Restaurant Venezia
Restaurant

Restaurant Venezia

Nyhavn 31 | 1051 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk restaurant i Nyhavn

2.

Smukke vægmalerier fra Venedig

3.

Dejlig terrasse med udsigt til Nyhavn

Profil

Italiensk restaurant i Nyhavn med god mad til hele familien

Pris
Hovedret

100 - 179

Åbningstider
Alle dage: 12-23
Køkkenet: 12-22
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Med venetianske motiver malet på vægge og loft i det rustikke lokale er Venezia en af Nyhavns mere spektakulære restauranter at sidde i. Stemningen er hyggelig med dæmpet lys, rå vægge - og så selvfølgelig udsigten til kanalerne og det myldrende liv i Venedig.

Men det er ikke alt sammen en illusion, for fra Venezias førstesal er der faktisk udsigt over en rigtig kanal, nemlig Nyhavn, og ved de mange udendørspladser kan man sidde som tilskuer til det myldrende liv på første parket. 

Menukortet er italiensk og mange af de friske råvarer, såsom burrata og caprese er fra et italiensk mejeri og det bærer smagen tydeligt præg af. Udover lækre italienske retter med kød eller skaldyr, er der italienske pizzaer med sprød bund og en god balance i fyldet. 

Mange lokale københavnere spiser hos Restaurant Venezia da menukortet har mad som passer til hele familien. Sommeren er altid travl, da også turister nyder et godt hjemmelavet måltid i hyggelige omgivelser.

Prismæssigt er Venezia en af Nyhavns billigere restauranter. Vinkortet er overskueligt og udelukkende italiensk. Der er mulighed for afholdelse af selskaber på Venezia, og det smukke lokales inddeling i flere rum gør det oplagt til små grupper, der gerne vil sidde lidt for sig selv.

Andre spisesteder