Le Pave
Restaurant

Le Pave

Gråbrødretorv 14 | 1154 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk fransk mad frokost og aften

2.

Skøn terrasse på Gråbrødre Torv

3.

Smørrebrød til frokost

Profil

Fransk restaurant på Gråbrødre Torv med stor terrasse

Pris
Frokost

138 - 245

Hovedret

225 - 345

Menu

375 -

Åbningstider
Alle dage: kl. 11:00 - 24:00

Køkkenet lukker kl. 22:30

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Den charmerende fransk restaurant Le Pavé, har til huse i en lys og hyggelig kælder med stor udeservering på den sydlige side af det populære Gråbrødre Torv. Her har Le Pavé forkælet sine gæsters smagsløg i mere end to årtier og er kendt for at servere god fransk mad i rigelige portioner og vinglas skænket med rund hånd.

På a la carte menuen finder man fx retter som dampede blåmuslinger, smørstegt helleflynder , sæson grøntsager, hollandaise sauce, Boeuf Bourguignon med oksekød, perleløg, gulerødder, champignon, rødvinssauce og rodfrugtmos og Vacherin, fransk marengskage med jordbær og vaniljeis. Desuden kan man vælge et par faste menuer, som skifter hver måned. Frokostkortet byder også på franske klassikere, dansk smørrebrød, Rigatoni pasta serveret med morkelsauce og parmesan, steaksandwich med okseculotte af Hereford , hertil salat, bearnaise & Pommes frites og et par frokostmenuer. Prisniveauet er meget rimeligt, også på vinkortet.

Vinene kommer fra hele verden, men primært Europa, og Le Pavé køber ofte store partier af kvalitetsvine hjem, som sælges som månedens vin til favorable priser, også glasvis. Restauranten er inddelt i to afdelinger, som begge er restaureret med respekt for det fredede hus' detaljer, så de gamle, rå murstensvægge og loftsbjælker står frit.

Stemningen er romantisk og afslappet, og ejeren er selv på gulvet til at sørge for, at der bliver taget god hånd om gæsterne. På lune dage kan man sidde komfortabelt ude på den dejlige terrasse i solen eller under parasollerne lige ud til det smukke brostensbelagte torv.

Restauranten indbyder også til små og større selskaber.

Andre spisesteder