Trattoria SUD
Restaurant

Trattoria SUD

Frederiksborggade 27 | 1360 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk tæt på Israels Plads

2.

Antipasti Misti

3.

A la carte og menuer

Profil

Ægte italiensk trattoria tæt på Nørreport st.

Pris
Hovedret

150 - 285

Menu

350 - 495

Åbningstider
Tirsdag - Torsdag:16:00-24:00

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Trattoria står for hjemmelavet italiensk mad til hverdag og det er præcis hvad Trattoria SUD byder på. Alt bliver lavet fra bunden og mantraet er enkelt `få ingredienser som tilsammen giver den store smag`. Brødrene, Andrea som er på gulvet og Pachi, som står i køkkenet, er passionerede omkring det, at give sine gæster et hyggeligt værtsskab med smagen i centrum. 

Restauranten ligger på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Farimagsgade - i gå afstand til Nørreport st. Indretningen er moderne og hyggelig med træborde til både få og mange. Langs vinduespartiet er siddepladser hvorfra man kan følge med i livet på gaden, så selvom man spiser alene, er her rigelig med underholdning i denne oase af ro midt i et fortravlet lyskryds.

Ud fra køkkenet strømmer velduftende og smagsfulde små og store retter igennem restauranten, baseret på årstidens råvarer og godt håndværk. A la Carten har en god variation af kød, fisk, skaldyr. Derudover, er der nogle menuer at vælge i blandt - en fra syd, en fra nord og en med 4 retter med valgmuligheder.

Er man til at smage lidt forskelligt, så vælg Antipasti Misti med hjemmelavede delikatesser, som serveres på smukke træbræt i hhv 60 og 120cm mål, alt afhængig af antal personer som deles om brættet. Dette bør nydes med et godt glas italiensk vin.

 

Andre spisesteder