Japansk Gourmet i hjertet af København | |
Åbningstider: | Tirsdag - Lørdag kl.11-22 |
Priser: |
Hovedretter fra 125,-
til 400,-
Menuer fra 205,- til 750,- |
Restaurant Damindra i Holbergsgade står for kreativ nytænkning i det japanske køkken med den japanske stjernekok Taka Nishimura i front. Han har en fortid som køkkenchef på japanske toprestauranter i Milano og Melbourne.
Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter gjort på lokale råvarer foruden varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki foruden japanske kaiseki-retter med særlig vægt på grønt og skaldyr.
Restauranten er indrettet i moderne, eksotisk-minimalistisk stil med friske blomster, sort-hvide farver og mulighed for at spise sin mad direkte foran kokkene, mens de arbejder.
Damindra tilbyder take-away, og restauranten kan benyttes til selskaber, også om søndagen, hvor der normalt er lukket.
Profil: Japansk Gourmet i hjertet af København
Åbningstider:
Tirsdag - Lørdag kl.11-22
Priser:
Hovedretter fra 125,-
til 400,-
Menuer fra 205,-
til 750,-
Toprestauranter tager nytåret til nye gastronomiske højder
10 år succes blev fejret med maner på gourmetrestauranten Damindra
Hver femte fadøl er gratis på Nyhavns skyggeside
En japansk stjernekok i København
Eksklusiv Nytår i København 2017
Svampesæsonen er i fuld gang på restauranterne
Gode asiatiske restauranter i København