Picture

God japansk mad ved det Kongelige Teater

Damindra er et besøg værd for betjeningen alene, for Damindra, som er en af ejerne bag restauranten, har et servicegen, mange tjenere kunne lære af. Han har også haft en finger med i spillet i indretningen af restauranten, som med minimalistisk interiør tilsat masser af friske blomster er personlig og smagfuld på samme tid.   Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter gjort på lokale råvarer foruden varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka, hvor Damindra er fra. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki foruden japanske kaiseki-retter med særlig vægt på grønt og skaldyr.  


Gode asiatiske restauranter i KøbenhavnGod japansk mad og sushi på Trianglen

 Karma sushi ligger flere steder, men her fremhæves Karma sushi Trianglen på Østerbro. Trianglen er et hyggeligt knudepunkt mellem Parken, Sankt Hans Torv, Østerport og Hellerup, så her er let at tage sig til. Karma har formået at skabe en smuk japansk oase, hvor en dejlig stund med god mad kan nydes. Køkkenet har speciale i sushi og japanske retter og anrettet med fryd for øjet. 

Gode asiatiske restauranter i København_1Asiatisk og stilfuld i Galleri K
I det indre København i en parallelgade til Strøget i en moderne arkade galleri K finder man The Market - en stilfuld asiatisk restaurant. Menukortet byder ind til en bred variation fra det smagfulde asiatiske køkken. Restaurant The Market har også åbent til frokost, skulle man få lyst til en afslappet shopping pause fra Magasin eller Strøget.


Gode asiatiske restauranter i København_2Farverig thaimad i Stedgade

Må omgivelserne gerne være festlige når den gode thaimad skal nydes, så er Falang Asiateria stedet. Her er højborde med udsigt til gaden, barpladser foran det åbne køkken og hyggekroge til få og flere. Karaoke lokale med inspirations billeder på væggene når man skal føre sig frem med mikrofonen. 

Gode asiatiske restauranter i København_6

Autentisk kinesisk mad i Istedgade

Her er ingen fordanskede retter, alt er autentisk og menukortet viser tydeligt hvilken kinesisk provins retterne stammer fra. Restaurant Magasasa er velbesøgt af asiatere, som vidner om denne autensitet. Magasasa har også Dim Sum og Cocktails i Kødbyen, hvis man er til småretter og cocktails krydret på kinesisk.

Gode asiatiske restauranter i København_3
Thai gourmet på Nørrebro
Verdens eneste thairestaurant med en michelinstjerne, Kiin Kiin, ligger i en tidligere hashklub på Nørrebro, som dog er shinet op med ejerne Henrik Yde og Lertchai Treetawatchaiwongs sædvanlige sans for smukke detaljer og komfort. Dette er Københavns dyreste thairestaurant, men også den bedste - i hvert fald hvis man er til den elaborerede version af thaimad.

 

Gode asiatiske restauranter i København_5

Sydindisk restaurant på Frederiksberg

Det sydindiske køkken er populært i Danmark, måske fordi smagen er kraftig uden at brænde smagsløgene. Hos Restaurant South Indian på Frederiksberg er de forankret i Chettinad køkkenet og uden brug af kunstige farvestoffer. 

Spiseliv thaimad

Asiatisk køkken med originale smage på Østerbro

Spis deleretter og kom rundt om den asiatiske madverden i den smukke Restaurant Suay på Østerbro. Køkkenchefen kommer fra Kiin Kiin og har fokus på de autentiske smage, især fra Thailand, Vietnam, Kina, Japan og Korea. Asiatisk gourmet til hverdagspriser.

Gode asiatiske restauranter i København_7Populær Thailandsk take away på Strandvejen

Thai Lanna er en lille take away forretning på Strandvejen i Hellerup, hvor man siden 1998 har kunnet få noget af byens bedste thaimad. Thai Lanna leverer kun frisklavet mad, som først bliver tilberedt, når kunden ringer eller bestiller over telefonen, så kunden altid er sikker på at deres retter er fuldstændig nylavet fra woken eller gryden.