Le Pave
Restaurant

Le Pave

Gråbrødretorv 14 | 1154 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk fransk mad

2.

Skøn terrasse på Gråbrødre Torv

3.

Catering til selskaber 

Profil

Fransk restaurant på Gråbrødre Torv med stor terrasse

Pris
Frokost

98 - 158

Hovedret

178 - 275

Menu

325 -

Åbningstider
Alle dage: 10 - 23

Køkkenet lukker kl. 22:30

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Den charmerende fransk restaurant Le Pavé, har til huse i en lys og hyggelig kælder med stor udeservering på den sydlige side af det populære Gråbrødre Torv. Her har Le Pavé forkælet sine gæsters smagsløg i snart to årtier og er kendt for at servere god fransk mad i rigelige portioner. 

På a la carte menuen finder man fx retter som dampede blåmuslinger, foie gras terrine, tournedos rossini og créme brûlee. Desuden kan man vælge et par faste menuer, som skifter hver måned. Frokostkortet byder også på franske klassikere, og desuden fås dansk smørrebrød, pasta, sandwiches og et par frokostmenuer. Prisniveauet er ganske rimeligt, også på vinkortet.

Vinene kommer fra hele verden, men primært Europa, og Le Pavé køber ofte store partier af kvalitetsvine hjem, som sælges som månedens vin til favorable priser, også glasvis. Restauranten er inddelt i to afdelinger, som begge er restaureret med respekt for det fredede hus' detaljer, så de gamle, rå murstensvægge og loftsbjælker står frit.

Stemningen er romantisk og afslappet, og ejeren er selv på gulvet til at sørge for, at der bliver taget god hånd om gæsterne. På lune dage kan man sidde komfortabelt ude på den dejlige terrasse i solen eller under parasollerne lige ud til det smukke brostensbelagte torv.

Restauranten indbyder også til små og større selskaber.

Andre spisesteder