10 frokoststeder i København_9Med udsigt til Søerne: Ren forkælelse på Nørrebro

Værtsskab og gourmet oplevelser på en dejlig terrasse ud til søerne eller i den hyggeligste spisestue, hvor smukt håndværk fra danske designere får god plads, og tjeneren yder et hjerteligt værtsskab for sine gæster. Patrick og Tim kommer begge fra high-end restauranter med formelle rammer, men de vil gerne tættere på deres gæster. Deres passion er værtsskabet samt at lave gourmetmad og servere spændende vine til en pris, hvor alle kan være med. 

LÆS MERE OM RESTAURANT KAPTAJN HER
 

PictureEngelsk Pub med Dansk køkken på Frederiksberg

Ganske som i mange traditionelle engelske pubber er udvalget af øl fra fad nærmest overvældende og stemningen munter i de hyggelige stuer, som kun en god pub kan præstere. Derudover, er her et bredt sortiment af Whisky, Rom og Gin samt et godt dansk køkken, som serverer smørrebrød, lune frokostretter, middagsretter, supper og desserter.

LÆS MERE OM LONDON PUB HER


10 frokoststeder i København_11

Halmtorvet: Lækkerier fra morgen til sen aften

Lige i hjertet af Vesterbro, hvor der er liv dag og nat, ligger Carlton med en dejlig terrasse og hyggelige stuer indenfor. Stedet er både bar, cafe og restaurant, og du har derfor mulighed for at nyde enten morgenmad, brunch, frokost eller middag på dette spisested på Halmtorvet.

LÆS MERE OM CARLTON HER

10 frokoststeder i København_5

Sankt Annæ Plads: Moderne Pariser Cafe

Skøn pariser stemning i en moderne cafe og brasserie på Sankt Annæ Plads, lige bag ved Nyhavn. Cafeen har en dejlig terrasse foran på begge sider af indgangen, hvorfra man kan følge med i livet på pladsen med de grønne områder og andre cafeer. Hos The Modern får du et moderne menukort med lækkerier fra morgen til aften, serveret med et smil og god betjening.

LÆS MERE OM THE MODERN HER

10 frokoststeder i København_8

Kødbyen: Lækre kinesiske småretter og Cocktails

Magasasa Dim Sum & Cocktails ligger i hjertet af den hvide Kødby i København og introducerer som det første sted i landet danskerne for en kombineret kinesisk cocktailbar og dim sum restaurant. I de moderne lokaler i Kødbyen byder de gæsterne på et stort udvalg af dim sum, nuddel-retter og dugfriske cocktails. Dim Sum betyder ”at røre hjertet” på kinesisk og er små dampede og indbagte delikatesser fyldt med kød, fisk & skaldyr samt grønt.

LÆS MERE OM MAGASASA DIM SUM RESTAURANT 


10 frokoststeder i København_2

Larsbjørnstræde: Dansk frokost i indre KBH

Hernede er det skønne smørrebrød, som det har været gennem generationer. Det er lavet med stor omsorg og kærlighed til fortidens klassiske frokostkøkken. Portionerne er store og valgmulighederne mange. Der er 27 faste muligheder på smørrebrødskortet – heriblandt syv (7) varianter af sild! Du finder også ål – en næsten glemt klassiker – og naturligvis lun oksebryst med pickles, tatar med æggeblommer og hjemmelavet rullepølse.

LÆS MERE OM HUSMANN'S HER

10 frokoststeder i København_1

Østerbro: Giv den gas på Mastek

I et af kalkbrænderihavnens smukkeste pakhuse, lige foran kajen med gyngende lystbåde, ligger Restaurant MASTEK elegant pladseret på et hjørne, omkranset af en stor og solrig terrasse. MASTEK er maskulint indrettet med højt til loftet og stilfuld bar med langt højbord, som i den grad inviterer til smagninger samt et feminint touch af lange mørke, draperede velourgardiner og guld lamper. 

LÆS MERE OM MASTEK HER


10 frokoststeder i København_4

Frederiksberg: Opgraderet cafémad på Kitchenette

Cafe Konjak på H. C. Ørstedsvej er blevet til Kitchenette, men stilen er fortsat opgraderet cafe, og lokalet er fuldstændig nyistandsat i super funky stil.

Her serveres først på dagen brunch, som du selv sammensætter ved at plukke blandt menuens mange små retter. Derudover er der café- og bistroretter, kaffe, kage og den slags på menuen, og om aftenen desuden cocktails. Der er lidt flere detaljer i maden end på de fleste caféer, og der er kælet for ingredienserne, så burgeren fx kommer med hjemmelavet løgmarmelade og romesco sauce, og croutonerne i caesarsalaten er hjemmelavede.

LÆS MERE OM KITCHENETTE HER

10 frokoststeder i København_3

Vesterbro: Hygge fra morgen til aften hos Kafe Dina

På hjørnet af Vester Voldgade og Studiestræde ligger den elegante Dina Kafe & Bar. Interiøret er en æstetisk blanding af nordisk design, velour, terazzo, stuk og smukke lysekroner højt op under loftet. De store vinduespartier giver masser af lys og god udsigt til livet på terrassen og gaden. Baren er klar alle dage fra kl. 10:00 med lidt friskbagt på fadet eller en lækker morgentallerken og god kraftig kaffe fra Rivercoffee (Fairtrade)

LÆS MERE OM KAFE DINA HER