Restauratører har landet over åbnet for vinkælderen, et baglokale som måske bare blev brugt til opbevaring eller taget et område af restauranten og lukket det med flotte glaspartier eller tunge gardiner, for at skabe et rum i rummet. Uanset hvordan, så er der skabt mange lækre rum, som er værd at checke ud, inden gæsterne inviteres.

I byerne hvor mange bor i lejligheder og måske ikke har plads nok eller bare ønsker sig fuld service, så værterne har frihed til at nyde sine gæsters selskab og samtidig selv blive forkælet. Nogle vælger at fortsætte festlighederne hjemme efter kaffen, mens andre bliver til lukketid. Flere `private dining rooms` har både bar, eget toilet og udearealer. Disse bliver også flittigt benyttet af mindre virksomheder, som på den måde, kan give sine medarbejdere en dag væk fra kontoret med sanselige oplevelser og rum til kreative ideer. 

Private dining eller firma arrangement i lækre omgivelser_16

Find den hemmelige bankboks under Nørrebrogade som inde bag den tonstunge Carl Seifert bank boks dør rummer en eksklusiv privat spisestue med et langt smukt træbord, designlamper med lækker belysning og behagelige stole med armlæn. Bankboksen ligger under Bistro RK med direkte adgang til toiletter, så her er virkelig en mulighed for at få ro til lukkede møder eller private middage. Køkkenet og betjeningen hos Bistro RK er i topklassen og hele teamet har både faglig stolthed og hjertet med til hvert et selskab. Vinkortet overrasker selv de kræsne, prisspændet er bredt, hvilket betyder at der er både udsøgte glas til hverdagen og når den skal helt op i de tungere vinlag. Dette helt unikke rum dækkes op i forhold til arrangementet og eventuelle ønsker. 

Private dining eller firma arrangement i lækre omgivelser_13

Læs mere om bankboksen hos Bistro RK


Se flere lækre steder med private dining rooms, som du måske ikke kendte til:

Vinkælderen på Vendersgade

Private dining eller firma arrangement i lækre omgivelser

Denne vinkælder er hyggelig og intim, men har gode plads til 24 spisende gæster. Murerne er rå og indgangen gemt bag skrånende træskodder. Her er alskens kreative muligheder for at skabe det rum man ønsker sig til begivenheden. Udover egen indgang er der toilet og bar. Kælderen hører til vinbaren Vinum Historía, men hernede serveres en bred variation af selskabsmad. 

Læs mere om Vinum Historía her

Ewalds spisestue

Private dining eller firma arrangement i lækre omgivelser_9Ewalds brasserie har åbnet den skønneste spisestue i forlængelse af brasseriet på Frederiksberg. I den bedste franske brasserie stil med varme farver og egen udgang til terrasse med udsigt til Frederiksberg Rådhus. 

Læs mere om Ewalds Chambre séparée her 

Boardroom i Den Kgl. Haveselskabs have

Private dining eller firma arrangement i lækre omgivelser_10

Restaurant Mielcke og Hurtigkarl ligger i Det Kgl. Haveselskabs have med smukke bygninger som Brøndsalen, Paradehuset og her på First Floor, ligger denne designer smukke stue kaldet Boardroom. Huset har flere private diningrooms, så kig ind og se omgivelserne og book et til dit næste private eller firma arrangement. 

Læs mere om Mielcke og Hurtigkarls smukke rum her

Private stuer i Nikolaj kirke

Private dining eller firma arrangement i lækre omgivelser_12

Maven - Restaurant og vinbar har til huse i den gamle Nikolaj Kirke. En helt fortryllende oplevelse at gå op i kirketårnet og have sin private stue med de store sprossede vinduer som kulisse. Stuerne har plads til hhv 20 og 40 spisende gæster og ønsker man at benytte stuerne til dagsmøde, er der udstyr til rådighed. 

Læs mere om Mavens unikke stuer her

Jagtstuen i Svogerslev

Private dining eller firma arrangement i lækre omgivelser_17

Svogerslev Kro er let at komme til, blot 30 minutter fra København og 3 km fra Roskilde. Kroen er renoveret med respekt for historien samt alle moderne faciliteter og et fantastisk køkken, som både evner luksus udgaven af en wienerschnitzel til fine dining. Jagtstuen er oplagt til møde, private middage og mindre selskaber. Stuen er præget af hjemlig hygge, med behagelig akustik og god plads om bordet. 
Læs mere om Svogerslev kro og book jagtstuen her