Picture

God japansk mad på Vandkunsten

Damindra er et besøg værd for betjeningen alene, for Damindra, som er en af ejerne bag restauranten, har et servicegen, mange tjenere kunne lære af. Han har også haft en finger med i spillet i indretningen af restauranten, som med minimalistisk interiør tilsat masser af friske blomster er personlig og smagfuld på samme tid.   Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter gjort på lokale råvarer foruden varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka, hvor Damindra er fra. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki foruden japanske kaiseki-retter med særlig vægt på grønt og skaldyr.  

LÆS MERE OM DAMINDRA OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_1Asiatisk og stilfuld i Galleri K
I det indre København i en parallelgade til Strøget i en moderne arkade galleri K finder man The Market - en stilfuld asiatisk restaurant. Menukortet byder ind til en bred variation fra det smagfulde asiatiske køkken. Restaurant The Market har også åbent til frokost, skulle man få lyst til en afslappet shopping pause fra Magasin eller Strøget.
LÆS MERE OM THE MARKET ASIAN OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_2Farverig thaimad Istedgade

Må omgivelserne gerne være festlige når den gode thaimad skal nydes, så er Falang Asiateria stedet. Her er højborde med udsigt til gaden, barpladser foran det åbne køkken og hyggekroge til få og flere. Karaoke lokale med inspirations billeder på væggene når man skal føre sig frem med mikrofonen. 
LÆS MERE OM FALANG ASIATERIA OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_9

Autentisk kinesisk mad i Istedgade

Her er ingen fordanskede retter, alt er autentisk og menukortet byder på kinesiske tapas fra flere regioner, så der kan smages på det meste af Kina samt de lækreste drinks fra baren.

Magasasa har også Dim Sum og Cocktails i Kødbyen, hvis man er til småretter og cocktails krydret på kinesisk.

LÆS MERE OM MAGASASA OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_3

Thai gourmet på Nørrebro
Verdens eneste thairestaurant med en michelinstjerne, Kiin Kiin, ligger i en tidligere hashklub på Nørrebro, som dog er shinet op med ejerne Henrik Yde og Lertchai Treetawatchaiwongs sædvanlige sans for smukke detaljer og komfort. Dette er Københavns dyreste thairestaurant - men også den bedste - i hvert fald hvis man er til den elaborerede version af thaimad.
LÆS MERE OM KIIN KIIN OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_7Populær Thailandsk take away på Strandvejen

Thai Lanna er en lille take away forretning på Strandvejen i Hellerup, hvor man siden 1998 har kunnet få noget af byens bedste thaimad. Thai Lanna leverer kun frisklavet mad, som først bliver tilberedt, når kunden ringer eller bestiller over telefonen, så kunden altid er sikker på at deres retter er fuldstændig nylavet fra woken eller gryden.
LÆS MERE OM THAILANNA OG BOOK BORD

SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV