Bistro Cocorico fransk mad og vin på Østerbro
Restaurant

Bistro Cocorico fransk mad og vin på Østerbro

Blegdamsvej 128 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk mad og vin

2.

Åben til frokost og aften

3.

Uhøjtidelig atmosfære

Profil

Hyggelig bistro ved Trianglen med fransk mad og vin

Pris
Frokost

109 - 149

Hovedret

185 -

Menu

349 -

Åbningstider

Tirsdag - søndag: kl. 11 - 21

Østerbro har fået en fransk oase lige ved Parken og Trianglen med Frederic Godgrand som garant for at give gæsterne en sand fransk mad- og vinoplevelse på højt niveau til fair pris. 

Frederic´s hjerte banker for det franske køkken, som kræver en solid faglig baggrund i køkkenet, for fransk mad tager tid og finesse når smagen af Frankrig skal på bordet. Efter mange år hos anerkendte restauranter startede han bistroen Coq en Pâte nær Svanemøllen, som har taget frankofile gæster med storm og nu har Østerbro fået sin egen lokale bistro Cocorico, som byder ind til fransk brunch, frokost og aften - igen med Frederic i spidsen for køkkenet. 

Cocorico åbner kl. 11:00, hvor man oftest vil møde medindehaver Heidi, som står klar til at servere dejlig brunch/frokost tallerken med franske delikatesser som hjemmebagte croissanter, oste, pølser, æg cocotte - også en vegetarisk brunch. Frokosten kunne være den klassiske Croque Monsieur, tærter, salat og tartines. 

Aftenen starter kl. 17 med en spændende a la carte eller 3 retters menu. Menukortet forkæler gæsterne med retter som Parmentier de Canard - ovnbagt pulled andeconfit med cremede kartofler og grøn salat, braiserede svinekæber i rødvinssauce, grøntsager og små kartofler og selvfølgelig en af danskerne´s favoritter boeuf bearnaise. 

Bistro Cocorico - oversat til dansk bistro kykkelikyy - emmer af afslappet uhøjtidelig atmosfære, hvor fællesnævneren er kærlighed til fransk mad og vin. Det er let at komme til bistro Cocorico som ligger få skridt fra Metro Trianglen. 


Andre spisesteder