Restaurant Albatrossen
Restaurant

Restaurant Albatrossen

Brøndby Havnevej 20 | 2650 Hvidovre
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

En sand oase i Brøndby havn

2.

Lækkert dansk køkken

3.

Selskabslokaler og masser udearealer

Profil

Restaurant med stor terrasse, smuk udsigt og masser af udeaktiviteter

Pris
Frokost

11:30 - 16:00

Hovedret

99 - 205

Åbningstider
Mandag - fredag: 11.30 - 21.00 Lørdag: 11:30 - 21:30 

Søndag: 11:30 - 16:30

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
3.9

Spiseliv Rating 3.9

Restaurant Albatrossen ligger flot pladseret på første sal, med en stor terrasse og udsigt over hele lystbådehavnen samt grønne arealer med masser af aktiviteter og en stor indhegnet legeplads for de mindste.

Hver dag åbner dørene kl. 11:30 og køkkenet er klar til at servere frisklavet dansk mad, altsammen lavet fra bunden, til sine gæster. Her kommer forretningsfolk, familier, gæster som spiser alene, turister og naturligvis lystbådesejlere. Et sandt leben både inde og ude. 

Frisklavet mad tager tid, så er man i tidsnød eller brug for en hurtig frokost, er man velkommen til at ringe inden og maden er klar når I sætter Jer ved bordet.

Aftenkortet starter kl. 17:00 og her masser af danske klassikere, som aldrig går af mode hos danskerne. Gode kødretter som Herregårdsbøf, Wienerschnitlen og gryderet. Fisken kunne være en ovnbagt laks eller hvidvinsdampede muslinger og der er sågar en god bønnebøf til vegetaren samt populariteter til de små.

Hver dag laves en Dagens Ret til kun kr. 99,- den kan man se på hjemmesiden eller facebook.

Hos Albatrossen er der højt til loftet og rummelige selskabslokaler, som dækkes op til festlige begivenheder eller dagsmøder. Køkkenet står gerne til rådighed ifht valg af menu og tjeneren ifht drikkevarer.

Udenfor er der stor legeplads for de mindste og er man til en selskabelig gåtur om havnen eller på de grønne bakker med flot udsigt udover Køge Bugt, er her rigelig med muligheder.
Andre spisesteder