoramavinduer med udsigt havnen - og på terrassen med udsigt til Øresund. 

Læs mere om restauranten og book bord


Spis ved vandet tæt på København_14Kastrup Strandpark

Kastrup Strandpark er et åndehul tæt på alt. Her er frisk havne luft, en stor solrig terrasse fra restauranten åbner kl. 12 til solen går ned. Her serveres god mad fra det danske/franske køkken og selvfølgelig husets populære burger, som også fåes vegetarisk.

Læs mere om restauranten og book bord