Damindra

Damindra

Holbergsgade 26 1057 København K | 1057
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Japansk Gourmet i hjertet af København

Pris
Hovedret

125 - 400

Menu

205 - 750

Åbningstider

Tirsdag - Lørdag kl.11-22

Restaurant Damindra i Holbergsgade står for kreativ nytænkning i det japanske køkken med den japanske stjernekok Taka Nishimura i front. Han har en fortid som køkkenchef på japanske toprestauranter i Milano og Melbourne.

Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter gjort på lokale råvarer foruden varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki foruden japanske kaiseki-retter med særlig vægt på grønt og skaldyr.

Restauranten er indrettet i moderne, eksotisk-minimalistisk stil med friske blomster, sort-hvide farver og mulighed for at spise sin mad direkte foran kokkene, mens de arbejder.

Damindra tilbyder take-away, og restauranten kan benyttes til selskaber, også om søndagen, hvor der normalt er lukket.

Bestil bord på Damindra

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Damindra