Gode italienske restauranter i København

Italiensk restaurant i København på en hverdag

Trattoria Sud på Frederiksborggade, nær Israels Plads, er åben alle dage til aften og i weekenden også til frokost. Her tager brødrene Andrea og Pachi imod sine gæster med italiensk værtsskab og god hverdagsmad til hele familien. 

Gode italienske restauranter i København_15

Uformel nord-italiensk restaurant på Skt Annæ

Specialiteter fra NordItalien som tasting menu eller hovedret og lækre frokost anretninger hos Restaurant Plin på Sankt Annæ Plads nær Nyhavn. Moderne italiensk restaurant med skøn terrasse ud til grønt område.

Gode italienske restauranter i København_2

En italiensk restaurant i København til når dine forældre kommer til middag

Byd dine forældre på italiensk lækkerhed hos La Rocca, i Vendersgade nær Israels Plads. Sid ved det imponerende vinskab i velourbløde polstede stole i restaurantens hyggelige og italiensk-elegante stuer.

Gode italienske restauranter i København_10

Gourmet serveringer til hverdagspris

Det italienske trattoria Chè fé i Borgergade har fået 2 kreative gourmet kokke i køkkenet. Her leges med gode italienske råvarer, som bliver til små gourmet serveringer i den tunge liga - endda til hverdagspriser. 

Gode italienske restauranter i København_6

Italiensk til den helt store charmeoffensiv

Hvis nogen skal imponeres, og den skal have fuld gas på italiensk, er der ingen vej uden om Vanløse, hvor La Buca har holdt den italienske fane højt igennem årtier, både på maden og vinen.

Spiseliv Da Claudio

Romantik på Godthåbsvej

Må de gode gamle italienske dyder gerne herske, så besøg Restaurant Da Claudio på Frederiksberg. Her bydes ind til en a la carte med regionale retter fra det meste af Italien i de romantiske stuer med rå vægge og lys på bordene.

Gode italienske restauranter i København_16

Venedig møder Nyhavns kanaler - en italiensk restaurant i København

Hos Restaurant Venezia serveres mad til hele familien til frokost og aften i rustikke stuer med flotte venezianske vægmalerier og på den store terrasse i Nyhavn. Venezias køkken laver velsmagende pastaretter, fisk, steak og de skønneste pizza. 


                                SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV.DK/GUIDES