Restaurant Hellerup Sejlklub

Dansk-fransk restaurant med god udsigt udover Øresund. Stor terrasse.
Åbningstider:  Alle dage 11.00 – 21.00
Priser: Hovedretter fra 89,- til 285,-

Med en formidabel udsigt direkte ud over Øresund kunne Restaurant Hellerup Sejlklub næsten ikke placeres bedre. Beliggende på første sal – og med en stor udendørs terrasse – er der masser af plads til at slikke solens sommerstråler og nyde et glas læskende, forfriskende bobler, mens sejlklubbens både lægger fra land.

I marts 2017 fik restauranten nye ejere, og i dag serverer Hellerup Sejlklubs køkken danske og franske retter til de sultne. På menukortet finder du således et udvalg af hurtigsmurte håndmadder (1 stk., 27 kroner, og 3 stk. for 75 kroner) eller mere tidskrævende højtbelagte smørrebrød med eksempelvis hjemmelavet hønsesalat, kartoffelmad og der er naturligvis også varianter med sild eller fiskefilet.

Til aften serveres der både et lille udvalg af appetitvækkende forretter såsom carpaccio og dampede blåmuslinger. De større og tungere hovedretter er bygget op omkring enten fisk eller bøf i form af en pariserbøf eller en 300 grams ribeye steak. Restaurant Hellerup Sejlklub har ligeledes et par salater på menuen. Der findes også en dagens ret, som fås for 89 kroner.

Restauranten, der som nævnt ligger på første sal af sejlklubbens klubhus, bærer et maritimt præg. Her er udstillet nogle af sejlernes nødvendige remedier og langs væggene hænger platter, skibsmodeller og blot nogle af sejlklubbens berømte koryfæer – ikke mindst Danmarks vel nok største sejler, Paul Elvstrøm, som hjembragte fire olympiske guldmedaljer til Hellerup Sejlklub.

Restauranten har også selskabslokaler, så hvis du ønsker en maritim lokation til din næste fest, så er Hellerup Sejlklub et rigtig godt bud.

 

Restaurant Hellerup Sejlklub

Strandparksvej 36
2900 Hellerup

Profil: Dansk-fransk restaurant med god udsigt udover Øresund. Stor terrasse.

Åbningstider:
Alle dage 11.00 – 21.00

Priser:
Hovedretter fra 89,- til 285,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17306) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17306)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Hellerup Sejlklub

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: