Nyboders Køkken
Restaurant

Nyboders Køkken

Borgergade 134 | 1300 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk køkken

2.

Dansk værtskab

3.

Selskabslokale

Profil

Klassisk dansk mad til god pris i hyggelige omgivelser

Pris
Frokost

79 - 139

Hovedret

199 - 325

Åbningstider

Åben alle dage....
Tirsdag - torsdag: kl. 17-22
Fredag - mandag: kl. 12 - 22

Frokost

Fredag - mandag: kl. 12 - 15      

Nyboders Køkken ligger i Borgergade, lige midt i det historiske Nyboder-kvarter, som blev opført i 1631 som et boligkvarter for den danske flådes folk - i dag Forsvaret. Restauranten har en solrig udendørsservering på sit sydvendte hjørne. 

Restauranten åbner med ny kaptajn ved roret, som har givet den hyggelige stue et frisk pust, men stadig med de velkendte grøn-hvid ternede duge, messingstager, snapseglas på bordene og den Kongelige familie på væggene. Her vil man blive budt velkommen med et smil af Søren og Sandra.

Menukortet byder ind med skønt smørrebrød af god kvalitet på hjemmebagt rugbrød fra nabobageriet og med små twist til smagsløgene og øjnene. Her er bl.a. Kaptajnens sildemad, Skipperens kartoffelmad, tartar rørt med Cognac og friteret camembert med solbær. Her er både koldt, lunt og varmt samt gode solide klassikere til aften såsom Wienerschnitzel, Rødspætte, flæsk og bøffer af oksemørbrad. 

I de gamle kælderlokaler med de pudsede kalkvægge, fritlagte spær og dæmpet belysning vil hyggen ingen ende tage. Her er Skibets stue samt Olsen Banden´s stue med skønne billeder af de humoristiske personligheder. 

 

Andre spisesteder