Vinum Historía 
Vinbar

Vinum Historía 

Vendersgade 13 | 1363 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Vinbar ved Israels Plads

2.

Rustik selskabsstue 

3.

Charcuterie, snacks og pizza

Profil

Hyggelig vinbar med cocktails og private dining room

Pris
Åbningstider

Onsdag - torsdag: kl. 16 - 24
Fredag - lørdag: kl. 16 - 02

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.8 4.8
Spiseliv logo
4.8

Spiseliv Rating 4.8

Det er svært at kigge væk når man går forbi Vinum Historía´s store vinduer få trin oppe fra fortovet, for den hyggelige atmosfære er til at få øje på. 

Vinum Historía ligger få skridt fra Israels Plads på Vendersgade med en elegant facade og gode pladser udendørs hele sommeren, hvor vinbarens gæster nyder eftermiddagen med et skønt glas vin og måske et lækkert charcuterie bræt til. 

Indenfor er det som at komme hjem til en hyggelig stue med sofa arrangementer med grammofonen i vindueskarmen, borde og stole samt nogle barstole. Stuen har fine tavler hængende med sjove klicheér, som nok fortæller lidt om humoren i huset. Baren er fyldt med gode vine fra gulv til loft i alle prisklasser og det vigtigste for vinbarens personale er, at alle gæster får den vin som passer til den enkeltes smag. Her er vine fra hele verden på glas og et kælderkort med flaskevin. Skulle man trænge til en lille vinpause, er der dansk øl fra Krenkerup samt super lækre cocktails. 

Vinbaren er åben fra onsdag til søndag fra kl. 16 og for de sultne som hellere vil lade andre klare aftensmaden, er der rig mulighed for dette. Menukortet byder på lækkert charcuterie, snacks og pizza og her er altid et passende glas vin til. 

Hele sommeren kan man sidde til sent på aftenen under markiserne, alt imens København falder til ro eller en lille eftermiddags tidslomme efter arbejde - personalet hos Vinum Historía skal nok tage godt imod dig eller Jer. 

Er man til lidt analog spænding, så har hylden sjove brætspil til fri leg.

Private dining room

Vinbaren har den hyggeligste og rustikke stue i kælderen med egen udgang til gaden, toilet og lille bar. Her er plads til 24 spisende gæster - I er velkommen til at være færre - og bliver flittigt dækket op til alskens festlige lejligheder. 

Andre spisesteder