Trattoria SUD

Trattoria SUD

Frederiksborggade 27 | 1360
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Ægte italiensk trattoria tæt på Nørreport st.

Pris
Hovedret

145 - 215

Menu

295 - 375

Åbningstider

Søndag - torsdag:11:00-22:00
Fredag - lørdag: 11:00-23:00

Trattoria står for hjemmelavet italiensk mad til hverdag og det er præcis hvad Trattoria SUD byder på. Alt bliver lavet fra bunden og mantraet er enkelt `få ingredienser som tilsammen giver den store smag`. Brødrene, Andrea som er på gulvet og Pachi, som står i køkkenet, er passionerede omkring det, at give sine gæster et hyggeligt værtsskab med smagen i centrum. 

Restauranten ligger på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Farimagsgade - i gå afstand til Nørreport st. Indretningen er moderne og hyggelig med træborde til både få og mange. Langs vinduespartiet er siddepladser hvorfra man kan følge med i livet på gaden, så selvom man spiser alene, er her rigelig med underholdning i denne oase af ro midt i et fortravlet lyskryds.

Ud fra køkkenet strømmer velduftende og smagsfulde små og store retter igennem restauranten, baseret på årstidens råvarer og godt håndværk. A la Carten har en god variation af kød, fisk, skaldyr og ikke mindst en cremet Burrata. Må der være lidt show over det, så lad din pasta flamberes direkte ned i en stor Parmesan ost ved bordet. Derudover, er der nogle menuer at vælge i blandt - en fra syd, en fra nord og en med 4 retter med valgmuligheder.

Er man til at smage lidt forskelligt, så vælg Antipasti Misti, som serveres på smukke træbræt i hhv 60 og 120cm mål, alt afhængig af antal personer som deles om brættet. Dette bør nydes med et godt glas italiensk vin.