Fransk restaurant i København: Fem af de bedsteFrankofile Rosé Rosé på St. Kongensgade

Træd ind i flotte og parisiske rammer og lad dig forføre af den gode stemning, et faglig dygtigt personale med glimt i øjet samt klassisk fransk mad lavet fra bunden. Hos Rosé Rosé serveres rørt oksetartar, tournedos med hjemmelavet bearnaise, Moules frites, fransk tartelet, friske salater og andre uimodståelige retter. De fleste retter kan laves vegetarisk. 


Restauranten er også kendt for deres store udvalg af franske vine, som kan nydes både til maden og i baren. Derudover byder Rosé Rosé på en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan slappe af og nyde en drink eller to efter maden. Restauranten er perfekt til en romantisk aften, en god middag med venner eller en festlig begivenhed.

LÆS MERE OM ROSE ROSE OG BOOK BORD

5 gode franske restauranter i København_8

Fransk charme i kælderen på Gråbrødre 

Trods sine mere end 2 årtier holder Le Pavé fortsat den franske fane højt. Den smukke lyse kælder gæstes flittigt, takket være det gode franske køkken, skønne vine og dygtige tjenere, som ved hvad der serveres og bistår gerne med valg af vine til maden. 

Le Pavé er kendt for sin evne til at servere lækre klassiske franske retter med et moderne twist. Fra de bløde escargots og den sprøde tarte tatin til de saftige bøffer og friske skaldyr, er der noget for enhver smag. Stedets elegante og romantiske atmosfære gør det til det perfekte sted at nyde en aften i godt selskab eller en intim middag for to.

LÆS MERE OM LE PAVE OG BOOK BORD

Fransk restaurant i København: Fem af de bedste_2

Den tilfredse Hane ved Svanemøllen

Coq en Pâte betyder "tilfreds Hane" og det er hvad bistroen mission er, at give gæsterne en fuldendt fransk madoplevelse, fyldt med smag og dejlig mættende i den hyggelige bistro i en stille sidegade nær Svanemøllen station. Her er en god variation af a la carte retter med fisk, snegle, okse m.m. samt menuer sammensat af køkkenet. 

LÆS MERE OM COQ EN PÂTE OG BOOK BORD

5 gode franske restauranter i København_7

Bistro Boheme - elegant fransk restaurant på Esplanaden

Man kan ikke tale om Bistro Boheme uden at sige Per Thøstesen i samme sætning. Per Thøstesen er køkkenchef og garant for den gode gammeldags franske gastronomi. Kærligheden til dette køkken ligger langt tilbage og efter flere år i køkkenet hos Paul Bocuse i Frankrig var kimen lagt. I 2007 åbnede han Bistro Boheme, hvor han til stadighed sammen med sit dygtige personale, giver gæsterne smagsoplevelser i topklassen, garneret med god betjening og festlig stemning. Foruden det velsmagende mad og gode værtsskab, er Bistro Boheme også kendt for sin unikke beliggenhed på det charmerende Esplanaden i indre by, hvor den københavnske travlhed minder om det selvsamme i Paris.

LÆS MERE OM BOHEME OG BOOK BORD

5 gode franske restauranter i København_6

Ewalds - fransk bistro på Frederiksberg

Nær Falkoner teatret på et solrigt hjørne af Allegade hersker der frankofil stemning i Ewalds bistro med fransk mad i topklassen. Her kan forruden de større bistroretter, vælges små franske delikatesser såsom duelår, andeterrine, snegle og foie gras. Når vejret tillader, er her den skønneste udeservering under trækronerne og ud mod gaden. Den hyggelige indretning med træpaneler og bløde bænke giver en autentisk bistrooplevelse og en afslappet atmosfære. Ewalds bistro er åben hver dag til frokost og middag, og der serveres også en lækker brunch i weekenden.

LÆS MERE OM EWALDS OG BOOK BORD

Fransk restaurant i København: Fem af de bedste_1

Bistro Cocorico - fransk hverdagsmad på Østerbro

Franske Frederic og danske Heidi har åbnet en lille charmerende bistro ved Trianglen på Østerbro. Kærligheden for fransk hverdagsmad viser sig i al sin tydelighed. Fransk mad tager tid, også hverdagsmad som braiserede svinekæber, ovnbagt andeconfit m.m. men lykken for Frederic og Heidi er at give sine gæster store smagsoplevelser til hverdagspriser. 

LÆS MERE OM COCORICO OG BOOK BORD