Gode italienske restauranter i KøbenhavnPå en hverdag

Trattoria Sud på Frederiksborggade, nær Israels Plads, er åben alle dage til aften og i weekenden også til frokost. Her tager brødrene Andrea og Pachi imod sine gæster med italiensk værtsskab og god hverdagsmad til hele familien. 

Gode italienske restauranter i København_15

Den uformelle nord-italiener på Skt Annæ

Specialiteter fra nord Italien som tasting menu eller hovedret og lækre frokost anretninger hos Restaurant Plin på Sankt Annæ Plads nær Nyhavn. Moderne italiensk restaurant med skøn terrasse ud til grønt område.

Gode italienske restauranter i København_2

Når dine forældre kommer til middag

Byd dine forældre på italiensk lækkerhed hos La Rocca, i Vendersgade nær Israels Plads. Sid ved det imponerende vinskab i velourbløde polstede stole i restaurantens hyggelige og italiensk-elegante stuer.

Gode italienske restauranter i København_3

Ungdommelige voksne

Italiensk munterhed i uformelle rammer med bar, snacks, a la carte, deleretter og masser af vine. PUBLIC - The italian Social Dining Bar, er oplagt til spontan hygge både til hverdag og i weekenden.

Gode italienske restauranter i København_10

Gourmet serveringer til hverdagspris

Det italienske trattoria Chè fé i Borgergade har fået 2 kreative gourmet kokke i køkkenet. Her leges med gode italienske råvarer, som bliver til små gourmet serveringer i den tunge liga - endda til hverdagspriser. 

Gode italienske restauranter i København_6

Til den helt store charmeoffensiv

Hvis nogen skal imponeres, og den skal have fuld gas på italiensk, er der ingen vej uden om Vanløse, hvor La Buca har holdt den italienske fane højt igennem årtier, både på maden og vinen.

Gode italienske restauranter i København_11

Sen aftensmad alle dage

Ristorante L´Imperatore på Olufsvej, nær Østerport Station, kan glæde de sent spisende med et køkken som er åbent til kl. 23:00 fra tirsdag til lørdag. Charmerende italiensk familierestaurant med smukke vægmalerier.

Gode italienske restauranter i København_9

Frederiksberg: Elegant aften nær Falkoner

På Godthåbsvej nær Falkoner Alle er en ny perle af en italiener åbnet. Den italienske restaurant COMO er elegant i både indretning og smag. Køkkenet leverer autentisk italiensk mad med et nordisk twist, som kan skyldes ned med fantastiske vine - også Coravin!

Spiseliv Da Claudio

Romantik på Godthåbsvej

Må de gode gamle italienske dyder gerne herske, så besøg Restaurant Da Claudio på Frederiksberg. Her bydes ind til en a la carte med regionale retter fra det meste af Italien i de romantiske stuer med rå vægge og lys på bordene.

                                SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV.DK/GUIDES