PictureEngelsk pub til frokost i København

Ganske som i mange traditionelle engelske pubber er udvalget af øl fra fad nærmest overvældende og stemningen munter i de hyggelige stuer, som kun en god pub kan præstere. Derudover, er her et bredt sortiment af Whisky, Rom og Gin samt et godt dansk køkken, som serverer smørrebrød, lune frokostretter, middagsretter, supper og desserter. 

Hvis du er på udkig efter en autentisk og hyggelig pub-oplevelse i Danmark, er dette stedet at besøge. Uanset om du er på jagt efter den perfekte øl fra fad eller en smagfuld whisky, er udvalget her enestående. Deres kokke er specialiserede i at tilberede klassiske danske retter, som vil få dine smagsløg til at danse af glæde. Fra smørrebrød med friskfanget fisk til saftige bøffer, kan du finde det hele her. Så besøg London Pub i dag og oplev en ægte dansk pub på dens bedste.

LÆS MERE OM LONDON PUB HER

10 frokoststeder i København_11

Perfekt frokost i København ved Halmtorvet: Lækkerier fra morgen til sen aften

Lige i hjertet af Vesterbro, hvor der er liv dag og nat, ligger Carlton med en dejlig terrasse og hyggelige stuer indenfor. Stedet er både bar, cafe og restaurant, og du har derfor mulighed for at nyde enten morgenmad, brunch, frokost eller middag på dette spisested på Halmtorvet. 

Carlton er kendt for at have en af de bedste brunchbuffeter i København, hvor du kan nyde alt fra røræg og bacon til friskbagte croissanter og hjemmelavet marmelade. Derudover kan du finde et bredt udvalg af sandwiches, salater og varme retter til frokost, og om aftenen kan du vælge mellem lækre hovedretter, som er inspireret af både det danske og internationale køkken. Restauranten dedikerer sig til at skabe den perfekte atmosfære for deres gæster og sikre, at de har en uforglemmelig oplevelse på Carlton. Så tag dine venner eller familie med og nyd et lækkert måltid på et af Københavns mest populære spisesteder.

LÆS MERE OM CARLTON HER

10 frokoststeder i København_18

Nyboder på Østerbro - En dansk perle til frokost i København

Er du på jagt efter en god frokost i København? Nær Nyboders kvarter med de charmerende gule sømands huse, i dag Forsvarets, finder man den gode stemning ved bordene med de hvid duge, et muntert personale og god velanrettet dansk mad på tallerkenerne. 

Restauranten er stolt af deres autentiske danske køkken, og deres passion for god mad og service er kernen af deres værdier. Uanset om du besøger dem med venner eller kollegaer, vil du få en afslappet frokostoplevelse i hyggelige omgivelser.

Så hvis du søger en god frokost i København, så besøg Restaurant Nyboder og oplev deres passion for traditionel dansk madlavning. Deres venlige personale vil give dig en varm velkomst, og du vil opleve en uforglemmelig madoplevelse.

LÆS MERE OM RESTAURANT NYBODER HER

10 frokoststeder i København_8

Kødbyen: Lækre kinesiske småretter og Cocktails

Magasasa Dim Sum & Cocktails ligger i hjertet af den hvide Kødby i København og introducerer som det første sted i landet danskerne for en kombineret kinesisk cocktailbar og dim sum restaurant. I de moderne lokaler i Kødbyen byder de gæsterne på et stort udvalg af dim sum, nudelretter og dugfriske cocktails. Dim Sum betyder ”at røre hjertet” på kinesisk og er små dampede og indbagte delikatesser fyldt med kød, fisk & skaldyr samt grønt. Restaurantens dygtige kokke bruger kun de bedste og friskeste ingredienser til at tilberede disse lækre småretter, og du kan nyde dem sammen med en eksotisk cocktail fra deres imponerende bar.

Besøg Magasasa Dim Sum & Cocktails for en autentisk kinesisk madoplevelse i København. Deres menu og atmosfære vil helt sikkert give dig en oplevelse, du sent vil glemme.

LÆS MERE OM MAGASASA DIM SUM RESTAURANT 

10 frokoststeder i København_2

Larsbjørnstræde: Dansk frokost i København

Hernede er det skønne smørrebrød, som det har været gennem generationer. Det er lavet med stor omsorg og kærlighed til det klassiske frokostkøkken. Portionerne er store og valgmulighederne mange. Der er 27 faste muligheder på smørrebrødskortet – heriblandt syv varianter af sild! Du finder også ål – en næsten glemt klassiker – og naturligvis lun oksebryst med pickles, tatar med æggeblommer og hjemmelavet rullepølse.

Uanset om du ønsker at smage en klassisk eller mere innovativ version af smørrebrød, kan du være sikker på, at restaurantens dygtige kokke har brugt de bedste og friskeste ingredienser til at tilberede de perfekte retter til dig. Deres dedikation og passion for den danske madkultur skinner tydeligt igennem, og de vil give dig en autentisk madoplevelse, du sent vil glemme. Så hvis du vil smage det bedste af det danske frokostkøkken, så besøg Husmann's og prøv deres skønne smørrebrød. Du vil ikke blive skuffet.

LÆS MERE OM HUSMANN'S HER

Spiseliv croque madame_1

Fransk bistro mad på Frederiksberg

På Allégade ved Frederiksberg Rådhus ligger Ewalds bistro, som bare indbyder til hygge inde, som ude på den hyggelige terrasse. Her er lækker fransk bistro mad - ren forkælelse for smagsløgene. Deres dygtige kokke bruger kun de bedste og friskeste ingredienser til at tilberede hver ret med en perfektion, der vil efterlade dig mundvandsløbende. Du kan forvente dig klassiske franske retter som coq au vin, bouillabaisse og gratinerede østers.

Restauranten er også kendt for deres omfattende vinmenu, som er nøje udvalgt til at komplementere retterne og give en fuldendt smagsoplevelse. Så hvis du er på udkig efter en autentisk fransk bistrooplevelse i København, så besøg Ewalds bistro. Du vil ikke kun nyde lækker mad, men også en afslappende og hyggelig atmosfære.

LÆS MERE OM EWALDS BISTRO HER

10 frokoststeder i København_14

Nørrebro: Fransk cafe med service fra morgen til sen aften

Cafe Sebastopol er åben fra tidlig morgen til sent, så der er alt fra morgenmad til en godnat drink. Frokosten er klassisk cafe- og bistromad, som kan nydes indenfor i dejlige omgivelser eller på den store solrige terrasse midt på Sankt Hans Torv.

Cafe Sebastopol er også kendt for deres omfattende udvalg af drikkevarer, herunder kaffe, te, friske juicer, cocktails og vin. Deres baristaer brygger kaffe på specialudvalgte kaffebønner og kan skræddersy din kaffe til dine præferencer. Hvis du har brug for en lille snack eller en sød tand, har Cafe Sebastopol også et stort udvalg af lækre kager og desserter, der kan tilfredsstille enhver cravings.

Med sin centrale placering på Sankt Hans Torv er Cafe Sebastopol en populær destination for både lokale og turister, der ønsker at nyde god mad og drikke i afslappede omgivelser. Deres store solrige terrasse er også en skøn oase midt i byen, hvor du kan slappe af og nyde din mad og drikke under åben himmel.

LÆS MERE OM CAFE SEBASTOPOL HER