Dhaba´s street food køkken har serveret lækre indiske anretninger i rustikke lerskåle til danske restaurantgæster på det meste af Sjælland igennem mange år og valgte at åbne et stort flagskib - hvor konceptet har fået et elegant løft på alle parametre - i starten af sommeren 2024 på HC. Andersens Boulevard i København. Safi som vi kender fra TV 2´s Godmorgen Danmark, hvor han præsenterer det indiske køkken, står i spidsen for Dhaba Indian Kitchen, som laver maden ”old school” over åben ild inde i restauranten med respekt for råvaren, og hvor de varme krydderier får tid til at arbejde smagen ind i maden.

DHABA - en højborg for det indiske køkken i København_4

Restauranten ligger på et hjørne overfor Glyptoteket med et flot og indbydende indgangsparti. Indenfor bydes man velkommen og overtøjet hænges ind i garderoben med eget nummerskilt,  herefter vises gæsterne til sit bord eller ind i loungen til aperitif i de velourbløde sofaer inden middagen - alt afhængig af hvad gæsten ønsker sig. Loungen benyttes også efter middagen, hvor bartenderen fortsat står klar til at mikse husets forfriskende cocktails med et lækkert twist af Indien.

DHABA - en højborg for det indiske køkken i København_6

Restauranten er delt op i flere områder i forskellige designs som blender smukt sammen fra de smukke runde træborde med velour sofaer og dæmpet festlig bagvæg, små hyggelige borde foran den store bar, dekoreret med elefanter og moderne belysning. Chefs table afholdes i mere industrielt look foran ilden i køkkenet, selskabsområde i behagelige naturmaterialer, krydret med lidt farve og moderne lamper samt den elegante loungestue med kæmpe sofa, drinksborde i glas og messing, indrettet som en stue med historiske fotos på væggene.

DHABA - en højborg for det indiske køkken i København_5

Servicen er både god og hyggelig, så selvom der er travlt, er der tid til en introduktion af maden, som er spændende at få, hvis man ikke er velbevandret i det indiske køkken, som jo er kæmpestort og kan meget mere end den velkendte buffetmad. Menukortet byder på alt fra små snacks, hovedretter til tastingmenu. Tastingmenuen kan varmt anbefales, her får man smagt på lidt af det meste og toppes med frisklavet mango softice - en eminent afslutning på en kulinarisk rejse. Denne smagsfulde rejse kan vælges som klassisk, hvor der indgår muslinger, lam m.m. eller vegetarisk - begge med stor fokus på smag, så det er blot hvad man har mest lyst til denne aften. Bartenderen har sammensat cocktails og mocktails som passer rigtig godt til maden, men selvfølgelig er der et skønt vin- og ølkort.

DHABA - en højborg for det indiske køkken i København_7

Dhaba har virkelig sat sig op for at give danskerne en indisk madoplevelse udover det sædvanlige og ønsker man sig en kødfri aften, får man også masser af smag og mæthed, da inderne er specialister i at lave vegetariske retter med stor smag og mæthed. 

LÆS MERE OM DHABA 

BOOK BORD ONLINE HER