Magasasa Dim Sum & Cocktails

Dim Sum og Cocktails i Kødbyen
Åbningstider:  Man-tors:10:30–00:00
Fre-lør: 10:30–02:00
Priser: Hovedretter fra 45,- til 129,-

Magasasa Dim Sum & Cocktails ligger i hjertet af den hvide Kødby i København og introducerer som det første sted i landet danskerne for en kombineret kinesisk cocktailbar og dim sum restaurant. I de moderne lokaler i Kødbyen byder de gæsterne på et stort udvalg af dim sum, nuddel-retter og dugfriske cocktails. Dim Sum betyder ”at røre hjertet” på kinesisk og er små dampede og indbagte delikatesser fyldt med kød, fisk & skaldyr samt grønt.

I forlængelse af restauranten ligger cocktailbaren. Bag de specialdesignede kinesiske cocktails står den prisvindende bartender Jannick Gram, der er indehaver af Cocktail Kompagniet og gennem en årrække har været barmanager på Balthazar Champagne Bar på Hotel d’Angletere i København.

Magasasa Dim Sum & Cocktails giver gæsterne en autentisk kinesisk spiseoplevelse på et spisested, og bringer det rustikke look fra tehusene til København sammen med et moderne, skandinavisk udtryk. Dim Sum er en kinesisk kulinarisk tradition, som stammer fra tehusene der lå langs Silkevejen i Kina og blev nydt af handelsrejsende.

Magasasa er desuden leveringsdygtige, når det gælder catering. Kokkene hjælper gerne med at sammensætte menuer til større eller mindre arrangementer og events som bl.a.: Møder og arrangementer, firmaevents, jubilæer, brylluper, receptioner, fødselsdage, konfirmationer og kinesisk nytår.

Magasasa Dim Sum & Cocktails

Flæsketorvet 54-56
1711 København V

Profil: Dim Sum og Cocktails i Kødbyen

Åbningstider:
Man-tors:10:30–00:00
Fre-lør: 10:30–02:00

Priser:
Hovedretter fra 45,- til 129,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15803) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15803)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Magasasa Fusion & Cocktails
Vesterbrogade 39

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Magasasa Dim Sum & Cocktails

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: