Trattoria SUD

Trattoria SUD

Frederiksborggade 27 | 1360 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk tæt på Israels Plads

2.

Antipasti Misti

3.

A la carte og menuer

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Profil

Ægte italiensk trattoria tæt på Nørreport st.

Pris
Hovedret

145 - 215

Menu

295 - 375

Åbningstider
Mandag - torsdag:17:00-22:00
Fredag - søndag: 12:00-23:00
Frokost

Januar - marts 2019
Fredag - søndag: kl. 12 - 17

Trattoria står for hjemmelavet italiensk mad til hverdag og det er præcis hvad Trattoria SUD byder på. Alt bliver lavet fra bunden og mantraet er enkelt `få ingredienser som tilsammen giver den store smag`. Brødrene, Andrea som er på gulvet og Pachi, som står i køkkenet, er passionerede omkring det, at give sine gæster et hyggeligt værtsskab med smagen i centrum. 

Restauranten ligger på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Farimagsgade - i gå afstand til Nørreport st. Indretningen er moderne og hyggelig med træborde til både få og mange. Langs vinduespartiet er siddepladser hvorfra man kan følge med i livet på gaden, så selvom man spiser alene, er her rigelig med underholdning i denne oase af ro midt i et fortravlet lyskryds.

Ud fra køkkenet strømmer velduftende og smagsfulde små og store retter igennem restauranten, baseret på årstidens råvarer og godt håndværk. A la Carten har en god variation af kød, fisk, skaldyr og ikke mindst en cremet Burrata. Må der være lidt show over det, så lad din pasta flamberes direkte ned i en stor Parmesan ost ved bordet. Derudover, er der nogle menuer at vælge i blandt - en fra syd, en fra nord og en med 4 retter med valgmuligheder.

Er man til at smage lidt forskelligt, så vælg Antipasti Misti, som serveres på smukke træbræt i hhv 60 og 120cm mål, alt afhængig af antal personer som deles om brættet. Dette bør nydes med et godt glas italiensk vin.

 

Bestil bord på Trattoria SUD

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Trattoria SUD