Bistro Boheme

Luksusbrasserie på Esplanaden
Åbningstider:  Mandag - onsdag: 11.30 - 24
Torsdag 11.30 - 01
Fredag - lørdag: 11.30 - 02
Søndag lukket
Priser: Hovedretter fra 185,- til 235,-
Menuer fra 400,- til 600,-

På Bistro Boheme på Esplanaden er der højt til loftet både gastronomisk og bogstaveligt.

Restauranten er indrettet i to plan med restaurant og selskabslokaler med egen bar og plads til 40 gæster på førstesalen. Selskabslokalet er også meget velegnet til dagsmøder. Udendørs er der en række pladser med sol til op ad eftermiddagen, og i stueplan er der restaurant og lounge, hvor man kan drikke sig et glas champagne i de bløde møbler eller bare komme forbi til en kop kaffe.

Men Bistro Boheme er først og fremmest en restaurant og et af byens mest populære brasserier. Prisniveauet er ikke billigt, til gengæld er kvaliteten altid i top. På menuen finder man fx franske klassikere som andekonfit, snegle i hvidløgssmør, bøf bearnaise og kalvetatar, som er lavet fra bunden af gode råvarer og anrettes med en del mere finesse end på et gennemsnitligt fransk brasserie. Til frokost serveres flere af aftenkortets brasserieretter og desuden klassisk dansk smørrebrød.

Vinkortet på Bistro Boheme er et kapitel for sig sig, for restauranten har et stort og mangfoldigt udvalg af vine i alle prisklasser, heraf mange topnavne, som det ellers kan være svært at få fat på. En lang række topvine såvel som mere prisbillige alternativer fås på glas fra vinoteket, hvor man selv tapper, hvad man har lyst til.

Restauranten er meget populær, så det er en god idé at bestille bord inden ankomst.

Bistro Boheme

Esplanaden 8
1263 København K

Profil: Luksusbrasserie på Esplanaden

Åbningstider:
Mandag - onsdag: 11.30 - 24
Torsdag 11.30 - 01
Fredag - lørdag: 11.30 - 02
Søndag lukket

Priser:
Hovedretter fra 185,- til 235,-
Menuer fra 400,- til 600,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6828) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6828)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Bistro Boheme

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: