Magasasa Dim Sum & Cocktails
Restaurant

Magasasa Dim Sum & Cocktails

Flæsketorvet 54-56 | 1711 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dim Sum

2.

Cocktails

3.

Kødbyen

Profil

Dim Sum og Cocktails i Kødbyen

Pris
Hovedret

45 - 129

Åbningstider
Man - torsdag - søndag 11:00 - 23:00, Køkken lukker kl. 22:00
Fredag - lørdag 11:00 - 00:00. Køkken lukker kl. 23:00

Det siger gæsterne
3.8

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Magasasa Dim Sum & Cocktails ligger i hjertet af den hvide Kødby i København og introducerer som det første sted i landet danskerne for en kombineret kinesisk cocktailbar og dim sum restaurant. I de moderne lokaler i Kødbyen byder de gæsterne på et stort udvalg af dim sum, nuddel-retter og dugfriske cocktails. Dim Sum betyder ”at røre hjertet” på kinesisk og er små dampede og indbagte delikatesser fyldt med kød, fisk & skaldyr samt grønt.

I forlængelse af restauranten ligger cocktailbaren. Bag de specialdesignede kinesiske cocktails står den prisvindende bartender Jannick Gram, der er indehaver af Cocktail Kompagniet og gennem en årrække har været barmanager på Balthazar Champagne Bar på Hotel d’Angletere i København.

Magasasa Dim Sum & Cocktails giver gæsterne en autentisk kinesisk spiseoplevelse på et spisested, og bringer det rustikke look fra tehusene til København sammen med et moderne, skandinavisk udtryk. Dim Sum er en kinesisk kulinarisk tradition, som stammer fra tehusene der lå langs Silkevejen i Kina og blev nydt af handelsrejsende.

Magasasa er desuden leveringsdygtige, når det gælder catering. Kokkene hjælper gerne med at sammensætte menuer til større eller mindre arrangementer og events som bl.a.: Møder og arrangementer, firmaevents, jubilæer, brylluper, receptioner, fødselsdage, konfirmationer og kinesisk nytår.

Andre spisesteder