Restaurant Maven
Restaurant

Restaurant Maven

Nikolaj Plads 10 | 1067 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

God bistromad og vin

2.

Smuk restaurant og terrasse

3.

Nikolaj Kirke ved Strøget

Profil

Restaurant og vinbar i Nikolaj Kirke

Pris
Frokost

95 -

Hovedret

195 - 325

Menu

395 inkl v -

Åbningstider

Mandag - Lørdag 11.30-24.00

køkkenet er er åbent fra 11.30-15.30 og 17.30-21.30

Søndagsåbent til frokost i juni-juli-august

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Nikolaj Kirke midt i byen har ikke været brugt som kirke siden 1805. Til gengæld er den smukke bygning nu brugt som kunsthal og ikke mindst restaurant og vinbar.

Det er skuespiller Thomas Gaarde, der står bag stedet Maven Restaurant & Vinbar – en uformel nordisk bistro. Det er solid bistromad lavet fra bunden, og du finder et godt udvalg af europæiske og amerikanske vine både på glas og flaske. Desuden er der spændende øl på fad fra Carlsberg.

Til frokost finder du et rigtig fint udvalg af både kolde og varme retter, bl.a. oksetatar fra Grambogaard, sild, hjemmerøget laks, hønsesalat, stjerneskud, fiskedeller og der er også altid en vegansk ret på kortet. Om aftenen er kortet ligeledes velassorteret og du må forberede dig på, at det kan være svært at vælge!

Stedet er perfekt til både frokost og aften og også bare til et hvil midt i shoppingen – for Maven ligger midt mellem Magasin og Illum.

Navnet Maven kommer dels fra 1800 tallet, hvor Nikolaj Plads stod uden kirke efter den store brand i 1795 og i stedet husede byens slagterboder, dels af at den gode bistromad naturligvis ligger godt i maven.

Maven har to smukke møde- & selskabslokaler med plads til henholdsvis op til 20 og 50 gæster. De tilbyder projekter, white board, gratis wifi, flipover mv. 

Andre spisesteder