Le Pave
Restaurant

Le Pave

Gråbrødretorv 14 | 1154
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk fransk mad

2.

Gråbrødre Torv

3.

Hyggelig udeservering 

Profil

Fransk restaurant på Gråbrødre Torv

Pris
Åbningstider
Hver dag: 11 - 24
Køkkenet lukker kl. 22.30
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Le Pavé har i snart to årtier ligget på den sydlige side af det hyggelige Gråbrødre Torv. Restauranten har mange stamgæster, som kommer her for den ærlige, gedigne fransk-inspirerede mad, som serveres i rigelige portioner.

På a la carte menuen finder man fx retter som dampede blåmuslinger, foie gras terrine, tournedos rossini og créme brûlee. Desuden kan man vælge et par faste menuer, som skifter hver måned. Frokostkortet byder også på franske klassikere, og desuden fås dansk smørrebrød, pasta, sandwiches og et par frokostmenuer. Prisniveauet er ganske rimeligt, også på vinkortet.

Vinene kommer fra hele verden, men primært Europa, og Le Pavé køber ofte store partier af kvalitetsvine hjem, som sælges som månedens vin til favorable priser, også glasvis. Restauranten er inddelt i to afdelinger, som begge er restaureret med respekt for det fredede hus' detaljer, så de gamle, rå murstensvægge og loftsbjælker står frit.

Stemningen er romantisk og afslappet, og ejeren er selv på gulvet til at sørge for, at der bliver taget god hånd om gæsterne. På varme dage kan man sidde ude på det brostensbelagte torv, og der er mulighed for afholdelse af små og store selskaber i restauranten, som er inddelt i flere afdelinger.

Andre spisesteder

Bestil bord på Le Pave

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Le Pave