Rufino Ostería
Restaurant

Rufino Ostería

Strandgade 14 | 1401 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Autentisk italiensk Ostería

2.

Rustik, hyggelig og ambitiøs

3.

Vin fra små producenter på glas og flaske

Profil

Italiensk mad og vinbar af høj kvalitet på Christianshavn

Pris
Åbningstider

Mandag - lørdag: kl. 17 - 23:30

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Nogle trin nede og så et enkelt op igen, så sidder man ved det hyggeligste bord med vindue ud til gaden og stort vue til det åbne køkken, som tydeligvis har haft travlt inden åbningstid, for at gøre klar med den lækreste hjemmelavede italienske mad. Dertil har restauranten stort kendskab til italienske vine, så der er rig mulighed for forkælelse på alle parametre.

Rufino Ostería har ligget på matriklen i 7 år, men i november 2023 kom et helt nyt hold til og de har rykket noget hos gæsterne - lokale som turister - for her er fuldbooket hver aften. Det skønne ved et uformelt Ostería er at aftenen er dynamisk, gæster kommer ind på skæve tider og får en plads ved en af de mange spisebar, højborde med bløde sofahynder eller det sociale langbord midt i stuerne til et godt måltid og et lækkert glas vin. Nogle har brug for en hurtig servering og afsted igen indenfor en time og andre nyder en helaften med tastingmenu. Selvom her er en afslappet stemning, bliver servicen pænt sat og maden anrettet med æstetik og i køkkenet er de kompromisløse i deres ønske om at levere det bedste til gæsterne. 

Er du vegetar, pescetar, har allergener eller andet, så lad personalet vide det ved booking - de har mange lækre og kreative muligheder og vil gøre deres ypperste for at imødekomme ønskerne, men de er også ærlige, hvis der er noget de ikke kan bringe til bordet. 

Menukortet skifter med sæsonerne og Rufino Ostería henter inspiration fra alle regioner i Italien, hvilket betyder at gæsterne bliver budt ind til nye spændende smage hele året, men altid den hyggelige betjening med stor viden om husets mad og vine.

Andre spisesteder