Bistro RK Nørrebro
Restaurant

Bistro RK Nørrebro

Nørrebrogade 160 | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Europæisk køkken

2.

Hyggelig bistro

3.

Nørrebrogade nær Metro

Profil

Bistro på Nørrebro med europæisk køkken og smørrebrød til frokost

Pris
Frokost

95 - 170

Hovedret

145 - 295

Åbningstider

Tirsdag-Lørdag: kl. 11.30-15.00 og 18.00-24.00 
Fredag og lørdag åbent til kl.01.00 (køkkenet lukker kl. 22.00 alle dage)

Frokost

Tirsdag - lørdag: kl. 11:30 - 15:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Bistro RK ligger på hjørnet af Nørrebrogade og Thorsgade, et par minutters gang fra metroen. Nørrebrogade er pænt trafikeret, men lyden og virvaret fordamper så snart man træder indenfor i den hyggelige bistro, med rolige farver og en rar akustik. Langs det store vindue er den skønneste spisebar, hvorfra man kan følge livet udenfor, alt imens der nydes god mad og vin. Spisebordene står lidt på skrå igennem hele stuen, dog med snor lige opdækning, men det skaber en anderledes ro og view for gæsterne, for det er på ingen måde tilfældigt. 

Hos Bistro RK bliver der pustet liv i kendte klassiske retter fra Europa. Så gæsterne i den nye bistro kan glæde sig til at kunne smage alt lige fra blåmuslinger fra Venø, Tournedos Rossini, Agnolotti med ‘nduja fra Italien, hvide asparges i sæson og meget mere. Frokostkortet byder f.eks. på lækkert smørrebrød, kyllingesalat, pariserbøf, tarteletter og rørt tartar. 

Ønsket er at begejstre og overraske deres gæster, når de besøger Bistro RK ved at variere spisekortet. Der vil være kendte klassikere på kortet, men også nye retter, som man måske ikke finder på andre af byens restauranter. Veganske eller vegetariske retter er også på spisekortet, da bistroen gerne vil imødekomme så mange gæsters ønsker som muligt.

I kælderen kan man booke sig ind i den gamle bankboks, som i dag er den hyggeligste spisestue med gardiner, snedkerlavet spisebord og lækker belysning. Stuen bliver flittigt brugt til private dining og små selskaber. Fantastisk mulighed for at have gæster, hvor der er sørget for alt og man selv kan læne sig tilbage og nyde det gode selskab.

Andre spisesteder