Bryggeriet ÅBEN går sammen med to anerkendte kokke om at skabe ny restaurantoplevelse blandt øltanke i Kødbyen_1Efter næsten 2 år med et pop-up koncept, hvor tusindvis af gæster har nydt mad fra københavnske darlings som Fabro, Bar La Una og Donda mellem tankene på bryggeriet, er ÅBEN nu klar til at præsentere restaurant under eget navn. Fra lørdag den 14. september kan du besøge den nye restaurant, hvor maden skræddersys til den øl, der brygges under samme tag og hvor legesyg kreativitet bliver et gennemgående element. “Målet er enkelt: Vi vil overraske gæsterne; og vores yndlingskrydderi er øllet. Vi kommer til at lege med retterne og udfordre forventningerne til, hvordan stedets produktion tænkes ind i spiseoplevelsen. Det bliver en tæt forbundet oplevelse, hvor gæsternes smagsløg vil plejes af lige dele mad og øl”, forklarer de to kokke, Kenneth og Thomas.

Med mange års erfaring i køkkenet og et 15 år gammelt venskab i rygsækken, er Thomas og Kenneth klar til at stå i spidsen for det nye koncept og forvandle bryggeriet til en gastronomisk legeplads. Og det er altså ikke tilfældigt, at det lige netop er øllen, der er omdrejningspunktet. Hos ÅBEN brygges alle deres øl i den renoverede slagterhal i Kødbyen, der huser både bryggeri, bar og restaurant.

Bryggeriet ÅBEN går sammen med to anerkendte kokke om at skabe ny restaurantoplevelse blandt øltanke i Kødbyen_2

Spis og drik blandt øltanke

Det er en uformel, industriel stemning, der møder én, når man træder inden for hos ÅBEN. Som gæst sidder man inde blandt store ståltanke fyldt med øl, og i baren tappes fadøl friskt fra tanke på 1.000 liter, der hænger ned fra loftet. Siden 2020 har gæster kunne besøge ÅBENs populære bar og nyde kolde øl på det solrige spot i Den Grønne Kødby. De seneste år har det været med tilhørende mad, hvor mere end 20 forskellige restauranter fra det københavnske byliv har besøgt køkkenet. ÅBENs egen restaurant vil da også drage inspiration fra de mange samarbejder forklarer Philip Hulgaard, stifter af ÅBEN, og udtaler: “Det er så meget i ÅBENs ånd at invitere indenfor og samarbejde med folk i branchen, og det kommer vi til at fortsætte med. De seneste år har gæster kunne smage alt fra burgere og street food til Michelin-mad, og vi har været det meste af gastronomiens verden rundt. Det har været fantastisk at kunne give gæster så alsidige oplevelser, og nu ser vi frem til at vise hvordan en oplevelse i ÅBENs egen restaurant bliver.”

Som gæst kan du se frem til at besøge den nye restaurant og nyde mad og drikke i en autentisk, uformel stemning i den gamle slagterhal fra den 14. september. Restauranten har åbent hver onsdag til søndag til aftensmad samt til frokost lørdage og søndage.

Bryggeriet ÅBEN går sammen med to anerkendte kokke om at skabe ny restaurantoplevelse blandt øltanke i Kødbyen_3

Om ÅBEN

ÅBEN er et dansk mikrobryggeri grundlagt af Philip Hulgaard i 2017. I dag brygges alle øl i Kødbyen, København, hvor der under samme tag også findes bar og restaurant. ÅBEN har desuden barer i Carlsberg Byen, Københavns Lufthavn, Aarhus og Roskilde. ÅBEN er desuden skaber af musikfestivalen O Days