Restaurant Hellerup Sejlklub
Restaurant

Restaurant Hellerup Sejlklub

Strandparksvej 36 | 2900 Hellerup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kæmpe terrasse ved vandet

2.

Dansk-fransk køkken

3.

Selskabslokale

Profil

Dansk-fransk restaurant med stor terrasse og udsigt til Øresund. 

Pris
Hovedret

89 - 285

Åbningstider
Alle dage 11.00 – 21.00

Med en formidabel udsigt direkte ud over Øresund kunne Restaurant Hellerup Sejlklub næsten ikke placeres bedre. Beliggende på første sal – og med en stor udendørs terrasse – er der masser af plads til at slikke solens sommerstråler og nyde et glas læskende, forfriskende bobler, mens sejlklubbens både lægger fra land.

Hellerup Sejlklubs køkken serverer danske og franske retter til de sultne. På menukortet finder du således et udvalg af hurtig smurte håndmadder (1 stk., 27 kroner, og 3 stk. for 75 kroner) eller mere tidskrævende højbelagte smørrebrød med eksempelvis hjemmelavet hønsesalat, kartoffelmad og der er naturligvis også varianter med sild eller fiskefilet.

Til aften serveres der både et lille udvalg af appetitvækkende forretter såsom carpaccio og dampede blåmuslinger. De større og tungere hovedretter er bygget op omkring enten fisk eller bøf i form af en pariserbøf eller en 300 grams ribeye steak. Restaurant Hellerup Sejlklub har ligeledes et par salater på menuen. Der findes også en dagens ret, som fås for 89 kroner.

Restauranten, der som nævnt ligger på første sal af sejlklubbens klubhus, bærer et maritimt præg. Her er udstillet nogle af sejlernes nødvendige remedier og langs væggene hænger platter, skibsmodeller og blot nogle af sejlklubbens berømte koryfæer – ikke mindst Danmarks vel nok største sejler, Paul Elvstrøm, som hjembragte fire olympiske guldmedaljer til Hellerup Sejlklub.

Restauranten har også selskabslokaler, så hvis du ønsker en maritim lokation til din næste fest, så er Hellerup Sejlklub et rigtig godt bud.

 

Andre spisesteder