Damindra

Japansk Gourmet i hjertet af København
Åbningstider:  Tirsdag - Lørdag kl.11-22
Priser: Hovedretter fra 125,- til 400,-
Menuer fra 205,- til 750,-

Restaurant Damindra i Holbergsgade står for kreativ nytænkning i det japanske køkken med den japanske stjernekok Taka Nishimura i front. Han har en fortid som køkkenchef på japanske toprestauranter i Milano og Melbourne.

Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter gjort på lokale råvarer foruden varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki foruden japanske kaiseki-retter med særlig vægt på grønt og skaldyr.

Restauranten er indrettet i moderne, eksotisk-minimalistisk stil med friske blomster, sort-hvide farver og mulighed for at spise sin mad direkte foran kokkene, mens de arbejder.

Damindra tilbyder take-away, og restauranten kan benyttes til selskaber, også om søndagen, hvor der normalt er lukket.

Damindra

Holbergsgade 26
1057 København K

Profil: Japansk Gourmet i hjertet af København

Åbningstider:
Tirsdag - Lørdag kl.11-22

Priser:
Hovedretter fra 125,- til 400,-
Menuer fra 205,- til 750,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4683) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4683)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Damindra

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Damindra.

Skriv til Damindra

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: