Café Sundet

Restaurant og selskabslokaler med fremragende udsigt over Øresund
Åbningstider:  Alle dage: 11:00-22:00
Priser: Hovedretter fra 159,- til 229,-

Med en placering helt ude på Svaneknoppen i Nordhavn, frister Café Sundet med en beliggenhed, som få restauranter kan prale af. Til den ene side er der udsigt over havneløbet og lystbådehavnen, mens der til den anden side er panoramaudsigt over Øresund.

Det hele kan nydes på den store udendørs terrasse, som er lidt af et trækplaster i sommersæsonen. Er vejret ikke til udendørs spisning, er restauranten heldigvis udstyret med panoramavinduer, så gæsterne kan få hele udsigten med.

Caféen er åben alle dage, hvor der er mulighed for at komme forbi til alt fra en hurtig kop kaffe (som også kan tages med), en frokostsandwich eller et solidt aftensmåltid med steaks, fisk, pizza og pastaretter på menuen.

Café Sundet er desuden et populært sted for afholdelse af både store og små selskaber, hvor gæsterne skal forkæles med god mad og god udsigt til alle sider. Der kan også leveres selskabsmad ud af huset. Ring eller skriv til restauranten for at høre nærmere om mulighederne.    

Café Sundet

Svaneknoppen 2
2100 København Ø

Profil: Restaurant og selskabslokaler med fremragende udsigt over Øresund

Åbningstider:
Alle dage: 11:00-22:00

Priser:
Hovedretter fra 159,- til 229,-
Frokost fra 69,- til 99,-

array(0) { }

Sankt Hans aften med bål

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17243) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17243)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Café Sundet

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: