Coq en Pâte
Restaurant

Coq en Pâte

Landskronagade 4 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Ærke fransk

2.

Hyggelig fransk bistro

3.

Rustikt selskabslokale

Profil

Fransk Bistro ved Svanemøllen St.

Pris
Hovedret

185 -

Menu

295 -

Åbningstider

Alle dage: 17:00 - 22:00

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Coq en Pâte ligger lige ved Svanemøllen Station, dog rundt om hjørnet, på en stille vej, hvor der er mulighed for at sidde ude og spise, uden trafikstøj. Bistroen er let at finde med sit tricolore flag i indgangen. Frédéric & Andrei, som driver Coq en Pâte, byder dig velkommen i en afslappet og hyggelig atmosfære, både til hverdag og fest. 

Køkkenet byder på ærkefranske, sæsonbaserede retter lavet fra bunden. På menuen finder man fx Roulade af økologisk Fransk frilandskylling eller håndskåret tartar. Menukortet er smalt og der er kræset om den enkelte ret. Derudover, har køkkenet sammensat en dejlig 3 retters menu og lidt populært til de små poder. Coq en Pâte betyder "tilfreds hane" - symbolet på en mæt og glad gæst, hvilket altid er husets mission for hver en gæst. 

Forretter, hovedretter og desserter er til en meget fair og flad pris, så det er blot at vælger det man allermest har lyst til at spise.

Coq en Pâte har et meget hyggeligt selskabslokale i kælderen, der er indrettet med rå murstensvægge og i hyggelig, personlig stil. Der er mulighed for afholdelse af selskaber på op til omkring 40 personer i selskabslokalet, og mad leveres også ud af huset til selskaber mod forudgående aftale.

Andre spisesteder