Kastrup Strandpark
Restaurant

Kastrup Strandpark

Kastrup Strandpark 1 | 2770 Kastrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hyggelig havnerestaurant

2.

Dejlig stor terrasse med udsigt 

3.

Klassisk dansk - fransk køkken

Profil

Hyggelig restaurant med stor terrasse og selskabslokaler i Kastrup Havn samt god parkering

Pris
Frokost

135 - 219

Hovedret

169 - 269

Åbningstider
Åbent alle ugens dag: 12 - 22
Køkkenet lukker kl. 21
Selskabslokaler og mødelokaler på 1 sal, har åbent efter aftale.
Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Kastrup Strandpark ligger for enden af Amager Strand med udsigt til lettende fly og stolte skuder samt få minutters gang til Den Blå Planet. Ud over at være synonymt med et prisvindende badeanlæg dækker navnet også over en restaurant med gode ting på kortet for både badegæster, sejlere, forretningsmænd og alle andre.

Kastrup Strandpark er et åndehul tæt på alt. Her er frisk havne luft, en stor solrig terrasse fra restauranten åbner kl. 12 til solen går ned. Her serveres god mad fra det danske/franske køkken og selvfølgelig husets populære burger, som også fåes vegetarisk. 

Restauranten er i flere plan, næsten indrettet som et skib, hvor baren ligger i bunden med åbent lastrum, imens man kigger ned fra stævnen og selskabslokalerne på Kaptajnens bro, med udsigt over vandet. Det giver restauranten en vis intimitet uanset hvor man sidder, og så er der udsigt til bådene i havnen ved de fleste borde.

Selskabslokaler med havudsigt

Selskabslokalerne er helt unikke med store vinduer overalt, med loft til kip, således at både vandet og himlen træder i karakter - en fantastisk kulisse til en elegant opdækning. Herfra er der udgang til terrasse, egne toiletter og en stor bar. Det giver mange muligheder for både store og mindre selskaber. 

JULEN 2023

Andre spisesteder