Beviamo mad og vin på Østerbro
Restaurant

Beviamo mad og vin på Østerbro

Nordre Frihavnsgade 58 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk mad

2.

Vinbar og torsdags Jazz

3.

Hyggelig terrasse med servering

Profil

Italiensk mad og vinbar med torsdags jazz på Østerbro

Pris
Hovedret

195 - 245

Menu

275 -

Åbningstider

Tirsdag - lørdag: kl. 17 - 23

Frokost

Tirsdag - lørdag: kl. 12 - 15

Beviamo betyder `skal vi drikke sammen` på italiensk og opfordrer på naturligste vis, at der skal hygges med socialt samvær blandt venner og familie, hvilket er præcis hvad der indbydes til hos mad og vinbaren Beviamo i Ndr. Frihavnsgade på Østerbro.

Beviamo har ligget på adressen længe, tidligere en populær vinbar, som nu har fået et lille lækkert menukort, så man kan sagtens blive hængende når sulten melder sig og nyde en hel aften i det bedste selskab. Menukortet består af nogle uimodståelige pasta, som kunne være Ravioli med kantareller, ricotta, oksefond og toppet med sommertrøffel. Antipasti kunne være Gazpacho, lavet på sicilianske tomater med N´duja olie, frisk fersken, fyldt med muslinger og ristet crostini til. 

Restauranten er indrettet på en moderne rustik måde, med fine træborde, stearinlys i vinflasken, vægge prydet med vinflasker og spisebaren smukt dekoreret med italienske klinker. Bagerst i restauranten er en lille spisestue, som også bruges til private dining eller bare mere plads når aftenen fyldes med glade gæster. Her er helt igennem hyggeligt. 

Facaden er vinduer fra gulv til loft med udsigt til gaden og terrassen. Hver torsdag kommer jazz duoen, som sætter stemningen for en god aften hos Beviamo.

Andre spisesteder