Nyboders Køkken

Traditionsrigt dansk køkken i Borgergade
Åbningstider:  Mandag-søndag fra 17.00-23.30 (køkkenet lukker kl 22.00)
Lørdag-søndag fra 12.00-15.00
Priser: Hovedretter fra 95,- til 158,-

Nyboders Køkken ligger i Borgergade, lige midt i det historiske Nyboder-kvarter, som blev opført i 1631 som et boligkvarter for den danske flådes folk.   Her kan du få en traditionel dansk oplevelse med gedigne og elskede danske retter som for eksempel stegt flæsk, som tilmed serveres ad libitum.

Du finder også tarteletter med høns og asparges, stegt kalvelever, gammeldags hakkebøf med bløde løg og spejlæg og meget andet fra det klassiske danske køkken. I weekenden er der frokoståbent, og her serveres klassisk smørrebrød og lune retter som mørbradbøf med bløde løg og surt.

I godt vejr kan du nyde maden og omgivelserne ved bordene udenfor, men der er også hyggeligt i det gamle kælderlokalet med de pudsede kalkvægge, fritlagte spær og dæmpede belysning. En dejlig hule, hvor man kan trække sig tilbage og varme sjælen med et traditionsrigt måltid.

Stemningen fuldendes af de ternede duge, snapseglassene på bordene og billederne af kongefamilien på væggene, gamle skrivemaskiner og andet hyggeligt nips. For eksempel stammer lamperne i kælderen fra Auderød  Kaserne og er fra 1930’erne. Herfra kommer også de grå tæpper, som man kan lune sig med udenfor på kølige dage. 

 

Nyboders Køkken

Borgergade 134
1300 København K

Profil: Traditionsrigt dansk køkken i Borgergade

Åbningstider:
Mandag-søndag fra 17.00-23.30 (køkkenet lukker kl 22.00)
Lørdag-søndag fra 12.00-15.00

Frokost:
Lørdag-søndag: 12:00-15:00

Priser:
Hovedretter fra 95,- til 158,-
Frokost fra 58,- til 148,-

array(0) { }

Julefrokost i København 2016

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4689) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4689)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Nyboders Køkken

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Nyboders Køkken .

Skriv til Nyboders Køkken

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: