Magasasa Istedgade

Et stykke af Kina på Vesterbro
Åbningstider:  12.00 til 23.00
Priser: Hovedretter fra 35,- til 149,-

I starten af Istedgade, lige ved Hovedbanegården ligger Magasasa, ægte autentisk kinesisk restaurant, som man ellers finder så mange af i hovedstaden. Antallet af kinesiske gæster vidner om at der er noget ved snakken. Stemningen er derfor meget international trods man sidder midt i København, der er derfor ingen grund til at flyve mange timer for at få en bid af Kina.

Man kan opleve retter fra to af de store kinesiske køkkener. Sichuan Køkkenet som står den stærke og krydrede retter, hvor det kantonesiske køkken, står for mere raffinerede retter hvor fokus mere er på smag og enkelhed. Menukortet er stort og vil være interessant for mange. Alle til priser hvor de fleste kan være med.  Indretningen er hyggelig, lys og efter eget udsagn  indrettet i ægte Hong Kong stil. I vinduet hænger de stegte ænder og som noget af det første møder man det åbne køkken hvor man på tætteste hånd vil kunne se kokken trylle over wok’en. Man sidder lidt tæt, men det er med til at øge følelsen af at man ikke sidder på Vesterbro, men et fjernt sted i Asien.  Magasasa tilbyder også en masse af retterne som take-away, alle i samme høje kvalitet som man ville få som gæst i restauranten. Se mere information på hjemmesiden.  

Magasasa Istedgade

Istedgade 4
1650 København V

Profil: Et stykke af Kina på Vesterbro

Åbningstider:
12.00 til 23.00

Priser:
Hovedretter fra 35,- til 149,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6985) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6985)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Magasasa Fusion & Cocktails
Vesterbrogade 39

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Magasasa Istedgade

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Magasasa Istedgade.

Skriv til Magasasa Istedgade

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: