Gode italienske restauranter i KøbenhavnPå en hverdag

Trattoria Sud på Frederiksborggade, nær Israels Plads, er åben alle dage til aften og i weekenden også til frokost. Her tager brødrene Andrea og Pachi imod sine gæster med italiensk værtsskab og god hverdagsmad til hele familien. 

Gode italienske restauranter i København_1

Med en date

Romantisk hygge med delemad i dæmpet belysning, så er italienske Basso et lækkert valg. Basso i Dronningens Tværgade, nær Kongens Nytorv, serverer mange småretter til deling - måske en sjov og hyggelig måde at lære hinandens smagsløg at kende.

Gode italienske restauranter i København_2

Når dine forældre kommer til middag

Byd dine forældre på italiensk lækkerhed hos La Rocca, i Vendersgade nær Israels Plads. Sid ved det imponerende vinskab i velourbløde polstede stole i restaurantens hyggelige og italiensk-elegante stuer.

Gode italienske restauranter i København_3

Ungdommelige voksne

Italiensk munterhed i uformelle rammer med bar, snacks, a la carte, deleretter og masser af vine. PUBLIC - The italian Social Dining Bar, er oplagt til spontan hygge både til hverdag og i weekenden.

Gode italienske restauranter i København_4

Italiensk øko hverdagsmad

Era Ora-folkenes Chè fé i Borgergade er Københavns første øko-trattoria med certificering og det hele, tilmed med ganske gode priser. 

Gode italienske restauranter i København_6

Til den helt store charmeoffensiv

Hvis nogen skal imponeres, og den skal have fuld gas på italiensk, er der ingen vej uden om Vanløse, hvor La Buca har holdt den italienske fane højt igennem årtier, både på maden og vinen.

Gode italienske restauranter i København_7

Sen aftensmad alle dage

Ristorante L´Imperatore på Olufsvej, nær Østerport Station, kan glæde de sent spisende med et køkken som er åbent til kl. 23:00 fra tirsdag til lørdag. Charmerende italiensk familierestaurant med smukke vægmalerier.

Gode italienske restauranter i København_9

Frederiksberg: Elegant aften nær Falkoner

På Godthåbsvej nær Falkoner Alle er en ny perle af en italiener åbnet. Den italienske restaurant COMO er elegant i både indretning og smag. Køkkenet leverer autentisk italiensk mad med et nordisk twist, som kan skyldes ned med fantastiske vine - også Coravin!