Mielcke & Hurtigkarl
Restaurant

Mielcke & Hurtigkarl

Frederiksberg Runddel 1A | 2000 Frederiksberg C
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Gourmet restaurant på 1. sal

2.

Festlige events i Brøndsalen

3.

Det Kongelige danske haveselskabs have

Profil

Internationalt inspireret gourmet restaurant ved Frederiksberg have

Pris
Menu

800 - 1100

Åbningstider
Tirsdag-lørdag: kl 18-24
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.7
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Lige til venstre for hovedindgangen til Frederiksberg Have ligger det Kongelige Danske Haveselskabs Have. I den smukke have finder man et væld af klassiske og moderne haverum som den buksbomkantede rosenhave og spejlbassinhaven. Og så finder man restauranten Mielcke & Hurtigkarl. Beliggenheden er blandt byens mest romantiske, og maden er i en liga for sig. 

Det hele startede med kokkene Jakob Mielcke og Jan Hurtigkarl, som har ført Restaurant Mielcke & Hurtigkarl til en af Københavns top gourmet restauranter. I dag er Jan Hurtigkarl gået på pension og Thomas Amir Korby, som har været Restaurantchef igennem de senere år og dermed et velkendt ansigt for gæsterne, er blevet partner med Køkkenchef Jakob Mielcke. 

Huset, der er fra 1600-tallet, har et moderne udtryk med hjælp fra unge trendsættere fra kunst- og designmiljøet. Rummet er kreativt og innovativt indrettet, samtidig med at respekten for det gamle hus' oprindelige stil er bevaret. Når vejret er til det, er der mulighed for at nyde middagen udendørs med kik til den smukke have. 

Mad Menuerne tager udgangspunkt i alverdens køkkener, og retterne er alt andet end traditionelle. Filosofien bag køkkenet går ud på, at lade menuen diktere af de råvarer der er til rådighed i naturen. Det betyder at man konstant er i gang med at ændre og forme menuen. Målet er at skabe en række overraskelser ved bordet til glæde for gæsterne. 

I hverdagene tirsdag til torsdag kan man bestille hverdagsoplevelsen til kr. 800,- Alle aftener er der Oplevelsen (den lille menu) kr. 950 og Metamorfosen (den store menu) kr. 1100,-

Der kan tilkøbes vinmenu. Køkkenet er for øvrigt selvforsynende med urter fra haven lige udenfor, og prismæssigt ligger restauranten i den høje gastronomis lavere ende. Vin til vinkortet og sammensætning af vinmenuer, der passer til retterne, står sommelier José Santos og Thomas Amir Korby for.

Vinkortet domineres af velkendte franske områder, men man finder også store vine fra andre europæiske og oversøiske vinområder på kortet. Mielcke & Hurtigkarl lægger gerne hus til private selskaber, også udenfor sæsonen.

Andre spisesteder