Restaurant Charlottenlund Fortet
Restaurant

Restaurant Charlottenlund Fortet

Strandvejen 150 | 2920 Charlottenlund
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Åben hele året til frokost og aften

2.

Flot terrasse med spiseborde og lounge

3.

Selskabslokaler med havudsigt

Profil

Restaurant med panorama udsigt til vandet på toppen af Charlottenlund Fortet

Pris
Frokost

110 - 365

Hovedret

175 - 225

Menu

495 - 595

Åbningstider

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22
(sidste ordre kl. 21)

Frokost

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30) Søndag: 10 - 15 (brunch)

Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Spis med den flotteste udsigt til vandet hele året kun 5 km fra Trianglen på Østerbro. Det tager ganske få minutter at køre til og parkere ved foden af Charlottenlund Fortet og få trin oppe åbner sig det smukkeste vue til Øresund, som kan nydes bag de store panorama vinduer hele året samt den skønneste terrasse hele sommeren. 

Her er meget at køre efter for der er gangstier, bro over til stranden og Fortet dateret tilbage fra før 1ste verdenskrig, er spændende at gå på opdagelse i og omkring. Dette kan på naturligste vis kombineres med en lækker frokost eller aften hos Restaurant Charlottenlund Fortet. 

Restauranten har åbent hele året og er lige så smuk og indbydende på en kold vinterdag/-aften som en solrig dag og lun aften om sommeren. Vintertiden er romantisk og hyggelig med stearinlys på bordene kombineret med lyset over vandet som en betagende kulisse til restauranten. 

Frokostkortet byder på lækkert smørrebrød samt et frokostbord af 2 serveringer, alt sammen baseret på friske råvarer af forskellige fisk, skaldyr, kød og vegetarisk.

Aftenkortet har et lækkert udvalg af nordisk-franske retter, disse kan vælges som hovedret og skulle det være svært at vælge, så vælg flere retter, som del af tasting-menuen for en fuldendt oplevelse af hele køkkenet. Restaurantens dygtige kokke har stor erfaring og benytter gode friske lokale råvarer fra sæsonen. 

Hver søndag er der brunchbuffet fra kl. 10 - 12 og 12:45 - 15:00, hvor der laves flere end 20 anretninger inkl. juice, kaffe og vand. 

De flotte selskabslokaler er meget populære til alle festlige begivenheder, hvoraf det ene har egen bar, plads til band og 112 spisende gæster. Det andet har plads til 72 spisende gæster og der kan sætte bar op til en festlig aften. Selskaber aftales individuelt og her kan danses til den lyse morgen. 

Restaurant Charlottenlund Fortet afholder de skønneste tema arrangementer fra Jazzaftener, Fisk og skaldyr, Bourgogne, Sankt Hans aften til Zirkus Nemo - Vær i god tid med at booke bord til disse events. SE EVENTKALENDER HER

Historie kort fortalt

Charlottenlundbatteriet blev bygget i 1886-1887, men i forbindelse med en større ombygning i 1910-1912 blev navnet ændret til Charlottenlund Fort. Fortet blev benyttet under 2. verdenskrig, hvor der i 1944 blev åbnet en direkte hemmelig telefonforbindelse mellem Charlottenlund Fort og Malmø. Der blev i al hemmelighed etableret kabler og senderum og forbindelsen blev flittigt benyttet, blandt andet af den senere statsminister H. C. Hansen.

Andre spisesteder