5 gode franske restauranter i København_3

En fransk institution i København

L’Éducation Nationale er en institution i kategorien fransk bistro i København. Alt er super fransk, lige fra indretningen til musikken, vinkortet, tjenerne, kokken og maden.  På menuen finder man fx ærkefranske bistroretter som moules marinière, asparges med mousselinesauce, créme brûlée og gâteau marcel. Desuden kan man få en dagens ret, som skifter fra dag til dag. I løbet af året afholdes oplevelsesrige cabaret´er, hvor en hverdagsaften bare bliver lidt skønnere.     
Læs mere om bistroen her        


5 gode franske restauranter i København_1Den hyggelige franske på Østerbro
Nær Svanemøllen på en stille sidevej, ligger denne hyggelige franske perle Coq en Patê. Og den er let at finde med de små cafe borde og Tricolore under markisen, som byder velkommen. Den lille restaurant er trods sin størrelse rummelig og dækket op på bedste franske manér med ternede bordløbere og vinglas, klar til at blive skænket. Køkkenet byder på ærke franske, sæsonbaserede retter lavet fra bunden. Menukortet er smalt og der er kræset om den enkelte ret. Derudover, har køkkenet sammensat en dejlig 3 retters menu og lidt populært til de små poder.
Læs mere om bistroen her

5 gode franske restauranter i København_4

Fransk kærlighed ruster aldrig

Vincent Chabanes er flyttet ind i Nansensgade med fransk smag og værtsskab. Bistroen hedder Le Caprice og her serveres klassisk fransk bistromad uden moderne twist. De smukke stuer indhyllet i nordiske farver med varm velour og farverige blomster danner rammen om en aften præget af velkendte franske smage. Le Caprice er åben torsdag, fredag og lørdag.

Læs mere om restauranten her

5 gode franske restauranter i København_5

Fransk charme i kælderen på Gråbrødre 

Trods sine mere end 2 årtier holder Le Pavé fortsat den franske fane højt. Den smukke lyse kælder gæstes flittigt, takket være det gode franske køkken, skønne vine og dygtige tjenere, som ved hvad der serveres og bistår gerne med valg af vine til maden. 
Læs mere om restauranten her

bistro boheme spiseliv

Fransk brasserie i særklasse

Man kan ikke tale om Bistro Boheme uden at sige Per Thøstesen i samme sætning. Per Thøstesen er køkkenchef og garant for den gode gammeldags franske gastronomi. Kærligheden til dette køkken ligger langt tilbage og efter flere år i køkkenet hos Paul Bocuse i Frankrig var kimen lagt. I 2007 åbnede han Bistro Boheme, hvor han til stadighed sammen med sit dygtige personale, giver gæsterne smagsoplevelser i topklassen, garneret med god betjening og festlig stemning.
Læs mere om brasseriet her

5 gode franske restauranter i København_6

Fransk bistro stemning hos Ewalds

Nær Falkoner teatret på et solrigt hjørne af Allegade hersker der frankofil stemning i Ewalds bistro med en god a la carte og lækre menuer. Når vejret tillader, er her den skønneste udeservering under trækronerne og ud mod gaden. I frokosten fåes også dejligt smørrebrød.
Læs mere om bistroen og book bord