Verdens bedste bar rykker ind på Nimb_1Sips kan opleves på Nimb Bar den 7. og 8. august fra kl. 20:00 til 00:00.

To aftener i august har feinschmeckere og cocktail-aficionados en exceptionel mulighed for at opleve verdens pt bedste cocktailbar, når Sips fra Barcelona rykker ind på Nimb Bar og giver gæsterne mulighed for at opleve nogle af de signaturdrinks, der har sikret Sips den fornemme placering i toppen af cocktailverdenens superliga. Under deres besøg giver Sips også en Masterclass for professionelle i Nimb Bar, med tips og tricks fra verdens bedste mixologer.

Verdens bedste bar rykker ind på Nimb_4

Sjov og alvor

Når to af industriens mest kreative sind mødes, opstår det spektakulære. Det var præcis, hvad der skete, da Simone Caporale og Marc Álvarez skabte Sips i 2021. Blot to år efter baren åbnede, løb den innovative cocktailbar med førstepladsen, da listen over The World’s 50 Best Bars blev offentliggjort. Når Sips rykker ind på Nimb Bar er det med et særligt udvalg af deres prisvindende cocktails på menuen, og Nimbs gæster kan se frem til at opleve Sips innovative og seriøsie tilgang til mixologien blandet med deres legende, humoristike og farverige serveringer. Fx serveres deres cocktail; Primordial – en blanding af 12-årig Scotch, Ruby Port og pera nashi – i en metalafstøbning af to hænder i stedet for et glas, mens Daiquiri Heliodora ankommer via en hånddrejet maskine, der frembringer shaved ice, før en overdimensioneret pipette drypper sherry i et glas med rom og lime. Der er kort sagt garanti for overraskende og delikate smage og fantasifulde serveringer krydret med professionel service og en god portion humør og glimt i øjet.

Verdens bedste bar rykker ind på Nimb_3

Prisvindende cocktails og forpremiere på eventyrmenu

Den første aften Sips besøger Nimb kan man bestille bord/plads for 300 kroner og få en drink med i prisen. Her kan man også tage chancen og møde op og håbe at der er plads. På andendagen er pladsreservation nødvendigt. Her koster en billet 800 kroner, og aftenen begynder på Nimbs tagterrasse med et glas champagne og lette tapas i sensommersolen. Herefter fortsætter aftenen i Nimb Bar, hvor adgangsbilletten inkluderer to cocktailvouchers, der kan indløses til en Sips signaturcocktail, en Nimb signaturcocktail eller en cocktail fra Nimbs kommende Fairytale Cocktailmenu, som ellers først lanceres til efteråret. Her kan man altså opleve det bedste fra Sips, Nimb Bar og Nimbs Bars kommende eventyrmenu på én og samme aften. Derudover kan et udvalg af Sips cocktails tilkøbes hele aftenen.

KØB COCKTAILBILLET HER


Om World’s 50 Best Bars

The World’s 50 Best Bars har siden 2009 kåret verdens bedste barer, og ligesom på gastroområdet har kåringerne udviklet sig til den mest prestigefyldte begivenheder i cocktailkalenderen. Indtil 2022 gik prisen udelukkende til barer i London eller New York de seneste år har Barcelona, slået byens status som en global cocktailhovedstad fast – først med en sejr til Paradise og i 2023 altså Sips.