10 frokoststeder i København_12

Dansk frokostrestaurant i Nyhavn

Restaurant Gilleleje er en hyggelig familiedrevet dansk frokostrestaurant i Nyhavn, på den rolige side, hvor der er tid til at hygge om gæsterne og kræse om maden. Maden er klassisk dansk smørrebrød, lune anretninger og platter. Restauranten er prydet med eksotiske gaver som søfolk, i tidernes morgen, har bragt hertil.

LÆS MERE OM RESTAURANT GILLELEJE HER
 

PictureEngelsk Pub med Dansk køkken på Frederiksberg

Ganske som i mange traditionelle engelske pubber er udvalget af øl fra fad nærmest overvældende og stemningen munter i de hyggelige stuer, som kun en god pub kan præstere. Derudover, er her et bredt sortiment af Whisky, Rom og Gin samt et godt dansk køkken, som serverer smørrebrød, lune frokostretter, middagsretter, supper og desserter.

LÆS MERE OM LONDON PUB HER


10 frokoststeder i København_11

Halmtorvet: Lækkerier fra morgen til sen aften

Lige i hjertet af Vesterbro, hvor der er liv dag og nat, ligger Carlton med en dejlig terrasse og hyggelige stuer indenfor. Stedet er både bar, cafe og restaurant, og du har derfor mulighed for at nyde enten morgenmad, brunch, frokost eller middag på dette spisested på Halmtorvet.

LÆS MERE OM CARLTON HER

10 frokoststeder i København_5

Sankt Annæ Plads: Moderne Pariser Cafe

Skøn pariser stemning i en moderne cafe og brasserie på Sankt Annæ Plads, lige bag ved Nyhavn. Cafeen har en dejlig terrasse foran på begge sider af indgangen, hvorfra man kan følge med i livet på pladsen med de grønne områder og andre cafeer. Hos The Modern får du et moderne menukort med lækkerier fra morgen til aften, serveret med et smil og god betjening.

LÆS MERE OM THE MODERN HER

10 frokoststeder i København_8

Kødbyen: Lækre kinesiske småretter og Cocktails

Magasasa Dim Sum & Cocktails ligger i hjertet af den hvide Kødby i København og introducerer som det første sted i landet danskerne for en kombineret kinesisk cocktailbar og dim sum restaurant. I de moderne lokaler i Kødbyen byder de gæsterne på et stort udvalg af dim sum, nuddel-retter og dugfriske cocktails. Dim Sum betyder ”at røre hjertet” på kinesisk og er små dampede og indbagte delikatesser fyldt med kød, fisk & skaldyr samt grønt.

LÆS MERE OM MAGASASA DIM SUM RESTAURANT 


10 frokoststeder i København_2

Larsbjørnstræde: Dansk frokost i indre KBH

Hernede er det skønne smørrebrød, som det har været gennem generationer. Det er lavet med stor omsorg og kærlighed til det klassiske frokostkøkken. Portionerne er store og valgmulighederne mange. Der er 27 faste muligheder på smørrebrødskortet – heriblandt syv varianter af sild! Du finder også ål – en næsten glemt klassiker – og naturligvis lun oksebryst med pickles, tatar med æggeblommer og hjemmelavet rullepølse.

LÆS MERE OM HUSMANN'S HER

10 frokoststeder i København_13

Østerbro: stilfuld og munter frokost

På Amerika Plads, i en gammel stationsbygning, finder man Restaurant Frihavn, en lys oase af dansk design og moderne smørrebrød. På første sal med udsigt til resten af restauranten er et smukt rum med lille altan, som flittigt benyttes til små selskaber og dagsmøder. På solrige dage er den flotte terrasse med både spisepladser og lounge et tilløbsstykke.

LÆS MERE OM RESTAURANT FRIHAVN HER


Spiseliv croque madame_1

Frederiksberg: smørrebrød og bistro mad

På Allégade ved Frederiksberg Rådhus ligger Ewalds bistro, som bare indbyder til hygge inde, som ude på den hyggelige terrasse. Her er lækkert smørrebrød, fransk bistro forkælelse og brunch i weekenden. 

LÆS MERE OM EWALDS BISTRO HER

10 frokoststeder i København_3

Vesterbro: Hygge fra morgen til aften hos Kafe Dina

På hjørnet af Vester Voldgade og Studiestræde ligger den elegante Dina Kafe & Bar. Interiøret er en æstetisk blanding af nordisk design, velour, terazzo, stuk og smukke lysekroner højt op under loftet. De store vinduespartier giver masser af lys og god udsigt til livet på terrassen og gaden. Baren er klar alle dage fra kl. 10:00 med lidt friskbagt på fadet eller en lækker morgentallerken og god kraftig kaffe fra Rivercoffee (Fairtrade)

LÆS MERE OM KAFE DINA HER

10 frokoststeder i København_14

Nørrebro: Fransk cafe med service fra morgen til sen aften

Cafe Sebastopol er åben fra tidlig morgen til sent, så der er alt fra morgenmad til en godnat drink. Frokosten er klassisk cafe- og bistromad, som kan nydes indenfor i dejlige omgivelser eller på den store solrige terrasse midt på Sankt Hans Torv

LÆS MERE OM CAFE SEBASTOPOL HER