Fransk restaurant på Gråbrødre Torv
Åbningstider:  Hver dag: 11 - 24
Køkkenet lukker kl. 22.30

Le Pavé har i snart to årtier ligget på den sydlige side af det hyggelige Gråbrødre Torv. Restauranten har mange stamgæster, som kommer her for den ærlige, gedigne fransk-inspirerede mad, som serveres i rigelige portioner.

På a la carte menuen finder man fx retter som dampede blåmuslinger, foie gras terrine, tournedos rossini og créme brûlee. Desuden kan man vælge et par faste menuer, som skifter hver måned. Frokostkortet byder også på franske klassikere, og desuden fås dansk smørrebrød, pasta, sandwiches og et par frokostmenuer. Prisniveauet er ganske rimeligt, også på vinkortet.

Vinene kommer fra hele verden, men primært Europa, og Le Pavé køber ofte store partier af kvalitetsvine hjem, som sælges som månedens vin til favorable priser, også glasvis. Restauranten er inddelt i to afdelinger, som begge er restaureret med respekt for det fredede hus' detaljer, så de gamle, rå murstensvægge og loftsbjælker står frit.

Stemningen er romantisk og afslappet, og ejeren er selv på gulvet til at sørge for, at der bliver taget god hånd om gæsterne. På varme dage kan man sidde ude på det brostensbelagte torv, og der er mulighed for afholdelse af små og store selskaber i restauranten, som er inddelt i flere afdelinger.

Le Pave

Gråbrødretorv 14
1154 København K

Profil: Fransk restaurant på Gråbrødre Torv

Åbningstider:
Hver dag: 11 - 24
Køkkenet lukker kl. 22.30

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5996) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5996)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Trattoria Italiana
Gråbrødretorv 2, 1154 København K

Wining & Dining
Gråbrødre Torv 12

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Le Pave

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Le Pave.

Skriv til Le Pave

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: