Albatrossen & Co.
Restaurant

Albatrossen & Co.

Brøndby Havnevej 20 | 2650 Hvidovre
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Casual fine dining i Brøndby havn

2.

Smørrebrød til frokost

3.

Selskabslokaler og masser udearealer

Profil

God mad i lækre omgivelser med havneudsigt i Brøndby

Pris
Frokost

95 - 195

Hovedret

185 - 350

Menu

325 - 1250

Åbningstider

Alle dage fra kl. 11 - 21:30
Selskaber: efter aftale
Vinter (oktober-marts) sidste bestilling kl. 20:30

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 5.0

5.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Albatrossen & Co. ligger flot placeret på første sal, med en stor solrig terrasse og udsigt over hele lystbådehavnen samt grønne rekreative arealer. Terrassen har rullende overdækning, så man kan nyde den fænomenale udsigt og mærke sommerstemningen fra tidlig forår til ind i efteråret. Det nye værtspar Maiken og Ilan driver også Engtoftegård i Brøndbyskoven og glæder sig til at byde ind i Albatrossen´s smukke stuer i varme naturfarver med bløde velourstole, smukke træborde og rolig belysning. 

Restauranten er åben alle dage fra kl. 11:00 og frokosten byder ind til en bred vifte af lækkert smørrebrød fra det kolde og lune køkken samt vegetariske stykker. Derudover, kan man nyde anretninger inspireret af Kaptajnen og Matrossen samt lækre snacks som østers, oste og det søde.  

Om aftenen står køkkenet klar med en a la carte af europæiske klassikere, især fra det franske og italienske, hvor meget er med fisk som grillet tun i Risottoen eller smørstegt helleflynder med sæsonens garniture og hvidvinssauce, men også steak frites med bearnaise samt husets burger. 

Albatrossen & Co har god plads til det helt store selskab, langbordet til de mange og små kroge til romantikken, så det er blot at fortælle hvad I ønsker jer, så kan det meste lade sig gøre. 


Andre spisesteder