Trattoria SUD

Ægte italiensk trattoria tæt på Nørreport st.
Åbningstider:  Søndag - torsdag:11:00-22:00
Fredag - lørdag: 11:00-23:00
Priser: Hovedretter fra 145,- til 215,-
Menuer fra 295,- til 375,-

Trattoria står for hjemmelavet italiensk mad til hverdag og det er præcis hvad Trattoria SUD byder på. Alt bliver lavet fra bunden og mantraet er enkelt `få ingredienser som tilsammen giver den store smag`. Brødrene, Andrea som er på gulvet og Pachi, som står i køkkenet, er passionerede omkring det, at give sine gæster et hyggeligt værtsskab med smagen i centrum. 

Restauranten ligger på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Farimagsgade - i gå afstand til Nørreport st. Indretningen er moderne og hyggelig med træborde til både få og mange. Langs vinduespartiet er siddepladser hvorfra man kan følge med i livet på gaden, så selvom man spiser alene, er her rigelig med underholdning i denne oase af ro midt i et fortravlet lyskryds.

Ud fra køkkenet strømmer velduftende og smagsfulde små og store retter igennem restauranten, baseret på årstidens råvarer og godt håndværk. A la Carten har en god variation af kød, fisk, skaldyr og ikke mindst en cremet Burrata. Må der være lidt show over det, så lad din pasta flamberes direkte ned i en stor Parmesan ost ved bordet. Derudover, er der nogle menuer at vælge i blandt - en fra syd, en fra nord og en med 4 retter med valgmuligheder.

Er man til at smage lidt forskelligt, så vælg Antipasti Misti, som serveres på smukke træbræt i hhv 60 og 120cm mål, alt afhængig af antal personer som deles om brættet. Dette bør nydes med et godt glas italiensk vin.

 

Trattoria SUD

Frederiksborggade 27
1360 København K

Profil: Ægte italiensk trattoria tæt på Nørreport st.

Åbningstider:
Søndag - torsdag:11:00-22:00
Fredag - lørdag: 11:00-23:00

Priser:
Hovedretter fra 145,- til 215,-
Menuer fra 295,- til 375,-

array(0) { }

Trattoria Sud er Italien i anden potens

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17364) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17364)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Trattoria SUD

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: