Svogerslev Kro
Restaurant

Svogerslev Kro

Svogerslev Hovedgade 45 | 4000 Svogerslev
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Nyrenoveret kro med sjæl nær Roskilde 

2.

Smuk restaurant med respekt for kroens historie

3.

Charmerende og romantiske selskabslokaler

Profil

Klassisk dansk/fransk køkken baseret på lokale sæson råvarer

Pris
Frokost

90 - 165

Hovedret

185 - 325

Åbningstider

Mandag - søndag: 
Kl. 12:00 - 15:00
Kl. 17:30 - 24:00

Frokost

Kl. 12: 00 - 15:00

Den lange ærefulde historie om Svogerslev Kro fra 1721 fortsætter i den lille hyggelige landsby, kun små 3 km fra Roskilde by, dog i nye klæder og med Peter Møller i spidsen. Peter har tidligere drevet Restaurant Mør i Roskilde og efter nogle år i København, er han vendt tilbage til området og har sat nye sejl for den charmerende kro.

Svogerslev Kro har fået en velfortjent renovering fra tagmynde til sokkel. Dette er dog gjort i stor respekt for husets historie og æstetik. Restauranten står nu let og rustik med naturens farver mod de lyse vægge og fritlæggende bjælker. En væg er taget ned og det har åbnet op for den første del af restauranten, hvor der er åbent til køkkenet, hvilket giver en hjemlig atmosfære og ro, når man som gæst kan se, at der er gang i gryderne. 

Værtskab, mad lavet fra bunden og omgivelserne er kroens dna og det kan mærkes og smages. Gæster bliver budt hjerteligt velkommen og køkkenet er passioneret om det, at give gæsterne en gastronomisk oplevelse med råvarer fra den danske jord, fisk fra skånsomt fiskeri og kød fra det gode dyreliv. 

Frokosten byder på de lækreste smørrebrød på hjemmebagt rugbrød og brioche, kyllingesalat eller rørt tatar af oksehøjreb. Om aftenen er der f.eks. dansk blæksprutte, grillet makrel, en festlig klassiker som flamberet peberbøf ved bordet eller velstegt wienerschnitzel af kalveinderlår.

Selskabslokalerne er på engang flotte og hyggelige. Her er lokale til de få og de rigtigt mange - helt op til 160 spisende gæster og dejlig terrasse med have. Kroen har en lille pejsestue med stor kamin, som egner sig fantastisk til private dining. Mulighederne er mange, så det allerbedste er at få en snak med kroen.

Svogerslev Kro har mange events med spiselige oplevelser hele året, så det er værd at tage et kig ind på Eventkalenderen. feks. i uge 7 er der fransk uge på kroen og 4. marts Den store Skaldyrsaften. 

EVENTKALENDER HOS SVOGERSLEV KRO


Andre spisesteder