Restaurant Nyboder
Restaurant

Restaurant Nyboder

Borgergade 134 | 1300 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk køkken

2.

Dansk værtskab

3.

Selskabslokale

Profil

Hyggelig dansk restaurant i Nyboder til frokost og aften

Pris
Frokost

109 - 175

Hovedret

239 - 389

Åbningstider

Søndag - torsdag: kl. 12 - 22
Fredag og lørdag: kl. 12 - 23

Frokost

 Alle dage: 12 - 16

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Restaurant Nyboder ligger i Borgergade, lige midt i det historiske Nyboder-kvarter, som blev opført i 1631 som et boligkvarter for den danske flådes folk - i dag Forsvaret. Restauranten har en solrig udendørsservering på sit sydvendte hjørne.

Er man til hyggelig dansk værtsskab med god dansk mad på tallerkenen og en smilende betjening, så er Restaurant Nyboder stedet. Restauranten ligger meget centralt selvom den er gemt lidt væk på Borgergade, men det er kun få minutters gang fra Marmorkirken, hvortil man kan komme med metroen.

Sune og Michael overtog restauranten i oktober 2022 og har sat rammerne for en lækker spiseoplevelse i skønne og dekorative restaurant stuer. Kælderen er sat i stand og indbyder også til private selskaber. Sune står i spidsen for køkkenet og her er der fokus på god mad med smag, det meste lavet fra bunden og af kvalitets råvarer. 

Sune sætter en ære i at give sine gæster en god madoplevelse, så der er friskkogt kyllingekød i tarteletterne, hjemmelavet pickles til remouladen og den stegte flæsk er af ekstra tykke skiver, men stadig lækkert sprødt.  

Andre spisesteder