Restaurant Maven
Restaurant

Restaurant Maven

Nikolaj Plads 10 | 1067 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Nordisk mad af de bedste råvarer og kvalitetsvine

2.

Unik beliggenhed i Nikolaj Kirke med stor terrasse

3.

Smukke selskabslokaler på 1. sal

Profil

Restaurant og vinbar med private spisestuer i Nikolaj Kirke

Pris
Frokost

110 - 250

Hovedret

195 - 325

Menu

425 -

Åbningstider

Mandag - Lørdag: 11.30-23.00
Køkken: 11:30-15:30 17:00-21:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Kirkerum er oftest spektakulære med højt til loftet, store sprossede vinduer med fokus på lysindfald som bringer den indre glæde frem og baggrundstonerne lukker den travle verden ude og giver dig ro til at slappe af og nyde øjeblikket. Nikolaj kirken på Nikolaj Plads midt i København, tæt på Strøget, Højbro Plads og Kongens Nytorv – Her er kirkerummet en hyggelig restaurant og vinbar med godt til maven, en behagelig akustik og hjertevarm atmosfære.

Restaurant Maven har i mange år passet godt på gæsternes maver med det nordiske bistro køkken. I frokosten er et rigtig fint udvalg af både kolde og varme hjemmelavede retter, bl.a. oksetatar fra Grambogaard, smørrebrød med sild, hjemmerøget laks, hønsesalat, fiskedeller og der er altid en vegetarisk og vegansk alternativ på kortet. Om aftenen er kortet ligeledes velassorteret og du må forberede dig på, at det kan være svært at vælge!

Restauranten er indrettet som en hjemlig stue med antikke møbler, hvilket komplimenterer det smukke rum så flot og de store vinduer tillader dagens lys at komme ind samt mulighed for at følge med når aftenen går på hæld og giver en helt speciel stemning i stuen.

For private selskaber som gerne vil sidde i egen stue, må man en etage op ad tårnets vinkeltrappe, hvor to smukke stuer tilbyder sig til med plads op til hhv. 20 og 40 spisende gæster. Selskabsstuerne er elegante i ældre stil og vidner om at man stadig befinder sig i Nikolaj Kirke.

Om sommeren er terrasserne velbesøgte og når sommerens varme brænder godt igennem, har murerne en kølende effekt sammen med træerne på pladsen. Terrassen er dækket op med komfortable havemøbler, ligeledes langs kirken og ved udebaren tæt på legepladsen. 


Andre spisesteder