Svogerslev Kro

Svogerslev Kro

Svogerslev Hovedgade 45, Svogerslev | 4000
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 3.0
Profil

Klassisk dansk/fransk køkken med et twist nær Roskilde

Pris
Hovedret

179 - 245

Menu

290 - 380

Åbningstider
Hver dag: 11.30-21.30

Svogerslev Kro har eksisteret siden 1600-tallet, og det lader sig ikke fornægte i indretningen, der er holdt i klassisk krostil.

Mad og vin
I køkkenet er takterne mere moderne. Udgangspunktet er det klassiske franske køkken, men med inspiration fra såvel det rustikke danske som de italienske og spanske køkkener. Kendte klassikere laves med et twist og et glimt i øjet, og alt er tilberedt fra bunden af sæsonens gode råvarer, der så vidt muligt hentes i lokalområdet omkring kroen, blandt andet den nærliggende Lammefjord.

Til frokost serveres klassisk dansk smørrebrød uden så mange dikkedarer, og om aftenen lægges der stor vægt på tjenerarbejde i restauranten - der er altid en lille håndfuld retter på kortet, som enten flamberes, tranceres eller på anden måde tilberedes ved bordet.

Vinkortet er mangfoldigt, men først og fremmest europæisk, og for øldrikkere er der et stort udvalg af specialøl fra det lokale mikrobryggeri Herslev Bryghus.

Værelser og selskaber
Der hører også 18 værelser til kroen, hvilket er bekvemt for såvel restaurantens gæster som selskaber. Der findes 6 små og store selskabslokaler med plads til op til 150 gæster, og der er desuden en stor terrasse foran kroen og en fin have bagved, hvor det årlige jazzarrangement afholdes om sommeren.

Bestil bord på Svogerslev Kro

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Svogerslev Kro