PictureEngelsk pub til frokost i København

Ganske som i mange traditionelle engelske pubber er udvalget af øl fra fad nærmest overvældende og stemningen munter i de hyggelige stuer, som kun en god pub kan præstere. Derudover, er her et bredt sortiment af Whisky, Rom og Gin samt et godt dansk køkken, som serverer smørrebrød, lune frokostretter, middagsretter, supper og desserter. 

Hvis du er på udkig efter en autentisk og hyggelig pub-oplevelse i Danmark, er dette stedet at besøge. Uanset om du er på jagt efter den perfekte øl fra fad eller en smagfuld whisky, er udvalget her enestående. Deres kokke er specialiserede i at tilberede klassiske danske retter, som vil få dine smagsløg til at danse af glæde. Fra smørrebrød med friskfanget fisk til saftige bøffer, kan du finde det hele her. Så besøg London Pub i dag og oplev en ægte dansk pub på dens bedste.

LÆS MERE OM LONDON PUB HER

Frokost i København - 10 af de bedste frokostrestauranter_2

Perfekt frokost i København ved Helligåndskirken: 
Smørrebrød i hjemlige omgivelser

Om hjørnet fra Strøget i en af de stille brostensbelagte gader med udsigt til Helligåndskirken, ligger denne hyggelige danske smørrebrødsrestaurant Cafe Valkenborg, med skønne spisepladser udenfor samt en dejlig lys stue indenfor. Hver morgen åbner dørene til en friskbagt morgenbolle, god kaffe og croissant, som også kan nydes i morgensolen foran restauranten. Klokken 11:30 er køkkenet klar til at servere lækkert smørrebrød helt frem til klokken 17:00. På smørrebrødskortet er der hønsesalat, laks med porcheret æg, karrysild serveret i skål ved siden sammen med ristede kapers, rødløg, æble og dild - alle dressinger er hjemmelavede. Herefter er der god tid til at hygge med vin, kaffe, sødt indtil lukketid ved 19-tiden. 

LÆS MERE OM CAFE VALKENBORG HER

Frokost i København - 10 af de bedste frokostrestauranter_5

Fransk frokost på en hyggelig terrasse på Gråbrødre Torv

Man får hurtigt øje på den hyggelige terrasse i det ene solrige hjørne på gråbrødre Torv. Restaurant Le Pavé servere skønne sæsonbetonede frokostretter, som kunne være hvide asparges med hollandaise eller en skøn tallerken med smørrebrødshapsere - se den sorte tavle med dagens fristelser. Alt andet lige, så er torvet et livligt sted, maden hos Le Pavé rigtig god og betjeningen smilende og høflig. 

LÆS MERE OM LE PAVÉ

10 frokoststeder i København_18

Nyboder på Østerbro - En dansk perle til frokost i København

Er du på jagt efter en god frokost i København? Nær Nyboders kvarter med de charmerende gule sømands huse, i dag Forsvarets, finder man den gode stemning ved bordene med de hvid duge, et muntert personale og god velanrettet dansk mad på tallerkenerne. 

Restauranten er stolt af deres autentiske danske køkken, og deres passion for god mad og service er kernen af deres værdier. Uanset om du besøger dem med venner eller kollegaer, vil du få en afslappet frokostoplevelse i hyggelige omgivelser.

Så hvis du søger en god frokost i København, så besøg Restaurant Nyboder og oplev deres passion for traditionel dansk madlavning. Deres venlige personale vil give dig en varm velkomst, og du vil opleve en uforglemmelig madoplevelse.

