Mielcke & Hurtigkarl
Restaurant

Mielcke & Hurtigkarl

Frederiksberg Runddel 1A | 2000 Frederiksberg C
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Frederiksberg have

2.

Gourmet restaurant

3.

Det Kongelige danske haveselskabs have

Profil

Internationalt inspireret gourmetrestaurant i de smukkeste omgivelser

Pris
Menu

800 - 950

Åbningstider
Tirsdag-lørdag: kl 18-21
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.7
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Lige til venstre for hovedindgangen til Frederiksberg Have ligger det Kongelige Danske Haveselskabs Have. I den smukke have finder man et væld af klassiske og moderne haverum som den buksbomkantede rosenhave og spejlbassinhaven. Og så finder man restauranten Mielcke & Hurtigkarl. Beliggenheden er blandt byens mest romantiske, og maden er i en liga for sig. 

Bag Mielcke & Hurtigkarl står kokkene Jakob Mielcke og Jan Hurtigkarl. De to har tidligere drevet restaurant sammen i Ålsgårde men flyttede i 2008 ind i de lokaler, der tidligere husede Jan Hurtigkarls far, Roy Hurtigkarls, restaurant Gastronomique. Huset, der er fra 1600-tallet, er blevet shinet kraftigt op, og har fået et moderne udtryk med hjælp fra unge trendsættere fra kunst- og designmiljøet. Rummet er kreativt og innovativt indrettet, samtidig med at respekten for det gamle hus' oprindelige stil er bevaret. Når vejret er til det, er der mulighed for at nyde middagen udendørs med kik til den smukke have. 

Mad Menuerne tager udgangspunkt i alverdens køkkener, og retterne er alt andet end traditionelle. Filosofien bag køkkenet går ud på, at lade menuen diktere af de råvarer der er til rådighed i naturen. Det betyder at man konstant er i gang med at ændre og forme menuen. Målet er at skabe en række overraskelser ved bordet til glæde for gæsterne. På aftenmenuen finder man den kontemporære inspirationsmenu hvor man kan vælge mellem 7 eller 5 retter. Der kan tilkøbes vinmenu. Køkkenet er for øvrigt selvforsynende med urter fra haven lige udenfor, og prismæssigt ligger restauranten i den høje gastronomis lavere ende. Vin For vinkortet og sammensætning af vinmenuer, der passer til retterne, står sommelier José Santos. 

Vinkortet domineres af velkendte franske områder, men man finder også store vine fra andre europæiske og oversøiske vinområder på kortet. Mielcke & Hurtigkarl lægger gerne hus til private selskaber, også udenfor sæsonen.

Andre spisesteder