Nyboders Køkken
Restaurant

Nyboders Køkken

Borgergade 134 1300 København K | 1300
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Traditionsrigt dansk køkken i Borgergade

Pris
Frokost

58 - 148

Hovedret

95 - 158

Åbningstider
Mandag-søndag fra 12.00-23.30 (køkkenet lukker kl 22.00)
Frokost

Mandag-søndag: 12:00-15:00

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Nyboders Køkken ligger i Borgergade, lige midt i det historiske Nyboder-kvarter, som blev opført i 1631 som et boligkvarter for den danske flådes folk.   Her kan du få en traditionel dansk oplevelse med gedigne og elskede danske retter som for eksempel stegt flæsk, som tilmed serveres ad libitum.

Du finder også tarteletter med høns og asparges, stegt kalvelever, gammeldags hakkebøf med bløde løg og spejlæg og meget andet fra det klassiske danske køkken. I weekenden er der frokoståbent, og her serveres klassisk smørrebrød og lune retter som mørbradbøf med bløde løg og surt.

I godt vejr kan du nyde maden og omgivelserne ved bordene udenfor, men der er også hyggeligt i det gamle kælderlokalet med de pudsede kalkvægge, fritlagte spær og dæmpede belysning. En dejlig hule, hvor man kan trække sig tilbage og varme sjælen med et traditionsrigt måltid.

Stemningen fuldendes af de ternede duge, snapseglassene på bordene og billederne af kongefamilien på væggene, gamle skrivemaskiner og andet hyggeligt nips. For eksempel stammer lamperne i kælderen fra Auderød  Kaserne og er fra 1930’erne. Herfra kommer også de grå tæpper, som man kan lune sig med udenfor på kølige dage. 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Nyboders Køkken

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Nyboders Køkken