LÆS MERE OM RESTAURANT NYBODER HER

Frokost i København - 10 af de bedste frokostrestauranter_4

Latinerkvarteret: Lækre hjemmelavede frokostretter

En tur igennem latinerkvarteret og stop så lige op ved Atlas Bar på hjørnet af Larsbjørnsstræde. Her finder du de skønneste frokostretter, som er lavet fra bunden, med masser af smag og grove salater. Hos Atlas Bar er der kæmpe fokus på din sundhed fra det grønne køkken og juicer fyldt med vitaminer. Sæt gaflen i en uimodståelig burrito med grov salat og dressing som tilbehør og top frokosten med et glas friskpresset juice. Eller prøv Atlas burger serveret med ristede kartofler, urtemayo og råkost. Du behøver ikke være total sundheds apostel for at spise her, men det smager bare godt og der er både vin, øl, spiritus, god kaffe og små lækre desserter.

LÆS MERE OM ATLAS BAR 

Frokost i København - 10 af de bedste frokostrestauranter_3

Larsbjørnstræde: Dansk frokost i København

Hernede er det skønne smørrebrød, som det har været gennem generationer. Det er lavet med stor omsorg og kærlighed til det klassiske frokostkøkken. Portionerne er store og valgmulighederne mange. Der er 27 faste muligheder på smørrebrødskortet – heriblandt syv varianter af sild! Du finder også ål – en næsten glemt klassiker – og naturligvis lun oksebryst med pickles, tatar med æggeblommer og hjemmelavet rullepølse.

Uanset om du ønsker at smage en klassisk eller mere innovativ version af smørrebrød, kan du være sikker på, at restaurantens dygtige kokke har brugt de bedste og friskeste ingredienser til at tilberede de perfekte retter til dig. Deres dedikation og passion for den danske madkultur skinner tydeligt igennem, og de vil give dig en autentisk madoplevelse, du sent vil glemme. Så hvis du vil smage det bedste af det danske frokostkøkken, så besøg Husmann's og prøv deres skønne smørrebrød. Du vil ikke blive skuffet.

LÆS MERE OM HUSMANNS VINSTUE HER

Spiseliv croque madame_1

Fransk bistro mad på Frederiksberg

På Allégade ved Frederiksberg Rådhus ligger Ewalds bistro, som bare indbyder til hygge inde, som ude på den hyggelige terrasse. Her er lækker fransk bistro mad - ren forkælelse for smagsløgene. Deres dygtige kokke bruger kun de bedste og friskeste ingredienser til at tilberede hver ret med en perfektion, der vil efterlade dig mundvandsløbende. Du kan forvente dig klassiske franske retter som coq au vin, bouillabaisse og gratinerede østers.

Restauranten er også kendt for deres omfattende vinmenu, som er nøje udvalgt til at komplementere retterne og give en fuldendt smagsoplevelse. Så hvis du er på udkig efter en autentisk fransk bistrooplevelse i København, så besøg Ewalds bistro. Du vil ikke kun nyde lækker mad, men også en afslappende og hyggelig atmosfære.

LÆS MERE OM EWALDS BISTRO HER

10 frokoststeder i København_14

Nørrebro: Fransk cafe med service fra morgen til sen aften

Cafe Sebastopol er åben fra tidlig morgen til sent, så der er alt fra morgenmad til en godnat drink. Frokosten er klassisk cafe- og bistromad, som kan nydes indenfor i dejlige omgivelser eller på den store solrige terrasse midt på Sankt Hans Torv.

Cafe Sebastopol er også kendt for deres omfattende udvalg af drikkevarer, herunder kaffe, te, friske juicer, cocktails og vin. Deres baristaer brygger kaffe på specialudvalgte kaffebønner og kan skræddersy din kaffe til dine præferencer. Hvis du har brug for en lille snack eller en sød tand, har Cafe Sebastopol også et stort udvalg af lækre kager og desserter, der kan tilfredsstille enhver cravings.

Med sin centrale placering på Sankt Hans Torv er Cafe Sebastopol en populær destination for både lokale og turister, der ønsker at nyde god mad og drikke i afslappede omgivelser. Deres store solrige terrasse er også en skøn oase midt i byen, hvor du kan slappe af og nyde din mad og drikke under åben himmel.

LÆS MERE OM CAFE SEBASTOPOL HER