Bistro Boheme
Restaurant

Bistro Boheme

Esplanaden 8 | 1263 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Brasserie i luksusklassen

2.

Smukt og parisisk indrettet

3.

Højt serviceniveau

Profil

Fransk gastronomi på Esplanaden med selskabslokale

Pris
Frokost

115 - 325

Hovedret

295 - 495

Åbningstider
Mandag - lørdag: kl. 11:30 - 01:00
Køk: 11:30-15 og 17:30-21:30
Søndag og helligdage: lukket
Frokost

kl. 11:30 - 15:00

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Bistro Boheme bringer dig fra østerbro´s travle gader ind i en oase af varme, hygge, kulinariske oplevelser og en smuk og frankofil indretning. Her er bøger, friske blomster, højt til loftet med vue til selskabslokale og hjemlige stuer på første salen. 

Her er man hjertens velkommen om man er til den helt store menu, en enkel ret, et glas perlende Champagne i baren eller en god kop kaffe. Måske det, som giver Bistro Boheme sin helt egen atmosfære og liv dagen igennem, inde som ude på fortovsterrassen. 

Bistro Boheme er dog først og fremmest en restaurant og et af Københavns mest populære brasserier. Prisniveauet er ikke billigt, til gengæld er kvaliteten altid i top. 

Frokostkortet byder ind med f.eks. Krabbesalat rørt med dild og limemayonaise, lagt med avocadocrème og syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico​. En variation af Perle Blanche østers med en symfoni af smage eller Boheme tartar, oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco serveret med wasabi flødeskum & hovedsalat vendt i dijonnaise. Fortvivl ej, hvis frokosten ikke blev nået, for aftenkortet byder på mange af de lækre frokostretter, anrettet som forretter. 

Aftenkortet kan glæde gæsterne med en del fisk, lige fra dagens fangst til Smørstegt Helleflynder, serveret med nye porre, kartoffelpuré & sauce nage, hertil Rossini Caviar. Udover indbagt trøffelsuppe VGE 1975 og en bøf af dansk mørbrad med fritter og bearnaise, må nævnes confiterede andelår og Thøstesens spejlæg, serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel.

Vinkortet på Bistro Boheme er et kapitel for sig, for restauranten har et stort og mangfoldigt udvalg af vine, heraf mange topnavne, som det ellers kan være svært at få fat på. Dertil et vinkort med en god variation af vine, som fås glasvis.

Restauranten er meget populær, så det er en god idé at bestille bord inden ankomst.

Andre spisesteder