Ewalds Brasserie 
Restaurant

Ewalds Brasserie 

Allegade 24A | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk brasserie til frokost og aften

2.

Hyggeligt private dining room 

3.

Solrig og hyggelig terrasse

Profil

Fransk brasserie til frokost og aften med hyggelig terrasse på Frederiksberg

Pris
Frokost

70 - 169

Hovedret

169 - 275

Menu

275 - 325

Åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 11:30-22:00
Fredag: kl. 11:30 - 23:00
Lørdag: 10:00 - 23:00
Søndag: 10:00 - 17:00

Frokost

Alle dage: 11:30 - 16:00 

Et hyggeligt hjørne af Allégade overfor Frederiksberg Rådhus med udeservering på begge sider og sol det meste af dagen. Indrammet af store træer og smukke historiske bygninger, finder man Ewald bistro med et ærke fransk menukort til frokost og aften. 

Ewalds hyggelige bistrostil med dæmpede farver, rustikke møbler og lysekroner i loftet går aldrig af mode. Her emmer af en hyggelig uformel stemning, men med faglighed og godt håndværk for øje, så man kan roligt læne sig tilbage og nyde en stund med sublim mad, hvad enten det er til frokost eller aften. I forlængelse af a la carte restauranten er den hyggeligste stue i samme stil og med egen udgang til terrassen og store vinduespartier. Stuen benyttes til private dining, dagsmøder og selskaber op til 30 spisende gæster, afhængig af borddækning. Spørg gerne personalet for gode løsninger. 

Menukortet er ærke fransk med lækre snacks som sprøde og saftige lår af due eller frø, kroketter og puffede flæskesvær. Forretterne kunne være østers, foiegras terrine. grillede jomfruhummere og gratinerede bourgognesnegle. Til frokost er populære retter som Croque Madame og Chevre Chaud salat og ellers er aften- og frokostkortet ens og byder på bl.a. Moules frites, rørt tartar, meunierestegt rødtunge og Ribeye med bearnaise. Andre spisesteder